PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در دسترس نبودن دامنه ای که هزینه اش پرداخت شده!

hosthaa
August 22nd, 2011, 04:01
سلام

( اگر در جای درستی تاپیک ایجاد نشده لطفا انتقال دهید )

باید عرض کنم خدمتتون بنده از شرکت آفاق دیتا دامنه خریداری کردم بعد از مدتی گفتم دامنه میخوام انتقال بدم به جای دیگه ، بعد چند روز سر کار گذاشتن بنده میگه نمیشه انتقال داد!

جواب درست و حسابی نداد تا همین چند روز پیش گفت از لاهیج سافت خریداری کرده و دامنه در پنل غیر فعال است! میگم میخوام انتقال بدم میگه چون خلاف قوانین ایران هست لاهیج سافت دامنه بسته نمیشه کاریش کرد!

لطفا دوستان بگن آیا برای انتقال دامنه مشکلی هست ؟؟؟؟ نام دامنه : V p n d p . I n

لطفا جواب بنده بدهید

AfaghData
August 22nd, 2011, 04:07
سلام

دوست عزیز ، چند بار بهتون گفته شد که من تمام تلاش خودمو کردم ولی لاهیج سافت باز نمیکنه ! از دست من هم خارج هست چون دسترسی اینکه انتقال هم بدید مسدود کرده ، دامنه شما ساسپند شده ، چند بار هم تماس گرفتم خواهش کردم که باز کنند ولی باز نکردن و گفتن نمیشه ......

برای چندمین بار از لاهیج سافت خواهش میکنم دامنه آزاد کنند تا این انتقال بدن بره ، هزینه دامنه پرداخت شده ولی میگن اسم دامنه خلاف هست ، همکاران عزیز میشه بگید من این وسط چه کاری باید انجام بدم؟ لاهیج سافت هم لطفا بیاد جواب بده o:-) از دست من کاری ساخته نیست

lahijsoft
August 22nd, 2011, 11:26
با سلام
ضمن عرض قبولی طاعات و عبادات شما
با توجه به قوانین لاهیج سافت و جمهوری اسلامی ایران، دادن هر گونه سرویس به خدمات دسترسی غیر مجاز یا ... خلاف قانون می باشد.
به همین منظور شما برای باز کردن دامنه خودتون که مشمول قانون فوق هست، باید مجوز از ارشاد شهرستان خود ارائه دهید. تا رفع مسئولیت گردد.
موفق و موید باشید

hosthaa
August 22nd, 2011, 11:35
نه سایتی روی این دامنه میزبانی میشه نه فعالیتی داره ، شما که خدا نیستی پس این همه هاست به سایت موزیک میفروشین یا سرور میگیرید هم خلاف هست اونارو چرا منکر میشین؟

دامنه منو باز کنید میخوام انتقال بدم ، قوانین دارید درست ولی تا زمانی که بنده قبول کرده باشم ، موقع ثبت دامنه کسی قوانین سایت شما به من نشون نداد من از آفاق دیتا خریداری کردم ، الانم دلیلی نمیبینم وقتی میخوام انتقال بدم جای دیگه مشکلی باشه ، اگر دیگر دوستان هم حرف شما را تائید کردن ، بنده قبول میکنم ، در هر صورت دارید حرف زور میزنید

lahijsoft
August 22nd, 2011, 11:40
نه سایتی روی این دامنه میزبانی میشه نه فعالیتی داره ، شما که خدا نیستی پس این همه هاست به سایت موزیک میفروشین یا سرور میگیرید هم خلاف هست اونارو چرا منکر میشین؟

دامنه منو باز کنید میخوام انتقال بدم ، قوانین دارید درست ولی تا زمانی که بنده قبول کرده باشم ، موقع ثبت دامنه کسی قوانین سایت شما به من نشون نداد من از آفاق دیتا خریداری کردم ، الانم دلیلی نمیبینم وقتی میخوام انتقال بدم جای دیگه مشکلی باشه ، اگر دیگر دوستان هم حرف شما را تائید کردن ، بنده قبول میکنم ، در هر صورت دارید حرف زور میزنید
در کل خلاف هست یا نه؟

AfaghData
August 22nd, 2011, 11:44

دوست عزیز بنده هم قوانین لاهیج سافت نمیدونستم ، من به لاهیج سافت گفتم پنل باز کنه انتقال بدی بری ولی .....

hosthaa
August 22nd, 2011, 11:45
نه خلاف نیست ، چون سایتی نیست روش ، چون اگه خلاف بود ف ی ل ت ر میشد، شما مگه ضامن من هستید اگه با سرویس مشکل دارید آزاد کنید میخوام انتقال بدم

payaserver
August 22nd, 2011, 11:49
lol
دامنه بین المللی ! و این بازیا !!!

