PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازیابی اطلاعات پاک شده از هارد دیسک در سرور لینوکس

mojimoji
August 22nd, 2011, 06:41
سلام

من یک سرور لینوکس دارم که چند روز پیش بدلیل یک مشکلی قاطی کرد بهم گفتن تنها راه اینه که os reload بشه خب ما هم گفتیم انجام بشه ولی نمیدونستم هارد هم پاک میشه فکر کرده بودم فقط سیستم عامل عوض میشه و فایل های سیستمی .

حالا تمام اطلاعاتم پاک شده . به نظر شما راهی برای بازیابی اطلعاتم هست ؟ سرور در کلومبیا هستش xlhost

بکاپ داشتم یه جایی رفتم میبینم بکاپم نیست .

اگر دوستان تجربه ای دارند یا نرم افزار خاصی رو برای انجام اینکار که قوی باشه لطفا با ذکر لینک و نام نرم افزار کمک کنند . می خوام تمام اطلاعاتم برگده آخه 6 سال زحمتم داره می پره .

بیچاره شدم کمک کنید لطفا .

agarb98
August 22nd, 2011, 10:26
با خود دیتاسنتر مذاکره کنید

amirizadi
August 22nd, 2011, 10:29
باید از بک آپ اطمینان حاصل میکردید که داره صحیح میگیره یا نه

متاسفانه فکر نمیکنم راهی داشته باشه

kargar
August 22nd, 2011, 10:32
یقینن دیتاسنتر کسانی رو برای این کار دارن بر میگردونن

amirizadi
August 22nd, 2011, 10:43
من تا کنون 1 بار این کار را انجام دادم
منتها یا برنگشته یا اگرم برگشته 80٪ فایلها ناقص بوده

حالا باز هم سعیتون را بکنید

mojiz
August 22nd, 2011, 12:18
روی یک پارتیشن بوده؟

mojimoji
August 22nd, 2011, 14:54
بله یک هارد دیسک بوده فکر کنم روی یک پارتیشن میشه دیگه

کسی میدونه کسانی که هاردها رو بازیابی می کنند قادر با انجام اینکار هستند یا نه ؟

مثلا میشه یه ویندوز نصب کرد و با استفاده از برنامه های ریکاوری اینکار رو راحت انجام داد ؟

amirizadi
August 22nd, 2011, 15:04
اگر بخوان ریکاوری کنن تو همون لینوکس این کارو انجام میدن و نیازی به نصب ویندوز نیست
چون با نصب ویندوز کلیه موارد به هم میریزه
برای مثال در لینوکس پارتیشن ext3 یا ext4 بوده واسه نصب ویندوز باید پارتیشن را ntfs کنن که همین یعنی حذف کامل 100٪
ولی همون طور که گفتم من چندین بار این کارو انجام دادم به نتیجه ای نرسیدم
یا ریکاوری نشده یا بیشتر فایلها ناقص بوده

mojimoji
August 22nd, 2011, 15:08
شما هم مثل من او اس ریلود شده بود که پاک شده بودن ؟
تو رو خدا نگید اینجوری یکی راه حله دیگه ای نداره ؟

amirizadi
August 22nd, 2011, 15:31
نه مال من خود سیستم عامل مشکل پیدا کرد و دیگه بالا نیومد
و بعد از ریکاوری با اینکه هزینه ی زیادی هم کردم همه فایلهایی که برگشته بود ناقص بود یا اینکه یک سری از فایلها بر نگشته بود

شما باید اطمینان حاصل میکردید از بک آپی که گفتید داشتید وگرنه الان راحت اون ها را ریستور میکردید
ببخشید این را میگم ولی من فکر میکنم باید از اول شروع کنید