توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیکربندی های لازم امنیتی چیه؟؟؟؟
amirreza
August 26th, 2011, 18:59
سلام دوستان
ترو خدا نگین اول برو سرچ کن بعد بیا تاپیک بزن یا این موضوع n بار مطرح شده اینم لینکش#-o
من از صبح دارم سرچ می کنم الان هم کاملا گیج شده هستم:71:
بی زحمت هر کدوم از دوستان یکی از موارد زیر رو برام یک جمع بندی
خلاصه و مفید انجام بده که منم دوباره گیج نشم:x
راستی قبلش بگم سرور مجازی که من قرار هستش بخرم با Xen مجازی شده و رم1گیگ داره:x
خب مواردی که من گیج شدم عبارت اند از :
1- چطوری میشد اون فانگشن ها رو برای یک سری شل بست ؟ (اگر تاپیک رو میدونین کجاست آدرس بدین موردی نداره)
2- برای آپاچ یک کاری می کردیم که اتصال به اون محدود میشد , فکر کنم مربوط به دی داس بود!
3- اون فایروال cfs (اگر اشتباه نکرده باشم) رو توصیه می کنین که نصب کنم؟
4- من قصد نصب Cpanel دارم , آیا این کنترل پنل امنیت خوبی داره؟
6- چی کار کنم که خیالم راحت باشه و شب بتونم سرم رو با آرامش روی بالشت بذارم:71:
----
از تمامی دوستان پیشاپیش سپاس گذارم:x
ARYACLUB
August 26th, 2011, 19:21
سرچ ضعیفی داشتید
برای شما پیشنهاد میکنم
به طور دقیق و عملی این تاپیک را مطالعه کنید
آموزش قدم به قدم مدیریت سرور (http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545)
amirreza
August 26th, 2011, 19:22
اینو دیدم ولی کامل نخوندم! یعنی همه این سوالات من رو شرح دادن ؟؟؟؟
ARYACLUB
August 26th, 2011, 19:24
بله همه سوالات شما در اون هستش
اینم مربوط به سوال شما میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f55/25551/index2.html
amirreza
August 26th, 2011, 19:31
این جا هم کلی بحث شده بود که این کارو هم که انجام بدن بازم میشه بای پس کرد!!!!!!!
من یکی دیوانه شدم:102:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
من خودم از جاست هاست سرویس دارم که یک بار توسط یک جوجه که یکی از سایت های میزبانی شده روی سرور رو هک کرده بود و دسترسی به سی پنل پیدا کرده بود سیملینک کرده بود ایندکس من هم دیفیس شده بود ولی فقط یک فایل html بود که اضافه شده بود بعد از خدف همه چی برگشت!!!!! از همون موقع همه چی رو تعطیل کردم و بر این شدم که سرور بگیرم (جهنم پولش) و امنیت با خودم باشه!!! حالا میبینم که هزار و یک رقم مشکل وجود داره!!!! به این شرکت ها هم نمیشه اطمینان کرد چون خودشون بلدن یک بک دور درست کنن که بعدا خراب کاری کنن!!!!!!!!!
حالا تکلیف من چیه؟؟؟
ARYACLUB
August 26th, 2011, 19:40
راستید بیشتر از چندین تاپیک موجود در انجمن به شما راهنمایی دیگه ای انجام نمیشه
شما الان بیا بگو چه تغییراتی را اعمال کنم که مصرف منابع سرورم پایین بیاد یا ایکس و غیره
دوستان میان تاپیک را میبینند و یک خط نصف و نمیه بهت توضیح میدند یا افر و قیمت برای انجام کار میدند
فکرشا کن همین الان بازدید کننده ها تاپیک در فکر قیمت دادن برای انجام تنظیمات سکوریتی هستند
و به تاپیک ها به دید تجارت نگاه میکنند
(از طرفی هم حق میدم که نمیشه بعضی مسائل را اموزش داد و سخته)
در یک کلام سکوریت و امنیت و مدیریت سرور چیزی نیست که تویی یکی دو دو تاپیک مطالعه شما بتونید اموزش ببینید
شما بیفت دنبال مطالعه یواش یواش با سرچ توی نت به جوابهاتون میرسید
amirreza
August 26th, 2011, 19:45
خب پس خاک تو سر ماها کنن که هیچ وقت حاضر نیستیم کمک به هم نوع خود کنیم فقط همه چی رو پول میبینیم!!!!! اگر این همه بی کار تو نت نباشن و آزار و اذیت درست نکنن چرا من به فکر این کار باشم ؟!!!!