lahijsoft
August 22nd, 2011, 11:50
lol
دامنه بین المللی ! و این بازیا !!!
چه بازی ای جناب؟!
نظر خاصی خواسته شد از شما در این باره؟

hosthaa
August 22nd, 2011, 11:52
حرف زور میزنی یکی هم داره منطقی حرف میزنه طلب کاری؟

اگه قرار بود تصمیم یک نفر بگیره اینجا تاپیک نمیزدم

دامنه ای که ف ی ل ت ر نیست به چه حقی داری می بندی؟

آلت جرم همه ی ماها داریم ولی تا زمانی که کاری نکنیم گناه کاریم؟

این دامنه اگه فعالیت داشت یا میبستنش آره حق با شما بود ، الان چرا دامنه نمیزاری انتقال بدم ، به رفتارت فکر کن بعد جواب بده

lahijsoft
August 22nd, 2011, 11:55
حرف زور میزنی یکی هم داره منطقی حرف میزنه طلب کاری؟

اگه قرار بود تصمیم یک نفر بگیره اینجا تاپیک نمیزدم

دامنه ای که ف ی ل ت ر نیست به چه حقی داری می بندی؟

آلت جرم همه ی ماها داریم ولی تا زمانی که کاری نکنیم گناه کاریم؟

این دامنه اگه فعالیت داشت یا میبستنش آره حق با شما بود ، الان چرا دامنه نمیزاری انتقال بدم ، به رفتارت فکر کن بعد جواب بده
اولا سیاست کاری ما به کسی ربطی ندارد جز مشتری و خود شرکت!
دوما اینجا کجاست؟صلاحیت چی رو داره؟

mohsen1
August 22nd, 2011, 11:57
ببخشید که در این بحث شرکت می کنم ولی در قوانین ملی ما این قانون رو نداریم که ثبت دامنه که در اون vipien باشه خلاف هست. حتی نیک دات آر ، دامنه که این لغت تو اون باشه رو ثبت می کنه.
در صورتی که از مراجع قانونی ، برای صاحب دامنه تقاضای مشخصات دادند شما باید اطلاعات ایشون رو بدی و ... در غیر اینصورت در صورتی که قوانین داخلی ای دارید که ثبت این دامنه ها اشکال داره و ... یه مهلت تعیین کنید که دامنه رو منتقل کنند.

البته قوانین شما محترم هست و هر طور صلاح می دونید می تونید رفتار کنید و نباید خورده ای به شما گرفت...

hosthaa
August 22nd, 2011, 12:01
آقا دلیل نمیشه هر کاری خواستی بکنی بعد بگی به کسی مربوط نیست ، این دامنه 3000 تومان هست ولی واسه من ارزشش خیلی بیشتره ، حرف زور نزن

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

ببخشید که در این بحث شرکت می کنم ولی در قوانین ملی ما این قانون رو نداریم که ثبت دامنه که در اون vipien باشه خلاف هست. حتی نیک دات آر ، دامنه که این لغت تو اون باشه رو ثبت می کنه.
در صورتی که از مراجع قانونی ، برای صاحب دامنه تقاضای مشخصات دادند شما باید اطلاعات ایشون رو بدی و ... در غیر اینصورت در صورتی که قوانین داخلی ای دارید که ثبت این دامنه ها اشکال داره و ... یه مهلت تعیین کنید که دامنه رو منتقل کنند.

البته قوانین شما محترم هست و هر طور صلاح می دونید می تونید رفتار کنید و نباید خورده ای به شما گرفت...

نه سایتی روی دامنه هست نه از جایی بسته شده ، اگه حرف این آقا منطقی هست چرا جواب قانع کننده واسه اینکه دامنه ف ی ل نیست و باید پس بده نمیده؟ سایت هم روش نیست !

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:02
ظاهرا شما بی خودی دارید بحث می کنید.
من نمی دونم چرا مدیران انجمن به این تاپیک نمی رسن!!

