ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم whmcs

sardarn
August 25th, 2011, 16:40
سلام
من روی یه سرور مجازی دایرکت ادمین نصب کردم.بعد سیستم whmcs رو هم نصب کردم.حالا چه طور می شه کاری کرد که بعد از پرداخت هزینه هاست ، هاست اتوماتیک ساخته بشه.

Mohammad_reza
August 25th, 2011, 17:13
توی سی پنل که باید براش سرور تعریف کنی و نوع سرور رو هم روی cpanel قرار بدی

( یه سوالی هم از اساتید داشتم ، درسته که برای استفاده از این قابلیت حتما باید سرور اختصاصی یا مجازی داشت ؟ روی ریسلری نمیشه ؟ )

sardarn
August 25th, 2011, 17:24
من دایرکت ادمین دارم.حالا چه طور باید whmcs رو تنظیم کرد؟

sardarn
August 25th, 2011, 21:31
کسی نمی دونست؟

EXXXIR
August 25th, 2011, 22:16
توی سی پنل که باید براش سرور تعریف کنی و نوع سرور رو هم روی cpanel قرار بدی

( یه سوالی هم از اساتید داشتم ، درسته که برای استفاده از این قابلیت حتما باید سرور اختصاصی یا مجازی داشت ؟ روی ریسلری نمیشه ؟ )
نخیر یوزری که اضافه می کنید در حد ساخت اکانت دسترسی داشته باشه کافیه که ریسلر هم این دسترسی هارو داره.

من دایرکت ادمین دارم.حالا چه طور باید whmcs رو تنظیم کرد؟
طبق توضیحات پایین فقط پنلتون دایرکت انتخاب کنید.

کسی نمی دونست؟

اگر جستجو کنید زودتر به نتیجه میرسید این سوال شاید صدبار تو این انجمن پرسیدن.
برای اتومات کردن هاست ساختن:

1- افزودن سرور از قسمت سرورها (انتخاب نوع پنل نصب شده روی سرور - نام کاربری و رمز)
2- ساختن گروه سرور و اضافه کردن سرور به گروه (درصورتی که چند سرور دارید که هرکدوم پنل خاصی دارند میتونید از هم جدا کنید که اشتباه در ساخت نشه)
2- محصول هاستتون میسازید و از قسمت سربرگ ماژول پنل انتخاب می کنید و مشخصات فضا و... وارد می کنید و گروه سرور مورد نظر هم تعیین می کنید.

sardarn
August 25th, 2011, 22:37
نگاه این عکس کنید وقتی روی تایید سفارش می زنم بالاش ارور میاد.

sardarn
August 26th, 2011, 15:01
کسی نبود؟