الان یک حساب سر انگشتی بکنی میبینی که من باید سالی حداقل 500 تومان خرج کنم !!! واسه چی؟؟====>>> سرور مجازی+ سی پنل که چی بشه ؟؟؟ ===>>> فقط سایت خودم میزبانی بشه و هاست به هاست نشه!!!!!!!!!!!!!
ARYACLUB
August 26th, 2011, 19:54
دوست عزیز ظاهرا یکم تند رفتید
شما سرچ کنید همه سوالات را پیدا میکنید
بقیه را هم یواش یواش با تجربه به دست میارید
ضمنا لازم نبود شما اینقدر خرج کنید
بنا به اینکه از هاست اشترکی پا به vps گذاشتید نباید بازید سنگینی داشته باشید و با رم 512 فکر کنم کارتون راه میفته
خرج پنل هم میخواید بیاد پایین
دایراکت ادمین را تهیه کنید (البته اگر با اون راحت هستید)
amirreza
August 26th, 2011, 19:55
شما هم اگر جای من بودی منو درک می کردی که چی میگم!!!
پس چی کار کنم؟ چی کار انجام بدم؟؟؟؟
amirreza
August 26th, 2011, 22:47
بنا به اینکه از هاست اشترکی پا به vps گذاشتید نباید بازید سنگینی داشته باشید و با رم 512 فکر کنم کارتون راه میفته
نه . هیچ راه دیگری وجود نداره!!! همین سرور خوبه فقط باید پیکربندی اساسی با کمک اساتید اهل فن بشه
خرج پنل هم میخواید بیاد پایین
دایراکت ادمین را تهیه کنید (البته اگر با اون راحت هستید)
مسئله بازدید سنگین نیست! مسئله اینه که سرور میزبانی شخصی هستش و دیگر خیالم بابت هاست به هاست شدن راحته.
شما با رم 512 چطوری میتونی Whm رو حتی لود کنی! حالا فرض می کنیم که نصب هم شد.
vahab00
August 27th, 2011, 02:39
خب پس خاک تو سر ماها کنن که هیچ وقت حاضر نیستیم کمک به هم نوع خود کنیم فقط همه چی رو پول میبینیم!!!!! اگر این همه بی کار تو نت نباشن و آزار و اذیت درست نکنن چرا من به فکر این کار باشم ؟!!!!
الان یک حساب سر انگشتی بکنی میبینی که من باید سالی حداقل 500 تومان خرج کنم !!! واسه چی؟؟====>>> سرور مجازی+ سی پنل که چی بشه ؟؟؟ ===>>> فقط سایت خودم میزبانی بشه و هاست به هاست نشه!!!!!!!!!!!!!
عزيز كانفيگ سرور كاري تخصصي هست
خيلي ها از اين راه نون ميخورن . پس مسلما كسي نمياد همه موارد رو شرح بده
خودت با تجربه ميتوني به هرچي ميخواي برسي
ميگن احتياج مادر اختراعاته
موفق باشيد
يا حق
cartman10mpi
August 27th, 2011, 05:08
دوست من انگار که میگی من آپاندیسیت شدم یکی بیاد بگه بدون مراجه به بیمارستان چطور خودمو عمل کنم ... امنیت سرور یک بحث تخصصی هستش . یا هزینه ی متخصص میدید یا زحمت میکشید متخصص می شید