ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک از همه بخصوص مدیران

kevin_n
August 23rd, 2011, 14:14
دوستان و مدیران محترم ۱مشکلی‌ در ارتباط با دیتا سنتر veliaواسه من پیش اومده که متاسفانه range آی‌پی مورد نظر در آی‌اس‌پی parsonline مشکل داره و یوزرها نمیتونن به این IPha وصل بشن.آیا کسی‌ در این dc رسلر هست بتونه به من کمک کنه که range ای پی هامو عوض کنم؟
من ۴روز پی‌ گیری کردم اما هیچ مشکلی‌ از طرف پارس انلاین نیست و مشکل از خود dc هست و اونا هم زیر بار نمیرن...
لطفا همه کمک کنید مشکله من حل بشه

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

اگر همهٔ کسانی‌ که اونجا سرور گرفتن از هم حمایت کنیم هم اینکه مشکله من حل می‌شه و هم اینکه این dc میفهمه که ایرانیان با هم متحد هستن و support رو بهتر می‌کنه و احترام بیشتر میذاره.

itjavani
August 23rd, 2011, 15:53
دیتاسنتر ساپورت خوبی داره و مشکلی نداره حتی میتونید تماس بگیرید باهاشون صحبت کنید خیلی با روی خوش بهتون پاسخ میدن!
این معضل رو ما هم با پارس آنلاین داریم! که دیگه رسیدیم به ته خط ( انتقال وی پی اس ها )

kevin_n
August 23rd, 2011, 15:56
دوست عزیز ما تحقیق کردیم و دیدیم که ۱کی‌ ازrange ای پی شون در ایران هیچ مشکلی‌ نداره و وقتی‌ من این درخواست رو کردم ، به من گفتن که شما داخل بلک لیست هستی‌ و حتا من دلیلشو که پرسیدم حتا به من جواب هم ندادن.شما میتونید کمک کنید که range آی‌پی من عوض بشه؟

the_coder
August 23rd, 2011, 17:03
دیتاسنتر ساپورت خوبی داره و مشکلی نداره حتی میتونید تماس بگیرید باهاشون صحبت کنید خیلی با روی خوش بهتون پاسخ میدن!
این معضل رو ما هم با پارس آنلاین داریم! که دیگه رسیدیم به ته خط ( انتقال وی پی اس ها )
سلام
من زنگ زدم arek گفت امکان تغییر ای پی نداریم (خودت که در جریان پیگیری ها هستی)
فکر کنم تنها کسی که مشکل نداره رضا هست اونم به خاطری که رنجش با ما فزق داره
2 راه هست ضاهرا :
1- سوختن و ساختن
2- رفتن به دیتاسنتر دیگه

itjavani
August 23rd, 2011, 17:08
سلام
من زنگ زدم arek گفت امکان تغییر ای پی نداریم (خودت که در جریان پیگیری ها هستی)
فکر کنم تنها کسی که مشکل نداره رضا هست اونم به خاطری که رنجش با ما فزق داره
2 راه هست ضاهرا :
1- سوختن و ساختن
2- رفتن به دیتاسنتر دیگه

بله رضا هم رنجش فرق داره ! هم مجازی ساز نصب نکرده! در هر حال من ترجیح میدم برم یک دیتاسنتر دیگه ! با کیفیتی بهتر سرویس بدم نه تو اما و اگر باشم

the_coder
August 23rd, 2011, 17:10
بله رضا هم رنجش فرق داره ! هم مجازی ساز نصب نکرده! در هر حال من ترجیح میدم برم یک دیتاسنتر دیگه ! با کیفیتی بهتر سرویس بدم نه تو اما و اگر باشم
نظر منم همینه ، فرار بهترین راه حله :دی

kevin_n
August 23rd, 2011, 17:10
چه ربطی‌ به مجازی ساز داره؟
لطفا شفاف سازی کنید نظرتونو.
ممنون

the_coder
August 23rd, 2011, 17:11
چه ربطی‌ به مجازی ساز داره؟
لطفا شفاف سازی کنید نظرتونو.
ممنون
کاری به مجازی ساز نداره ، در کل گفتن