PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای شروع چه سروری پیشنهاد می کنید؟؟

Dr.FANOOS
August 25th, 2011, 14:14
سلام ...
دوستان می خوام برای فروش vps اقدام کنم. اما متاسفانه نمی دونم از چه جور سروری باید خرید کنم.
چند تا پیشنهاد بهم دادن اما اونی نبود که بخوام. من نیاز هام رو می نویسم اگر راهنمایی کنید ممنون می شم.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

من در ابتدای کار می خوام به 10 الی 15 نفر سرویس بدم با رم 512 . مطمئنا 1 گیگ هم باید خالی بذارم تا سرور هنگ نکنه.
بعد می خوام طوری باشه که قابلیت افزایش داشته باشه.یعنی اگر مشتری هام افزایش پیدا کرد بتونم سرویس بدم.
یه چیز خیلی خیلی مهم واسه من اینه که سرور هنگ نکنه .
کار اصلی من فروش vps نیست اما دوست دارم در کنار کار اصلیم این سرویس رو هم بدم و باید یک سری نرم افزار های خاص روی سرور د نصب کنم.در صورت بروز هر گونه مشکل احتمال از دست رفتن سرمایه ی خیلی از مشتریان من وجود داره به خاطر همین خیلی خیلی کیفیت این کار برام مهمه.
می خوام چند تا سرور با رنج قیمتی مختلف بهم معرفی کنید.
در ضمن چون اول کار هستم نمی تونم هزینه سنگینی بابت این قضیه بکنم اما در آینده احتمالا افزایش بدم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون;)

Amir.Mansoury
August 25th, 2011, 14:24
http://www.webhostingtalk.ir/f14/12956/

Dr.FANOOS
August 28th, 2011, 09:59
خب دوستان عزیز من تاپیک لینک شده در پست بالا رو مطالعه کردم و انصافا مطالب خیلی خوبی دستگیرم شد.
اما هنوز نتونستم سرور مناسب برای ارائه خدماتی که مدنظرم هست رو انتخاب کنم.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.:113:

faratools
December 3rd, 2011, 15:36
سعی کن از ایرانیا سرویس نگییری و از یه شرکت معتبر خارجی وی پی اس بگیری !
نمیگم ایرانیا معتبر نیستن ، خیلی هم معتبر ترن
اما ایرانی جماعت وقتی میریزن رو یه سرور ، یه سره زیر دانلود میزارن و دهن سرور رو سرویس میکنن

plastic
December 3rd, 2011, 16:03
August 25th, 2011
و
December 3th, 2011
!!

Sir.DarKNesS
December 3rd, 2011, 17:12
سعی کن از ایرانیا سرویس نگییری و از یه شرکت معتبر خارجی وی پی اس بگیری !
نمیگم ایرانیا معتبر نیستن ، خیلی هم معتبر ترن
اما ایرانی جماعت وقتی میریزن رو یه سرور ، یه سره زیر دانلود میزارن و دهن سرور رو سرویس میکنن

اشتباه فکر میکنید اتفاقا ایرانی جماعت پولی که میدند بابت یه سرویس تا شیره اون سرویس تا ته نکشند اروم نمیشینند :d کاره بدی میکنند ؟

sa_sh41
December 3rd, 2011, 17:25
من خودم از ایران سرور iranserver.com گرفتم راضیم

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 09:49
دوستان اگر امکانش هست با توجه به نیاز هایی که من دارم (که در زیر ذکر می کنم ) به من چند تا آفر بدید .

ببینید در وحله ی اول واسه من کیفیت مهم هست و رم بالا . حجم هارد اهمیت زیادی نداره.
در ابتدا هم برای 10 یوزر فعال می خوام راه اندازی کنید. (10 تا مشتری ). برای هر یوزر هم رم 512 در نظر دارم.
اگر امکانش نیست توی این تاپیک آفر خودتون رو بگید برام پ.خ. کنید .
(با ذکر تمام جزئیات و قیمت )
ممنون

taghi.karimi
December 23rd, 2011, 12:54
دوست من شما در قسمت درخواست سرور , درخواست بفرمائید تا دوستان به شما آفر دهند!
به نظر بنده چون تعداد یوزر هایتان در حال حاظر کم هستند به صورت نمایندگی کار کنید تا در صورت بالا رفتن مشترک یک سرور مناسب بگیرید تا درد سر انتقال از این سرور به اون سرور رو اول کار نداشته باشید!

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 16:13
دوست من شما در قسمت درخواست سرور , درخواست بفرمائید تا دوستان به شما آفر دهند!
به نظر بنده چون تعداد یوزر هایتان در حال حاظر کم هستند به صورت نمایندگی کار کنید تا در صورت بالا رفتن مشترک یک سرور مناسب بگیرید تا درد سر انتقال از این سرور به اون سرور رو اول کار نداشته باشید!

می شه لینک بدید. این تاپیکی که شما گفتید رو پیدا نکردم.

کارهای انتقال سرور چقدر هزینه بر و وقت گیر هست ؟؟ و به چه شکل هست ؟

ممنون:113:

smartieuser
December 23rd, 2011, 16:20
می شه لینک بدید. این تاپیکی که شما گفتید رو پیدا نکردم.

