ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با whcms

tanhatar2
August 26th, 2011, 03:08
سلام دوستان
من whcms دارم ولی متاسفانه یه مشکل که دارم اینه که ایمیل ارسال نمی کنه واسه بعضی چیزا
مثلا وقتی یه نفر تیکت بزنه ایمیل ارسال نمی کنه و این ارور رو توی لیست می زنه
باید چی کار کنم ؟

hamids
August 26th, 2011, 03:40
سلام

whmcs شما به خوبی نال نشده و این مشکل از اونجا ناشی میشه، از نسخه ای که در ای اف دانلود وجود داره استفاده کنید، بنده از همین نسخه استفاده می کنم و تا به حال به هیچ مشکلی برخورد نکردم.

اینم لینکش: ای افــ دانلود سیستم فارسی هاستینگ WHMCS 4.5.2 + فارسی ساز قسمت مدیریت (http://www.afdownload.com/27399-whmcs-4-5-2)

موفق باشید

Shc
August 26th, 2011, 04:02
سلام؛
یا تنظیمات رو درست انجام ندادید،یا اینی که نصب کردید template ایمیل هایش ناقص است.
دلیل دیگری هم دارد که تجربه کردم و اون هم این بود فایل دیتابیس ایمیل فارسی که از سایت ایران آشیانه منتشر شده مشکل داره و ایمیل ها رو ارسال نمکینه.دقیق بررسی نکردم که چرا.

HematYar
August 26th, 2011, 10:23
در سایت venon.ir نسخه هایی ( نال ) وجود داره که تقریبا بودن مشکل هست . هر مشکلی هم دارید تو سایتشون مطرح کنید جوابتون رو میدن .

tanhatar2
August 26th, 2011, 15:40
سلام؛
یا تنظیمات رو درست انجام ندادید،یا اینی که نصب کردید template ایمیل هایش ناقص است.
دلیل دیگری هم دارد که تجربه کردم و اون هم این بود فایل دیتابیس ایمیل فارسی که از سایت ایران آشیانه منتشر شده مشکل داره و ایمیل ها رو ارسال نمکینه.دقیق بررسی نکردم که چرا.
میشه بگید تنطیماتش چی هست تا من چک کنم ؟

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

سلام

whmcs شما به خوبی نال نشده و این مشکل از اونجا ناشی میشه، از نسخه ای که در ای اف دانلود وجود داره استفاده کنید، بنده از همین نسخه استفاده می کنم و تا به حال به هیچ مشکلی برخورد نکردم.

اینم لینکش: ای افــ دانلود � سیستم فارسی هاستینگ WHMCS 4.5.2 + فارسی ساز قسمت مدیریت (http://www.afdownload.com/27399-whmcs-4-5-2)

موفق باشید
من این لینک رو هم نصب کردم اما باز هم همون مشکل پا برجا هست!

EXXXIR
August 26th, 2011, 15:59
دوست عزیز هم جای اصلی پوشوندی ولی این خطا به خاطر ایمیل نادرست مشتری باید باشه چک کنید با یک ایمیل سالم هم همین مشکل دارید و ایمیل این مشتری که نرفته چک کنید مشکلی نداشته باشه مثلا با www شروع نشده باشه یا اخرش درسته تایپ نشده باشه.

vahab00
August 26th, 2011, 16:09
عزيز چك كن آيا ياهو و ساير سرويس دهنده هاي ايميل آي پي شما رو بلوك نكردن ؟
منم با بلوك شدن مواجه شدم نميدونم چطور بايد رفعش كرد
اساتيد كمك كنند ممنون ميشم

tanhatar2
August 26th, 2011, 16:19
دوست عزیز هم جای اصلی پوشوندی ولی این خطا به خاطر ایمیل نادرست مشتری باید باشه چک کنید با یک ایمیل سالم هم همین مشکل دارید و ایمیل این مشتری که نرفته چک کنید مشکلی نداشته باشه مثلا با www شروع نشده باشه یا اخرش درسته تایپ نشده باشه.
این مشتری نیست یوزر خودم هست که واسه تست ساختم و درست وارد کردم!