ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل whmcs در ساخت اتوماتیک هاست و بالا بودن کاربران!!!

kingserver
August 21st, 2011, 14:32
با سلام من از طریق سیستم whmcs هاست رایگان میدم به صورت اوتماتیک و کانفیگ کردم

الان تعداد کاربران 1930نفر هست و مشکل جدیداا برخورد کردم هاست رایگان اتوماتیک ایجاد نمیشه قبلا مشکل رو داشتم

همه کانفیگ ها رو انجام داده بودم

Access Hash
(Instead of password
for cPanel servers)

اینجا کد رو وارد کردم
و در قسمت پایین تیک این گزینه رو زدم
Tick to use SSL Mode for Connections

مشکل من این هست که الان به صورت اوتوماتیک سایت ایجاد نمیشه

از همکاران گرامی که تجربه کافی رو دارن و میتون مشکل رو بر طرف کنند تقضا دارم ایمیل و یا شماره همراه بدن که ارتباط بر قرار کنیم و زود تر مشکل بر طرف بشه

Masoud.B
August 21st, 2011, 15:04
سلام

root هستید یا reseller ؟

kingserver
August 21st, 2011, 15:27
من سرویس رایگان رو رو رسیلر تنظیم کردم

Masoud.B
August 21st, 2011, 15:44
پس به احتمال زیاد مشکل شما در نا پکیج ها است ، چک کنید پکیج ها از قبل تیو whm ساخته شده باشند ، و نامشون را در قسمت سرویس ها درست وارد کنید ، اگر همه چیز درست بود نام پکیج ها را در whmcs به این صورت وارد کنید : username_packagename نام یوزر و پکیج را کامل وارد کنید

kingserver
August 22nd, 2011, 14:17
من پکیج هاست رایگان که درست کردم و تنظیمات آن را هم چک کردم در قسمت سرور هم اونجحا اطلاعات سرور رو م چک کردم اما هنوز مشکل پا بر جاست
مشکل هنوز حل نشده

Masoud.B
August 22nd, 2011, 14:29
در قسمت product/service هم باید نام پکیج را وارد کنید

یوزر نمایندگیتون را در ابتدای پکیج وارد کنید در whmcs

مثل : username_packagename

sarwhost
January 9th, 2012, 11:17
برای اولین بار یکی دیگر از سیاست های سرو هاست جذب همکار در شاخه فروش میباشد شما پس از ثبت نام وارد قسمت بلزار یابی شده ویک لینک میگیرید ان لینک رادر سایت یا وبلاگ خود قرار میدهد وهرکس که بااین لینک وارد بشه وهر زمان خرید کنه پورسانتی به شما تعلق میگیرد تفاوت سروهاست در این قسمت با سایرین در این هست که در اکثر همکاری در فروشها شما نمیتوانید پورسانت خود را دیافت کنید وباید همه پورسانت خود را خدمات دریافت کنید امادر سرو هاست پس از رسیدن حقوق شما به حد مجاز(10000تومان)میتوانید درخواست وجه کنید وشرکت در اولین فرصت حقوق شما را پرداخت خواهد کرد sarwhost.ir لینک بازاریابی:سرو هاست/سرور امریکا/کانادا - اعضا (http://portal.sarwhost.ir/)

Mohammad_reza
January 9th, 2012, 13:06
برای اولین بار یکی دیگر از سیاست های سرو هاست جذب همکار در شاخه فروش میباشد شما پس از ثبت نام وارد قسمت بلزار یابی شده ویک لینک میگیرید ان لینک رادر سایت یا وبلاگ خود قرار میدهد وهرکس که بااین لینک وارد بشه وهر زمان خرید کنه پورسانتی به شما تعلق میگیرد تفاوت سروهاست در این قسمت با سایرین در این هست که در اکثر همکاری در فروشها شما نمیتوانید پورسانت خود را دیافت کنید وباید همه پورسانت خود را خدمات دریافت کنید امادر سرو هاست پس از رسیدن حقوق شما به حد مجاز(10000تومان)میتوانید درخواست وجه کنید وشرکت در اولین فرصت حقوق شما را پرداخت خواهد کرد sarwhost.ir لینک بازاریابی:سرو هاست/سرور امریکا/کانادا - اعضا (http://portal.sarwhost.ir/)

اینجوری مشتری جذب نمی کنی ، فقط بعنوان منفور ترین هاستیگ شناخته میشی ! عقلم خوب چیزیه به خدا ...(نمی دونم چرا بن نمیشه)

-----------------

ممکنه محدودیت ساخت اکانت برای ریسلر پر شده باشه ؟

H.G.N
January 9th, 2012, 15:31
اینجوری مشتری جذب نمی کنی ، فقط بعنوان منفور ترین هاستیگ شناخته میشی ! عقلم خوب چیزیه به خدا ...(نمی دونم چرا بن نمیشه)

منم با محمد رضا خان موافقم - مدیران چرا نظارت نمی کنند ؟؟

m_dg_farari
January 9th, 2012, 16:06

-----------------

ممکنه محدودیت ساخت اکانت برای ریسلر پر شده باشه ؟

مدیران عزیز و محترم ، فقط هنگامی وارد عمل میشن که کوچکترین انتقادی از مدیریت داشته باشی!
این کاربر 3 روزه داره همینطور فعالیت میکنه و هیچ کسی هم بهش نگفته ا ! شما!؟
====
بی خیال این بحث بشید... به ادامه ی مبحث دوستمون بپردازید.

دوست عزیز ، آیا تیک قسمت Tick to use SSL Mode for Connections رو هم برداشتید و تست کنید؟
ممکنه با encryption sرور مشکلی پیدا کرده باشه...
و یک نکته ی خیلی خیلی مهم ، از نسخه ی نال WHMCS استفاده میکنید!؟؟؟ (به احتمال حدود 99/9999% )