ضمنا شما با ساپورت ما تماس بگیرید
support@lahijsoft.net

hosthaa
August 22nd, 2011, 12:05
برای چی ببندن؟

پولو من دادم ، آفاق دیتا هم خرید منو تائید کرده دیگه چی میخوای؟ خودتم تایید کردی که دامنه مال منه و بستیش دیگه مدرک از این مهم تر؟

ipsat
August 22nd, 2011, 12:06
نتيجه اعتماد مشتري ==> ***يدن دومين :d

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:07
برای چی ببندن؟

پولو من دادم ، آفاق دیتا هم خرید منو تائید کرده دیگه چی میخوای؟ خودتم تایید کردی که دامنه مال منه و بستیش دیگه مدرک از این مهم تر؟
بنده تایید نکردم ماله شماست.
گفتم تماس بگیرید.
ضمن اینکه جای این مشکل اینجا نیست.
حتما آقای آفاق دیتا باید تایید کنه تا به شما پنل بدیم(اینجا نه توی ساپورت)
ضمنا اینجا کاروانسرا مشت حسن نیست!:76:

novinvps.com
August 22nd, 2011, 12:08
دوست عزیز همکار گرامی
شما میتونید دامنه رو انتقال بدید به شرکت دیگه

نیازی نیست شما دل بسوزونید و دامین این بنده ی خدارو مسدود کنید
شما نمیتونید نگهش دارید و قویا به قوانین کشور پایبندید ؟
مشکلی نیست شما دامین رو انتقال بدید به هر شرکتی که میخواد میزبان دامین این بنده ی خدارو باشه
و از مسولیت شما خارج میشه.

mojiz
August 22nd, 2011, 12:08
شما که میگی خلافه چرا از اول ثبت کردی؟
@hosthaa (http://www.webhostingtalk.ir/member/9667/): ربتطی به خلاف و اینها نداره کلا باید دامنه رو از جاهای مطمئن گرفت

Warez-Host.IR
August 22nd, 2011, 12:09
با سلام
ضمن عرض قبولی طاعات و عبادات شما
با توجه به قوانین لاهیج سافت و جمهوری اسلامی ایران، دادن هر گونه سرویس به خدمات دسترسی غیر مجاز یا ... خلاف قانون می باشد.
به همین منظور شما برای باز کردن دامنه خودتون که مشمول قانون فوق هست، باید مجوز از ارشاد شهرستان خود ارائه دهید. تا رفع مسئولیت گردد.
موفق و موید باشید
سلام
ممنون میشم دیگر دوستان من را هم در این مورد روشن کنن
این حرفشون برای من خیلی خیلی جالب بود
قوانین جمهوری اسلامی گفته که شما ابتدا دامنه را برای کاربر ثبت کنید , بعد اگر نیاز به انتقال داشت , بهشون اعلام کنید که چنین چیزی خلاف قوانین هست
برای انتقال تنها کافی است که شما دامنه را از حالت قفل خارج کنید و ایشون هزینه انتقال را پرداخت کنند و به هر کجایی که تمایل دارند انتقال بدن
این کار به نظر شخص من تنها اذیت کردن کاربر هست
اگر دامنه های ملی بود و خود NIC بهش گیر میداد , مقداری قابل قبول تر بود ولی روی دامنه های جهانی که عملاً ارشاد و ... دسترسی ندارند و همه چیز به ثبت کننده دامنه مربوط میشه این حرفا مقداری کم لطفی هست نسبت به کاربر

ممنون میشم دوستان با تجربه , بنده تازه کار را در مورد این حرفها روشن کنن (( شاید من اشتباه میکنم و اطلاعاتم به اندازه ایشون کامل نیست ))

همچنین در امضاء شما مشاهده کردم :

شرکت پویا سامانه گیل (لاهیج سافت)
لطفاً شماره ثبت شرکت را قرار بدید
چون در سایت شما در قسمت درباره شرکت بنده چنین چیزی مشاهده نکردم :

http://www.lahijsoft.net/aboutus.html

موفق باشید

lahijsoft
نتيجه اعتماد مشتري ==> ***يدن دومين :d

دست شما درد نکنه
حتما باید از ملت فحش بخوریم برای یه دامنه و *** هم بشیم که آقایون ...

amirizadi
دوست عزیز اگر خلاف قوانین شماست یا هر مورد دیگه پنل دومینش را یزا کن تا موو کنه جای دیگه
فکر نمیکنم کار سختی باشه و به این همه بحث بارزه

دومین هم خلاف قوانین هست باز کنید ببره جای دیگه !!!
فکر نمیکنم ارشاد بابت این دومین مجوزی ارسال کنه که شما مجوز خواستید !!!!!!!

