PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست VPS Mikrotik کانادا - فوری

REXNET
August 19th, 2011, 20:15
سلام، من قبلا از جایی سرویس داشتم که کاملا ازشون راضی بودم و همه چیز اونجا عالی بود ولی چند روز هست که وبسایت های GeoLocation آدرس IP شون رو ایران تشخیص می دهند و این یک مشکل بسیار حاد برای کار بنده هست. از اونجایی که زیاد نمیتونم معطل بررسی ها بشوم مجبورم سرور هام رو عوض کنم.

بنده دو تا سرور با مشخصات زیر نیاز دارم:

RAM: 128MB
Port: 1Gbps - High Speed on Sharing

باید در اینجا تاکید کنم که Uptime و سرعت برای بنده بسیار اهمیت دارند. از طرفی پشتیبانی سرور هم مهم است و نیز امکان گرفتن IP اضافه وجود داشته باشد و به هیچ عنوان سر این موضوع بهانه آورده نشود.

ارادتمند

faranetwork
August 19th, 2011, 21:39
با سلام..
متاسفانه 128 نداریم...
دیتاسنتر iweb کانادا
حافظه رم : 256 مگابایت
فضای هارد : 30 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 100 مگابیت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)
ماهانه : 12 هزار تومان...
آِی پی اضافه در صورت موجود بودن داده میشه

فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://www.faranetwork.ir/)

قزوین هاست
August 19th, 2011, 23:28
از کانادا در خدمتیم
حافظه رم : 256 مگابایت
فضای هارد : 30 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 100 مگابیت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل:میکروتیک
ماهانه : 18 هزار تومان...قابلیت تخفیف دارد

REXNET
August 19th, 2011, 23:33
دوستان یک نکته ای رو بگم.... عرض کردم پورت اصلی 1Gbps و سرعت VPS هم خوب باشه... لطفا آفر 100Mbps ندهید. ارادتمند

قزوین هاست
August 19th, 2011, 23:49
از امریکا داریم پورت 1گیگ.ایا امریکا می خواهید؟

REXNET
August 19th, 2011, 23:54
نه عزیز، هر جایی رو که فکرش رو بکنی سرور یا vps دارم... :دی فقط این کانادا مشکل دار شده که فکر نکنم کیس مناسب پیدا کنم... دقیقا نصف سایت ها (نصف غیر مهم شون) دارند ایران تشخیص می دهند ولی سایت های مهم تر همان کانادا... حالا مشتری میره تو همون سری اول بعد پاشو می کنه تو یک کفش که الا بلا این برای من دردسر میشه و من هویت ام باید حتما کانادایی تشخیص داده بشه... فعلا که این یک مورد رو انتقال دادم به آمریکا ولی ممکنه بازم از این افراد پیدا بشه.. رو این حساب بد نیست برای محکم کاری حداقل یکی از سرور های کانادا رو تغییر بدهم...

citykala
August 20th, 2011, 16:58
اگه سر بنده هم داد نزنی مثل بقیه

می تونم 100 مگ برات از کانادا ( همچنین هلند امریکا انگلیس )

تقدیم کنم

به شخصه ندیدم از کانادا 1 گیگ رو به این قیمت بدن

پرچم هم کانادا میشه سرعتش هم خوبه یک گیگ نیست ولی خوبه