کارهای انتقال سرور چقدر هزینه بر و وقت گیر هست ؟؟ و به چه شکل هست ؟

ممنون

شما میخواین سرور رو انتقال بدین به خارج از کشور یا میخواین یک سرور در خارج از کشور اجاره کنید ؟

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 16:33
شما میخواین سرور رو انتقال بدین به خارج از کشور یا میخواین یک سرور در خارج از کشور اجاره کنید ؟

من هنوز سروری نگرفتم که بخوام انتقال بدم .
می خوام یه سرور در خارج از کشور اجاره کنم . می خوام این فرآیند انتقال سرور رو بدونم که به چه شکل است و در صورت افزایش مشتری چه کار باید بکنم ؟

smartieuser
December 23rd, 2011, 16:41
HugeServer Aria HostPolic میتونن کمکتون کنند. چون سرور رو میتونن خارج از کشور بخرن و نیازی به انتقال هم نیست. در مورد اجاره چیز خاصی وجود نداره ! اگر کم آورد سرورتون میتونین یه سرور بهتر اجاره کنین و یا آپگریدش کنین.

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 16:45
HugeServer Aria HostPolic میتونن کمکتون کنند. چون سرور رو میتونن خارج از کشور بخرن و نیازی به انتقال هم نیست. در مورد اجاره چیز خاصی وجود نداره ! اگر کم آورد سرورتون میتونین یه سرور بهتر اجاره کنین و یا آپگریدش کنین.

در صورت انتقال هزینه ی سرور جدید رو باید تمام و کمال بدیم ؟؟
با توجه به اینکه سرور قبلی رو کامل پرداخت کردیم.

smartieuser
December 23rd, 2011, 16:48
در صورت انتقال هزینه ی سرور جدید رو باید تمام و کمال بدیم ؟؟
با توجه به اینکه سرور قبلی رو کامل پرداخت کردیم.

اگر سرور رو خریداری کنید هزینه خرید سرور که سر جاش، فقط باید هزینه های مربوط به برق و فضا رو بدین. در واقع سرور مال خود شما هست ! وقتی مال خود شماست خوب خودتون هم تصمیم میگیرین که باهاش چی کار کنین !

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 16:50
HugeServer Aria HostPolic میتونن کمکتون کنند. .
اینی که اسم بردید رو من نمی شناسم. سایتش رو می شه پ.خ. کنید .

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

اگر سرور رو خریداری کنید هزینه خرید سرور که سر جاش، فقط باید هزینه های مربوط به برق و فضا رو بدین. در واقع سرور مال خود شما هست ! وقتی مال خود شماست خوب خودتون هم تصمیم میگیرین که باهاش چی کار کنین !
معمولا اجاره می کنند درسته ؟؟
چون اگر بخرم امکان انتقال هم قاعدتا وجود نداره و باید سرور رو بفروشم .

smartieuser
December 23rd, 2011, 17:08
HugeServer.com
AriaServers.com
hostpolis.com

بله ! بیشتر یوزرها اجاره میکنند.

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 17:35
HugeServer.com
AriaServers.com
hostpolis.com

بله ! بیشتر یوزرها اجاره میکنند.
من آخرش هم متوجه نشدم در صورت اجاره کردن سرور اگر بخوایم به یه سرور دیگه انتقال داشته باشیم هزینه ها به چه شکل هست؟؟

smartieuser
December 23rd, 2011, 17:46
من آخرش هم متوجه نشدم در صورت اجاره کردن سرور اگر بخوایم به یه سرور دیگه انتقال داشته باشیم هزینه ها به چه شکل هست؟؟

یک سرور دیگه میخرین و اطلاعات رو انتقال میدین. اگه دیتاسنتر هم همکاری کنه که میتونین هارد هارو انتقال بدین به سرور جدید !

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 17:54
یک سرور دیگه میخرین و اطلاعات رو انتقال میدین. اگه دیتاسنتر هم همکاری کنه که میتونین هارد هارو انتقال بدین به سرور جدید !

برای من که دارم سرویس می دم هزینه ها به چه شکل در میاد ؟؟؟
منظورم اینه که من پول اجاره سرور اولیه رو دادم (به صورت کامل) ، پول اجاره ی سرور دوم رو هم باید به صورت کامل بپردازم؟؟

smartieuser
December 23rd, 2011, 18:38
معمولا هزینه ها به صورت ماهانه پرداخت میشه. خوب تا آخر ماه روی این سرور باشید برای ماه دیگه سرور رو جدید رو آماده کنین و هر طور که میتونید اطلاعات رو انتقال بدین.

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 18:41
مشتری وقتی درخواست می ده الان می خواد نمی تونه که تا آخر ماه صبر کنه.باید یه راهی باشه .
شما نمی دونید این تاپیک "درخواست سرور " کجاست ؟
ممنون بابت راهنمایی هاتون :)

smartieuser
December 23rd, 2011, 18:46
این به سیاست های شرکتی که سرویس رو ارائه میکنه بر میگرده. این موارد کوچیک رو باید با خود فروشنده هماهنگ کنین.

خدمت شما : درخواست سرور اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/f12/)

Dr.FANOOS
December 23rd, 2011, 18:50
باز هم ممنون . خیلی لطف کردین . :)