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:10
سلام
ممنون میشم دیگر دوستان من را هم در این مورد روشن کنن
این حرفشون برای من خیلی خیلی جالب بود
قوانین جمهوری اسلامی گفته که شما ابتدا دامنه را برای کاربر ثبت کنید , بعد اگر نیاز به انتقال داشت , بهشون اعلام کنید که چنین چیزی خلاف قوانین هست
برای انتقال تنها کافی است که شما دامنه را از حالت قفل خارج کنید و ایشون هزینه انتقال را پرداخت کنند و به هر کجایی که تمایل دارند انتقال بدن
این کار به نظر شخص من تنها اذیت کردن کاربر هست
اگر دامنه های ملی بود و خود NIC بهش گیر میداد , مقداری قابل قبول تر بود ولی روی دامنه های جهانی که عملاً ارشاد و ... دسترسی ندارند و همه چیز به ثبت کننده دامنه مربوط میشه این حرفا مقداری کم لطفی هست نسبت به کاربر

ممنون میشم دوستان با تجربه , بنده تازه کار را در مورد این حرفها روشن کنن (( شاید من اشتباه میکنم و اطلاعاتم به اندازه ایشون کامل نیست ))

همچنین در امضاء شما مشاهده کردم :

لطفاً شماره ثبت شرکت را قرار بدید
چون در سایت شما در قسمت درباره شرکت بنده چنین چیزی مشاهده نکردم :

http://www.lahijsoft.net/aboutus.html

موفق باشید
شماره ثبت 1694 حوزه ثبتی لاهیجان

hosthaa
August 22nd, 2011, 12:11
عزیز منو مسخره کردی؟؟

آفاق دیتا دیگه چی بگه؟ من 100 بار بهش گفتم اونم به شما گفت جواب ندادی ، الانم داری می پیچونی ، اگه آدم خوبی هستی بگیر همین جا دامنه باز کن تا من منتقل کنم تو پنل یکی از اعضا انجمن جز خود شخص شما!

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:14
آقای آفاق دیتا بیایید ساپورت پنل رو بگیرید.

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

عزیز منو مسخره کردی؟؟

آفاق دیتا دیگه چی بگه؟ من 100 بار بهش گفتم اونم به شما گفت جواب ندادی ، الانم داری می پیچونی ، اگه آدم خوبی هستی بگیر همین جا دامنه باز کن تا من منتقل کنم تو پنل یکی از اعضا انجمن جز خود شخص شما!
خواهشا ادبیات رو درست کنید.
ضمنا دامنه رو ایشان سفارش دادن.

hosthaa
August 22nd, 2011, 12:14
آقا فحش چیه؟
هزینه دامنه من یه بار دیگه هم واریز میکنم ، من هنوز به شمت تو نگفتم همش گفتم شما ، بعد از من شاکی هم میشی؟

Aria
August 22nd, 2011, 12:16
سلام.

پیشنهاد می کنم قوانین نانوشته رو اجرا نکنید!

این درست هست که شرکت سرویس دهنده حق داره تصمیم هایی بگیره که بعداً برای خودشون دردسر ساز نشه و دقیقاً به همین دلیل هست که بنده عرض می کنم قانون نانوشته ;)

دوستان میتونند با انتقال دامنه به کاربر مشکل رو برطرف کنند و اگر روزی مشکلی برای شرکت سرویس دهنده پیش آمد، پاسخ ایشان این خواهد بود که قانونی بر ضد ثبت دامنه با کلمه مذکور نوشته نشده بود، حداقل در زمان انجام این کار.

بنده بعید می دونم که این انتقال برای شما مشکل ساز باشه، بیشتر نگاه داشتن دامنه میتونه برای شرکت شما مشکل ساز بشه ... کمی بیشتر فکر کنید ;)

با تشکر.

lahijsoft
شما که میگی خلافه چرا از اول ثبت کردی؟
@hosthaa (http://www.webhostingtalk.ir/member/9667/): ربتطی به خلاف و اینها نداره کلا باید دامنه رو از جاهای مطمئن گرفت
اسم دامنه خلاف نیست چون نوعی از شبکه های رایانه ای است، بلکه روی دامنه سرویسی برای فروش ... اجرا شده بود.

mohsen1
خواهشا ادب رو رعایت کنید.
بحث رو هم جمع کنید.
ایشون هم پذیرفتن که اجازه انتقال بدن.
یه دامنه ارزش نداره که روابط شما به هم بخوره.

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:18
طبق هویز و سفارش آقای آفاق دیتا با ساپورت شرکت تماس بگیرید.

kargar
August 22nd, 2011, 12:21
ببخشید ها شاید ربطی نداشته باشه من میخوام اسم شما رو بدونم اگر امکانش هست

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:25
دامنه باز شد برید انتقال بدید.
ولی خواهشا مدیران انجمن کمی فعالتر عمل کنن که این طور اینجا .... نشه.

