توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار سرور اختصاصی برای فایل هاستینگ وارز
firebird
August 25th, 2011, 06:48
یک سرور اختصاصی لازم دارم که چون فقط برای فایل هاستینگ لازم دارم نیازی به cpu و رم بالا ندارم. در عوض حجم هارد مناسب باشه و پهنای باند بالا لازم دارم. در خصوص پورت چون نمیخواهم خیلی گرون باشه فعلاً نیازی به پورت یک گیگ نیست اما طوری باشه که در آینده بشه ارتقاء داد. فایل ها هم وارز هستند.
the_coder
August 25th, 2011, 10:01
سلام
اگر برای وارز می خواید ecatel رو بهتون پیشنهاد می کنم:
Dualcore Xeon X3065
4GB ram
500GB disk
100 mbit unmetered
ip : 8
95000 تومان
tthost
August 25th, 2011, 19:09
اگر نیاز به سرور فول منیج شده داشتید با ما مکاتبه بفرمایید
info @ webvillage .ir
amirizadi
August 25th, 2011, 19:47
cpu : 6420 Dual Core
2 Gig ram
250 Gig hard
2 tb bw
port 100
ماهانه 70.000
firebird
August 26th, 2011, 12:35
سلام
اگر برای وارز می خواید ecatel رو بهتون پیشنهاد می کنم:
Dualcore Xeon X3065
4GB ram
500GB disk
100 mbit unmetered
ip : 8
95000 تومان
اگر سایتش همونی باشه که من پیدا کردم خیلی درب و داغونه. چنین شرکتی چطوری ساپورت میکنه مشریاشو؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
cpu : 6420 Dual Core
2 Gig ram
250 Gig hard
2 tb bw
port 100
ماهانه 70.000
حدس میزنم دو ترابایت واسه کار من کم باشه. همین الان سایت دیگه ای که داریم (سرور یک گیگ) روزی یک و نیم ترا مصرف داریم.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اگر نیاز به سرور فول منیج شده داشتید با ما مکاتبه بفرمایید
info @ webvillage .ir
اصلاً نیازی به پنل و ... نداریم. فقط به ftp باشه برای فایل فرستادن و یه IP برای داونلود برامون کافیه.
the_coder
August 26th, 2011, 12:39
این تاپیک راجع به ecatel :
Ecatel Review - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1077036)
حقایق راجع به ecatel:
بخش مدیریت و فروش 24 ساعته نیست اما پشتیبانیش به نسبت اون 2 تا بهتره (هرچند تا حالا به مشکلی نخوردیم که نیاز به ساپورت باشه) ولی باز میگم پشتیبانی نسبتا ضعیفه
پورت هم متوسط هست (به نسبت اینکه می گن شیر نشده هست)
و چون گفتید وارز این دیتاسنتر رو معرفی کردم
دقیقا کارتون چیه با سرور که نیاز به وارز دارید؟
nimapendar
August 26th, 2011, 15:12
سلام
امضا من را مشاهده کنید
firebird
August 26th, 2011, 15:31
این تاپیک راجع به ecatel :
Ecatel Review - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1077036)
حقایق راجع به ecatel:
بخش مدیریت و فروش 24 ساعته نیست اما پشتیبانیش به نسبت اون 2 تا بهتره (هرچند تا حالا به مشکلی نخوردیم که نیاز به ساپورت باشه) ولی باز میگم پشتیبانی نسبتا ضعیفه
پورت هم متوسط هست (به نسبت اینکه می گن شیر نشده هست)
و چون گفتید وارز این دیتاسنتر رو معرفی کردم
دقیقا کارتون چیه با سرور که نیاز به وارز دارید؟
کارمون دقیقاً اینه که فایل میذاریم ملت میان داونلود میکنند. فعلاً که آفر شما بهترین هست.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
سلام
امضا من را مشاهده کنید
اگه منظورتون هاستهای داونلود هست که حجماشون خیلی کم هست (با این که پورتشون 1 گیگ هست) ولی سرورهای اختصاصیتون نسبتاً مناسب هستند. میشه بپرسم سروراتون کجاست؟
the_coder
August 26th, 2011, 16:03
اگر دنبال دیتاسنتر وارز هستید این پست رو دنبال کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f34/30404/
هر دیتاسنتری که انتخاب کردید اینجا اسمش رو بگید تا دوستان بهتون افر بدن
firebird
August 31st, 2011, 23:30
قدیم ها یادمه سرورهای فایل هاستینگ در چین خیلی قیمتهای خوبی داشت. الان هنوز هم پیدا میشه؟
kingoftehran
September 1st, 2011, 15:17
با سلام
از لیزا وی هلند خرید کنید وارز نیست ولی با وارز فرقی نداره در ضمن پورت های قوی داره و اکثر هاست های دانلودی اونجا هستند.
firebird
September 1st, 2011, 15:53
با سلام
از لیزا وی هلند خرید کنید وارز نیست ولی با وارز فرقی نداره در ضمن پورت های قوی داره و اکثر هاست های دانلودی اونجا هستند.
منظورتون لیز وب هست؟ چون من لیزا وی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
the_coder
September 1st, 2011, 17:29
اگرم واقعا می خواید خیالتون از وارز راحت باشه از همون ecatel و Altushost خرید کنید
firebird
September 1st, 2011, 17:36
اگرم واقعا می خواید خیالتون از وارز راحت باشه از همون ecatel و Altushost خرید کنید
در مورد این دو تا تحقیق کردم. به نظر مناسب میان ولی همچنان دارم سرچ میکنم که شاید مورد بهتری هم وجود داشته باشه. (به خصوص از لحاظ قیمت و تضمین سرعت پورت).
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
کسی در مورد hostkey اطلاعات نداره که همونطور که ادعا میشه وارز هست یا نه و سرعتش واقعاً همین 100 مگابیت رو میده یا نه؟
MbjHosting
September 1st, 2011, 19:18
سلام
می توانید از آفرهای موجود در امضای بنده استفاده فرمایید.
the_coder
September 1st, 2011, 19:40
در مورد این دو تا تحقیق کردم. به نظر مناسب میان ولی همچنان دارم سرچ میکنم که شاید مورد بهتری هم وجود داشته باشه. (به خصوص از لحاظ قیمت و تضمین سرعت پورت).
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
کسی در مورد hostkey اطلاعات نداره که همونطور که ادعا میشه وارز هست یا نه و سرعتش واقعاً همین 100 مگابیت رو میده یا نه؟
طرف لیزوب به هیچ عنوان نرو
firebird
September 1st, 2011, 21:51
سلام
می توانید از آفرهای موجود در امضای بنده استفاده فرمایید.
ترافیکتون خیلی خیلی کمه.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
طرف لیزوب به هیچ عنوان نرو
در مورد hostkey هم اطلاعاتم کامل بشه دیگه انتخابم رو انجام میدم.
MbjHosting
September 1st, 2011, 21:52
ترافیکتون خیلی خیلی کمه.
می توانید ترافیک اضافه خریداری فرمایید
iNicz.Com
September 1st, 2011, 23:04
سرورهای سوئیس برای این کار جرف ندارند.
سرور اختصاصی سوئیس Iran Server | هاست | سرور مجازی | سرور اختصاصی | فروش دامنه | نمایندگی هاست | هاستینگ | دامنه | طراحی سایت (http://www.irserver.com/swiss_dedicated_server.html)
سرور اولی 210 و دومی 225 ت