توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید از دیتاسنترهای خارح از کشور!! چگونه؟
mmtemporary
August 21st, 2011, 17:56
سوالم اینه که افرادی که سرور و دومین میفروشن معمولا چه طوری از دیتاسنتر ها و رجیستررها خرید میکنن؟
قاعدتا باید مثلا ویزا کارت داشته باشن درسته؟ از کجا این کارت ها را تهیه میکنن؟ همه که به خارج از کشور رفت و امد ندارن. ممنون میشم تجربیاتتون رو در میون بگذارید.
Ahmad110
August 21st, 2011, 19:00
راحت ترين راه اينه كه بعد از سفارش ، پرداخت رو توسط واسطه انجام بديد .
agarb98
August 21st, 2011, 19:24
راحت ترین روش خرید توسط واسطه هست
httpserver
August 21st, 2011, 19:45
معمولان کم پیش میاد کسی خودش مستقیم تهیه کنه اما شما اگر نیاز داشته باشی ما واستون مستقیم تهیه میکنیم
mmtemporary
August 22nd, 2011, 14:51
اینکه میگید با واسطه انجام میشه یعنی چطوری؟ یعنی معمولا یک دوستی دارن در اونور آب که براشون خرید میکنه؟ یا شرکتی هست که اینطرف به اونها سفارش میدن؟
میخوام یه خورده مصداقی تر بدونم که به صورت «معمول» مثلا به فلان شیوه عمل میشه. و این شیوه کمی توضیح داده شود. ممنونم
Maya
August 22nd, 2011, 15:01
افرادی در اینترنت هستند که ایرانی هستند ولی ساکن مثلا آمریکا میدهید اینها برای شما پرداخت را انجام میدهند
mmtemporary
August 22nd, 2011, 15:06
افرادی در اینترنت هستند که ایرانی هستند ولی ساکن مثلا آمریکا میدهید اینها برای شما پرداخت را انجام میدهند
من دوست دارم یک وی پی اس ولو به صورت تستی هم که شده خرید کنم، اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید، این افراد چه کسانی هستند و چطور میشه به اونها دسترسی داشت و معمولا دلار رو به چه نرخی exchange میکنند؟
Maya
August 22nd, 2011, 15:09
من دوست دارم یک وی پی اس ولو به صورت تستی هم که شده خرید کنم، اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید، این افراد چه کسانی هستند و چطور میشه به اونها دسترسی داشت و معمولا دلار رو به چه نرخی exchange میکنند؟
خودمان هم میتوانیم برای شما کار پرداخت را انجام دهیم
در گوگل سرچ کنید پرداخت دلار این سایت ها زیاد هستند ولی دقت کنید به یک شخص معتبر بدید در همین انجمن یک تاپیک درخواست پرداخت دلار باز کنید یوزر های زیادی هستند تا برای شما این کار را انجام دهند
mmtemporary
August 22nd, 2011, 15:14
خودمان هم میتوانیم برای شما کار پرداخت را انجام دهیم
در گوگل سرچ کنید پرداخت دلار این سایت ها زیاد هستند ولی دقت کنید به یک شخص معتبر بدید در همین انجمن یک تاپیک درخواست پرداخت دلار باز کنید یوزر های زیادی هستند تا برای شما این کار را انجام دهند
شما خودتون با استفاده از همان دوستتان در آمریکا انجام میدید؟ یا خودتون کارت اعتباری دارید؟ (یکی از دلایل طرح این سوالم اینه که اصلا بفهمم دوستان صاحبان هاستینگ با چه مکانیسمی خرید میکنند)
Maya
August 22nd, 2011, 15:39
شما خودتون با استفاده از همان دوستتان در آمریکا انجام میدید؟ یا خودتون کارت اعتباری دارید؟ (یکی از دلایل طرح این سوالم اینه که اصلا بفهمم دوستان صاحبان هاستینگ با چه مکانیسمی خرید میکنند)
مدیر عامل اصلی شرکت در آمریکا ساکن هستند و پیپال و ویزا کارت دارند و به راحتی پرداخت را برای شما انجام میدهند
blueline
August 22nd, 2011, 16:01
دوست عزیز اگر می خوای ویزا کارت و مستر کارت داشته باشی که اگر اشتباه نکنم بانک پاسارگاد هم برات می ده!(تو تبلیغاش که میگه)
کلی جا هم هستن برات صادر می کنن
ولی بهترین راه اینه که بیای و بخری و بعد لینک پرداخت رو بدی به یکی از اینایی که کارشون پرداخته(همین واسطه ای که دوستان می فرمایند)
ولی ویزاکارت و مسترکارت همچین چیز دست نیافتنی نیست اینقدر بزرگش می کنید خیلیا دارن!
mmtemporary
August 22nd, 2011, 16:07
دوست عزیز اگر می خوای ویزا کارت و مستر کارت داشته باشی که اگر اشتباه نکنم بانک پاسارگاد هم برات می ده!(تو تبلیغاش که میگه)
کلی جا هم هستن برات صادر می کنن
ولی بهترین راه اینه که بیای و بخری و بعد لینک پرداخت رو بدی به یکی از اینایی که کارشون پرداخته(همین واسطه ای که دوستان می فرمایند)
ولی ویزاکارت و مسترکارت همچین چیز دست نیافتنی نیست اینقدر بزرگش می کنید خیلیا دارن!
بانک پاسارگاد رو میدونم ولی پارسیان رو میدونم داره ولی یه بار اولش پول میگیرن یه بار وسطش پول میگیرن یه بارم آخرش. خلاصه شاید خیلی وقت ها به صرفه نباشه حداقل برای تراکنش های پایین.
یعنی اگر یه کسی یه vps ده دلاری بگیره باید هر ماه بیاد بده یکی براش شارژ کنه؟
agarb98
August 22nd, 2011, 17:51
بنده هم الان 3 ماه یکبار میرم کانادا میتونم براتون خرید ها رو انجام میدم
fanoos
August 29th, 2011, 06:44
البته به خاطر تخریم کشور خرید با واسطه خارج از کشور گزینه بهتری هست