Direct Admin
August 22nd, 2011, 12:34
دامنه ای های بین المللی و این همه حروف و حدیث:d
واقعا زشته :d
ببین قوانین را به کجاها میکشونند

kargar
August 22nd, 2011, 12:37

موضوع تموم شد همه به اون چیزی که میخواستن رسیدن شما بیا شروع کن دوباره:65:

هاست برتر
August 22nd, 2011, 12:40

دوست خوبم شما موقع رجیستر باید میگفتید با قوانین منافات داه نه الان که میبایسا رفع مسئولیت میکردید کاذتون کاملا برعکس انجام شده بود .موقع انتقال یوزر دومینشو میخواد حتی اگر اون دومین خلاف ... هم باشه شما داری واگذارش میکنی و ازخودت سلب مسئولیت میکنی بازهم میگم اگر سخت میگیری میخواستی بکنی باید موقع رجیستر میکردی نه الان

Direct Admin
August 22nd, 2011, 12:46
موضوع تموم شد همه به اون چیزی که میخواستن رسیدن شما بیا شروع کن دوباره:65:
اصلا این حرف نباید به وجود میومد که بخواد اینجوری با ابرور ریزی تموم بشه :d

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:48
دوست خوبم شما موقع رجیستر باید میگفتید با قوانین منافات داه نه الان که میبایسا رفع مسئولیت میکردید کاذتون کاملا برعکس انجام شده بود .موقع انتقال یوزر دومینشو میخواد حتی اگر اون دومین خلاف ... هم باشه شما داری واگذارش میکنی و ازخودت سلب مسئولیت میکنی بازهم میگم اگر سخت میگیری میخواستی بکنی باید موقع رجیستر میکردی نه الان
دوستان عزیز خواهشا نیازی به اظهار نظر نمی بینم.

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

اصلا این حرف نباید به وجود میومد که بخواد اینجوری با ابرور ریزی تموم بشه :d
ببخشید کجا آبرو ریزی شد؟
سیاست کاری ما آبروی کسی رو برد؟
چرا حق به جانب می شوید؟

هاست برتر
August 22nd, 2011, 12:49
دوستان عزیز خواهشا نیازی به اظهار نظر نمی بینم.

من نیازی ندارم شما اجازه بدید این تاپیک عمومی هست و من هم نیاز دیدم اظهار نظر کنم فکر نکنم به شما ارتباطی داشته باشه این موضوع شروع کننده تاپیک شما نیستید که بخواید اجازه اید بدید شروع کننده تاپیک از من درخواتس کردند اظهر نر کنم که کردم و به شما باز هم تاکید میکنم اظهر نظر من هیچ ارتباطی ندارد

hosthaa
August 22nd, 2011, 12:51
صبر کنید تا ببینم انتقال پیدا میکنه یا نه

هاست برتر
August 22nd, 2011, 12:54
صبر کنید تا ببینم انتقال پیدا میکنه یا نه

نتیجه لحظه ایشو اینجا قرار بده دوست عزیز.توجه کن که صرفا دادن یه کد ترنسفر موجب انتقال نمیشه ایشون باید تقاضای انتقال دامنه رو به نیک ایمیل یا فکس کنند و نیک باید تایید کنه.پس فعلا باید کمی صبور نیز باشید

Direct Admin
August 22nd, 2011, 12:57
ببخشید کجا آبرو ریزی شد؟
سیاست کاری ما آبروی کسی رو برد؟
چرا حق به جانب می شوید؟ ببینده خودش عاقله

من دیگه حرفی نمیزنم
خواهشا دیگر دوستان دیگه نظری ندند و بزارند این بابا دامین بین الملیش را پس بگیره و بره

.

lahijsoft
August 22nd, 2011, 12:57
نتیجه لحظه ایشو اینجا قرار بده دوست عزیز.توجه کن که صرفا دادن یه کد ترنسفر موجب انتقال نمیشه ایشون باید تقاضای انتقال دامنه رو به نیک ایمیل یا فکس کنند و نیک باید تایید کنه.پس فعلا باید کمی صبور نیز باشید
جناب!
دامین دایرکتی هست نه نیک!
الله اکبر!
شما برید پنل رو از آقای آفاق دیتا بگیرید نیم ساعت هست به ایشان داده شده، انتقال هم کاری نداره نیاز به تایید هم نداره.

هاست برتر
August 22nd, 2011, 13:05
جناب!
الله اکبر!
شما برید پنل رو از آقای آفاق دیتا بگیرید نیم ساعت هست به ایشان داده شده، انتقال هم کاری نداره نیاز به تایید هم نداره.

شما چرا جوش میاری؟شما بنده خدا رو کلی الاف کردید و به این درو اون در انداختید...خدارو خشو میاد؟مثلا میخواید بگید تابع قانون هستید؟راههای زیادی هست که میاتونید برای اثباتش انجام بدیدا...به جای اظهار نظر بیجا که علتون اسپم محسوب میشه بمونید تا شروع کننده تاپیک خودشون نتیجه نهایی رو اعلام کنند و مانور بیجا ندید لطفا

hosthaa
August 22nd, 2011, 13:12
دوستان کسی میدونه این اررور برای چی هست؟

[t5] Error Message: You are not allowed to perform this action.

هاست برتر
August 22nd, 2011, 13:18
دوستان کسی میدونه این اررور برای چی هست؟

[t5] Error Message: You are not allowed to perform this action.

کاملا واضح و مبرهن هست.ذکر شده که شما دسترسی لازم برای این عملیات رو ندارید.اگر این ارور وقتی رخ داده که طرف میخواسته انتقال بده یعنی این دومین برای انتقال بطور کامل دسترسی ایجاد نکردن برای کسی که میخواد انتقال بده

hosthaa
August 22nd, 2011, 13:21
کسی که میخواد انتقال بده میگه :

ejaze enteghal be ma nemidahad lotfan ba sabtkonande domain mokatebe konid

شرکتی که میخوام انتقال بدم آفاق هاستینگ هست و شناخت کامل دارم ازشون:-|

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

جناب!
الله اکبر!

جناب لاهیج سافت تکلیف چیه؟

lahijsoft
August 22nd, 2011, 13:22
کاملا واضح و مبرهن هست.ذکر شده که شما دسترسی لازم برای این عملیات رو ندارید.اگر این ارور وقتی رخ داده که طرف میخواسته انتقال بده یعنی این دومین برای انتقال بطور کامل دسترسی ایجاد نکردن برای کسی که میخواد انتقال بده

یعنی یکی نیست ایشون رو روشن کنه!!!
جناب این ارور مشکل دایرکتی هست که بر سر بعضی دامنه ها رخ می ده راهش انتقال از طریق epp کد هست که راحت می تونن منتقل کنن.

hosthaa
August 22nd, 2011, 13:37
(
ببینید باید شرکت هلاهیج سافت به دایرکت ای درخواست انتقال بدهند تا خود دایرکت ای یا ریسلر کلاب کار انتقال را انجا دهد. چون ما مسول ثبت دامنه شما نبودیم به درخواست ما پاسخی نمیدهند )

الان چیکار کنم؟ :)

هاست برتر
August 22nd, 2011, 13:40
یعنی یکی نیست ایشون رو روشن کنه!!!
جناب این ارور مشکل دایرکتی هست که بر سر بعضی دامنه ها رخ می ده راهش انتقال از طریق epp کد هست که راحت می تونن منتقل کنن.

شما به جای این حرفا و این که این بنده خدارو گرفتار کردی باید از اول مستقیم به پنل ایشون انتقال میدادی نه اینکه دادی به افاق ... اون نمیتونه انتقال بده نمیدونم چرا دوست دارید این بنده خدا گرفتار بمونه

lahijsoft
August 22nd, 2011, 13:41
(
ببینید باید شرکت هلاهیج سافت به دایرکت ای درخواست انتقال بدهند تا خود دایرکت ای یا ریسلر کلاب کار انتقال را انجا دهد. چون ما مسول ثبت دامنه شما نبودیم به درخواست ما پاسخی نمیدهند )

الان چیکار کنم؟ :)

معمولا دایرکتی جواب نمی ده. بهترین راه انتقال از طریق epp هست.
شما
epp دومین رو بگیرید بعد بدید به مقصد اونها خودشون بلد هستند.

hosthaa
August 22nd, 2011, 13:42
لاهیج سافت : میشه بگی چه چیزهایی لازم که دامنه به پنلم در شرکت آفاق هاستینگ منتقل کنی؟

lahijsoft
August 22nd, 2011, 13:44
لاهیج سافت : میشه بگی چه چیزهایی لازم که دامنه به پنلم در شرکت آفاق هاستینگ منتقل کنی؟

ابتدا پنل دومین رو از آفاق دیتا بگیرید بعد اون رو برای ایجاد epp کد کاملا در اختیار مقصد قرار بدید.

AfaghData
August 22nd, 2011, 15:08
اسم دامنه خلاف نیست چون نوعی از شبکه های رایانه ای است، بلکه روی دامنه سرویسی برای فروش ... اجرا شده بود.

بهتره همین جا یک سری مسائل روشن بشه و همینجا هم بین خود کاربران انجمن بمونه ! بحث خاتمه یافته ، لطفا کسی جواب حرف های منو نده ، دکمه تشکر هست !:-| من قصد توهین ندارم ولی یک سری مسائل نگی 4 نفر دیگه ضرر میکنن
گویا از سر لج بازی لاهیج سافت دامنه مسدود کرده بود ، چون اول گفته شد دامنه خلاف هست ، چون اسم چیز پی ان بود ! بعد گفتید به دلیل اسمش نبود روش سایت فروش.... بود، از چند ماه پیش تا به الان اگه سایت فروش بود هم دامنه فیل میشد و هم اثری با این دامنه باید تو اینترنت پیدا میشد ، بنده بالای 5 بار به شما گفتم دامنه آزاد کنید ، بچه 2 ساله بیاد این تاپیک ببینه از اول ، متوجه میشه دارید اذیت میکنید جناب لاهیج سافت ، من 5 بار خودمو به خاطر دوستم کوچیک کردم که دامنه باز کنید انتقال بده ، ولی جواب سر بالا دادید ، الان در حضور تمام این انجمن دامنه باز کردید ، منظورتون این بود حرف ها و خواهش های من ارزشی نداشت؟ یا اذیت میکردید؟ خود بنده هم 10 گیگ نماینگی هاست گرفته بودم ، whmc دادم یکی از کاربران همین انجمن ( اگه لازم بشه اسم میبرم ) برام همه تنظیماتشو انجام بده ، برای فعال کردن یه کرون جاب ساده 1 هفته منو الاف کردید! و آخر هم با منت انجام دادید ، دقیقا چند وقت پیش هم اکانت نمایندگی منو بدون اطلاع حذف کردید ، بعد که تیکت زدم گفتید ، ما فکر کردیم شما فروش ندارید حذف کردید در صورتی که پول ماه به ماه میگرفتید ، این کارها جبران تمام قانون مداریاتونو میکنه ، چون آبروی خودتون میره ، آریا مدیر سایت وب هاستینگ تالک داره تاپیک میبینه ، یا هر آدم منطقی دیگه ای ، میگه حرف شما = زور گفتن ، بعد میگین دامنه ال شد بل شد، حرف کسی که تجربش از شما بیشتر هست هم قبول ندارید؟ دقیقا سر این دامنه 5 ماه منو الف کردی ! دوستان بحث فقط برای امروز نیست بنده 5 ماه تحمل کردم! هاست ها واقعا حق داره ، بازم تعجب میکنم به شما بی احترامی نکرد !
حرف آخرم اینه ممکنه برای همه تو زمینه هاستینگ مشکلی پیش بیاد و لی این بچه بازی که شما در آوردید قابل جبران نیست !

بهتره دیگه افر ندید تو سایت چون امکان داره همین بلا سر کسه دیگه ای هم بیاد ، دوستان کاملا با نحوه سرویس ها ، پشتیبانی و شخصیت شما آشنا شدن ، در هر صورت ببخشید اگه جسارت یا بی ادبی کردم به شما و یا در حضور بزرگان انجمن ، اگه 5 ماه پیش دامنه باز میکردید این مشکلات پیش نمی آمد! لاهیج سافت عزیز : ( مرتضی نادری ) هستم:-*

از همه همکاران تشکر میکنم ، و از همه ی دوستان هم ممنونم که وقتتونو به من دادید !

lahijsoft
August 22nd, 2011, 15:19
بهتره همین جا یک سری مسائل روشن بشه و همینجا هم بین خود کاربران انجمن بمونه ! بحث خاتمه یافته ، لطفا کسی جواب حرف های منو نده ، دکمه تشکر هست !:-| من قصد توهین ندارم ولی یک سری مسائل نگی 4 نفر دیگه ضرر میکنن
گویا از سر لج بازی لاهیج سافت دامنه مسدود کرده بود ، چون اول گفته شد دامنه خلاف هست ، چون اسم چیز پی ان بود ! بعد گفتید به دلیل اسمش نبود روش سایت فروش.... بود، از چند ماه پیش تا به الان اگه سایت فروش بود هم دامنه فیل میشد و هم اثری با این دامنه باید تو اینترنت پیدا میشد ، بنده بالای 5 بار به شما گفتم دامنه آزاد کنید ، بچه 2 ساله بیاد این تاپیک ببینه از اول ، متوجه میشه دارید اذیت میکنید جناب لاهیج سافت ، من 5 بار خودمو به خاطر دوستم کوچیک کردم که دامنه باز کنید انتقال بده ، ولی جواب سر بالا دادید ، الان در حضور تمام این انجمن دامنه باز کردید ، منظورتون این بود حرف ها و خواهش های من ارزشی نداشت؟ یا اذیت میکردید؟ خود بنده هم 10 گیگ نماینگی هاست گرفته بودم ، whmc دادم یکی از کاربران همین انجمن ( اگه لازم بشه اسم میبرم ) برام همه تنظیماتشو انجام بده ، برای فعال کردن یه کرون جاب ساده 1 هفته منو الاف کردید! و آخر هم با منت انجام دادید ، دقیقا چند وقت پیش هم اکانت نمایندگی منو بدون اطلاع حذف کردید ، بعد که تیکت زدم گفتید ، ما فکر کردیم شما فروش ندارید حذف کردید در صورتی که پول ماه به ماه میگرفتید ، این کارها جبران تمام قانون مداریاتونو میکنه ، چون آبروی خودتون میره ، آریا مدیر سایت وب هاستینگ تالک داره تاپیک میبینه ، یا هر آدم منطقی دیگه ای ، میگه حرف شما = زور گفتن ، بعد میگین دامنه ال شد بل شد، حرف کسی که تجربش از شما بیشتر هست هم قبول ندارید؟ دقیقا سر این دامنه 5 ماه منو الف کردی ! دوستان بحث فقط برای امروز نیست بنده 5 ماه تحمل کردم! هاست ها واقعا حق داره ، بازم تعجب میکنم به شما بی احترامی نکرد !
حرف آخرم اینه ممکنه برای همه تو زمینه هاستینگ مشکلی پیش بیاد و لی این بچه بازی که شما در آوردید قابل جبران نیست !

بهتره دیگه افر ندید تو سایت چون امکان داره همین بلا سر کسه دیگه ای هم بیاد ، دوستان کاملا با نحوه سرویس ها ، پشتیبانی و شخصیت شما آشنا شدن ، در هر صورت ببخشید اگه جسارت یا بی ادبی کردم به شما و یا در حضور بزرگان انجمن ، اگه 5 ماه پیش دامنه باز میکردید این مشکلات پیش نمی آمد! لاهیج سافت عزیز : ( مرتضی نادری ) هستم:-*

از همه همکاران تشکر میکنم ، و از همه ی دوستان هم ممنونم که وقتتونو به من دادید !
ببخشید اگر جواب ندم حق ضایع می شه.
1 - در مورد باز کردن یا نکردن دامنه، به اصرار همکاران در این انجمن اون دامنه رو باز کردیم از اول همه گفته شد ایشان خلاف کردند ولی نوع مشاهده خلاف رو نگفته بودیم که گفتیم.
2 - در مورد کرون جانب کجا یک هفته شد بعد بنده کجا سر شما منت گذاشتیم؟
3 - در مورد پاک کردن ریسلری whm شما، خواهشا مدیران بگن آیا کسی تمدید نکنه بعد از یک ماه و ایمیل تمدید بدیم جواب ندن بعد از ساسپند یک ماهه نباید هاست ها رو حذف کرد؟ باز می گم یک ماه ساسپند + ایمیل + عدم تمدید
4 - در مورد دکمه تشکر، ماشاالله انتظار تشکر هم دارید؟
5 - "بازم تعجب میکنم به شما بی احترامی نکرد !" یعنی باید فحش هم بدن؟ این فرهنگ شماست؟ من از شما شخصیت دیگری انتظار داشتم نه این طوری...
6 - بقیه چیز ها هم ولش کن، هر چی شما می گی بگو کسانی که این تاپیک ها رو می بینن خواهشا بدونن هیچ کس نباید یک طرفه به قاضی بره و باز می گم این کار ها برای رفع مشکلات درست نیست اینجا هم دادگاه و کاروانسرا و ... نیست.

با کمال احترام و التماس دعا
موفق و موید و پیروز باشید

هاست برتر
August 22nd, 2011, 15:33
جناب لاهیج سافت یه ادم کورو شل بیاریم تو این تاپیک میفهمه شما مقصر امر بودید و فقط قصد ازار اذیت داشتید.اصلا به شما ارتباطی نداره که این دومین خلاف هست یا خیر.فروش غیرقانونی داره یا خیر.شما وظیفته دامینه رو به صاحب دامنه انتقال بدی.ولاغیر.و هیچ حقی برای شما محفوظ نیست

m3hdi
August 22nd, 2011, 15:35
دوست عزیز ، این که قوانین گذاشتید دلیل محکمی نیست ، دامنه ملی این طور نیست چه برسه بین اللملی
دامنه میتونه هر اسمی باشه محتوی اون هم به ریجیستر دامین مربوط نمشیه پیگیری قضایی اگر هم صورت بگیره میزبان سایت باید پاسخ گو باشه
در رابطه با اظهار نظر همکاران ، اینجا فروم هست و قرار نیست تو تاپیک دو نفر با هم مذاکره کنن جای مذاکره شخصی ایمیل و چت و ... هست.
دوستنون تاپیک زدن تا وضعیت روشن شه و هر کس از حق خودش دفاع کنه (کم کم داره این مورد تو ایران جا می افته)

امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید