با توجه به اینکه مدتیه ظرفیت سرورهامون تکمیل شده و به تازگی جا باز شده و همچنین برای افزایش رضایت مشترکین و تغییر رویه کاری گذشته نوین وی پی اس تغییرات اساسی که درون پرسنل و تیم مدیریت نوین وی پی اس داده شده تصمیم گرفته شده قیمت های پلن اخر رو با توجه به تصمیمات اتخاذ شده از 33000 تومان به 25000 تومان کاهش یابد.
در حال حاضر این پلن زیر را فقط و فقط به تعداد : 4 عدد تا اطلاع ثانوی ارائه می شود:
در صورتی که هرگونه سوال داشتید در مورد پلن های مختلف یا پلن هایی که مد نظرتون بود به واحد فروش تماس حاصل فرمائید
sales@novinvps.com
ایدی یاهو واحد فروش: Novinvps
با تشکر
iFire
August 19th, 2011, 20:06
دوست عزیز سرویس چیز p ان رو هم رایگان راه اندازی می کنید؟
با تشکر و آرزوی موفقیت ...
novinvps.com
August 19th, 2011, 20:22
سلام
بله مجانی کانفیگ میشه براتون
هاست برتر
August 19th, 2011, 20:27
یه ای پی لطف میکنید پخ کنید؟همکارتونم اما برای استفاده شخصی از هلند نیاز به ای پی دارم
novinvps.com
August 19th, 2011, 20:36
ایپی خدمت شما : 93.190.137.8
iFire
August 19th, 2011, 21:08
سلام
بله مجانی کانفیگ میشه براتون
رو ویندوز یا لینوکس؟
بدون نصب دسکتاب و فقط با ssh می تونید رو لینوکس چیز پی n راه اندازی کنید؟
راستش نمی خوام چیز اضافی رو سرور نصب شه ... فقط ssh ( و نمی خوام دسکتاپ نصب شه دوباره پاک شه ... )
ممنونم...
novinvps.com
August 19th, 2011, 21:13
ویندوز و میکروتیک درصورت درخواست مشتری مجانی انجام میشه
naseri
August 19th, 2011, 21:29
تمدید ماه بعد هم با همین قیمت خواهد بود
ممنون
novinvps.com
August 19th, 2011, 21:46
بله
به همین قیمت خواهد بود.
PENOIL
August 19th, 2011, 22:46
یک سرور ازتون داشتیم 3ماهه هم پول دادیم :105: الان 1ماه دانه
هاست برتر
August 19th, 2011, 22:48
ایپیتون به من که خیلی بد پینگ میده الان 760 داد.درحالیکه ای پی های المان منو 320 و لس انجلس رو 385 پینگ داد
novinvps.com
August 19th, 2011, 23:22
یک سرور ازتون داشتیم 3ماهه هم پول دادیم :105: الان 1ماه دانه
قطعا مشكل از سرويس دهنده نيست
اكه يك ماه سرويس جناب عالي داونه قطعا دليلي داره
مشخصاتتون برام بفرستيد تا دليلش رو جويا بشم
تست :ایران-شاتل
C:\Users\freeBSD>ping 93.190.137.8
Pinging 93.190.137.8 with 32 bytes of data:
Reply from 93.190.137.8: bytes=32 time=228ms TTL=50
Reply from 93.190.137.8: bytes=32 time=238ms TTL=50
Reply from 93.190.137.8: bytes=32 time=226ms TTL=50
Reply from 93.190.137.8: bytes=32 time=229ms TTL=50
با تشكر
httpserver
August 19th, 2011, 23:23
من میتونم یک تست داشته باشم؟
novinvps.com
August 19th, 2011, 23:34
ایپیتون به من که خیلی بد پینگ میده الان 760 داد.درحالیکه ای پی های المان منو 320 و لس انجلس رو 385 پینگ داد
فكر مي كنم مشكلي باشه از طرف شما
شاتل
٢٠٠ ٣٠٠
Pingميده
شما با gprsنيستيد؟
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
من میتونم یک تست داشته باشم؟
درخواست تستتون به ادرس sales@novinvps.com ارسال کنید
با تشکر
مشتری گرامی
از اینکه اطلاعات رو در اختیار ما قرار دادید ممنونم
من اخرین تیکت شمارو دیدم که از ما درخواست پنل ریبوت کرده بودید
که دقیقا " 29 Days 21 Hours 47 Minutes 6 Seconds Ago" هستش.
و دیگر خبری ازتون نشد.
حتی یک تیکت نزدید بعد از ان که سرویستون داون هستش مشکل داره یا اتفاقی براش افتاده
یک سوال اینجا پیش میاد ، تا زمانی که مشتری خودش به ما مراجعه نکنه ما چه طور باید بتونیم بفهمیم که سرویس فلان مشترک بین حدود 380 مشتری داون شده ؟
با تشکر
هاست برتر
August 19th, 2011, 23:49
دوست عزیز سرویس 512 دارم با بهترین پینگ ممکن تو استان خودمون من از سرور لس انجلس زیر 400 همش پینک دارم این چه حرفیه اخه
amirlord
August 19th, 2011, 23:55
دوست عزیز سرویس 512 دارم با بهترین پینگ ممکن تو استان خودمون من از سرور لس انجلس زیر 400 همش پینک دارم این چه حرفیه اخه
مشکل از شماست !
http://up.pershiandon.com/images/yzxqi9cd8vm3d4i9r9jf.jpg
nanotech
August 20th, 2011, 00:14
test mitonid behem bedid linux ?
rame 2gig ham darid ?
mamnoon
PENOIL
August 20th, 2011, 00:19
مشتری گرامی
از اینکه اطلاعات رو در اختیار ما قرار دادید ممنونم
من اخرین تیکت شمارو دیدم که از ما درخواست پنل ریبوت کرده بودید
که دقیقا " 29 Days 21 Hours 47 Minutes 6 Seconds Ago" هستش.
و دیگر خبری ازتون نشد.
حتی یک تیکت نزدید بعد از ان که سرویستون داون هستش مشکل داره یا اتفاقی براش افتاده
یک سوال اینجا پیش میاد ، تا زمانی که مشتری خودش به ما مراجعه نکنه ما چه طور باید بتونیم بفهمیم که سرویس فلان مشترک بین حدود 380 مشتری داون شده ؟
با تشکر
خوب وقتی سرورت روزی 3بار داین میشد گفتم حتما کلاه برداری دیگه!
تو یک هفته ای که آپ بود کلا 2روزشو استفاده کردیم!
الان دیدم تاپیک فروش زدی گفتم سرورمو که وقتش هنوز مونده دوباره زنده کنم
اگر امکانش هست مشکل رو حل کنی ممنون میشم
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
راستی پنل ریبوتی هم که داده بودی اصلا واردش نمیشه!
اونم یه رسیدگی بکنی ممنون میشم
nanotech
August 20th, 2011, 00:20
:))
zende koni jalebbod
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
راستی پنل ریبوتی هم که داده بودی اصلا واردش نمیشه!
یکی از دلیل هایی هم که دیگه تیکت نزدم پشتیبانی خوبتون بود
novinvps.com
August 20th, 2011, 00:23
کلاهبرداری کاری بر پایه فریب است که کس یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسهای انجام میدهند.
استعمال نام یا عنوان مجعول به قصد این که مؤسسات مجعول و اعتبارات موهوم را به طرف بقبولاند و او را به امور موهوم امیدوار و یا از امور موهوم خائف سازد و بدین طریق وجه یا مالی از او بگیرد.»
پس اینکار کلاهبرداری طلقی نمیشه اگه بود هیچ وقت سرویس های نوین وی پی اس تا به الا 8-9 سرور رو پر نمیکردند.
اصلا نیازی نبود شما منتظر باشید تاپیک فروش زده بشه ! شما باید خودتون پیگیر بودید مثل تمامی و خیلی مشترکین دیگه که حتی از یک روز نمیگذرند !
من در جریان تاریخ دقیق یک سال اخیر نوین نیستم فقط میدونم داونی میتونه یک طرف باشه یا دو طرفه باشه ، میتونه مشکل از طرف خود سرویس مشترک به خاطر دستکاری یا استفاده نادرست هم باشه
برای بازگردانی سرویس خود به پشتیبان support@novinvps.com ایمیل بزنید
nanotech
August 20th, 2011, 00:24
are ping nemideh !! :-ss
T:\>ping 109.236.86.231
Pinging 109.236.86.231 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 109.236.86.231:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
یکی از دلیل هایی هم که دیگه تیکت نزدم پشتیبانی خوبتون بود
PENOIL
August 20th, 2011, 00:25
کلاهبرداری کاری بر پایه فریب است که کس یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسهای انجام میدهند.
استعمال نام یا عنوان مجعول به قصد این که مؤسسات مجعول و اعتبارات موهوم را به طرف بقبولاند و او را به امور موهوم امیدوار و یا از امور موهوم خائف سازد و بدین طریق وجه یا مالی از او بگیرد.»
پس اینکار کلاهبرداری طلقی نمیشه اگه بود هیچ وقت سرویس های نوین وی پی اس تا به الا 8-9 سرور رو پر نمیکردند.
اصلا نیازی نبود شما منتظر باشید تاپیک فروش زده بشه ! شما باید خودتون پیگیر بودید مثل تمامی و خیلی مشترکین دیگه که حتی از یک روز نمیگذرند !
من در جریان تاریخ دقیق یک سال اخیر نوین نیستم فقط میدونم داونی میتونه یک طرف باشه یا دو طرفه باشه ، میتونه مشکل از طرف خود سرویس مشترک به خاطر دستکاری یا استفاده نادرست هم باشه
برای بازگردانی سرویس خود به پشتیبان support@novinvps.com ایمیل بزنید
باشه فقط امیدوارم زود جواب بدید
novinvps.com
August 20th, 2011, 00:28
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
دوستمون داره عرض میکنه که داونه و منم تایید کردم که سرویسشون داون هستش . من خدمتشون عرض کردم:
" تا زمانی که مشتری به ما مراجعه نکنه ما از کجا میتونیم بفهمیم که سرویس مورد نظر داون یا انلاین هستش " که ایشون مراجعه نکرده بودند تا به الا.
لطفا جو سازی نکنید
ممنون از شما.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
باشه فقط امیدوارم زود جواب بدید
سرویس شما امشب تحویل داده میشه
با تشکر
nanotech
August 20th, 2011, 00:31
rame 2gig ham darid ?
mamnoon
??
rame 2gig ham darid ?
mamnoon
دوستمون داره عرض میکنه که داونه و منم تایید کردم که سرویسشون داون هستش . من خدمتشون عرض کردم:
" تا زمانی که مشتری به ما مراجعه نکنه ما از کجا میتونیم بفهمیم که سرویس مورد نظر داون یا انلاین هستش " که ایشون مراجعه نکرده بودند تا به الا.
لطفا جو سازی نکنید
ممنون از شما.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
سرویس شما امشب تحویل داده میشه
با تشکر
جو سازی کدومه شما ایپی سرویس هاتون رو بزارید رو مانیتورینگ برنامه هم زیاده واسه اینکار
پرداخت 3ماهه و 6 ماهه یا یکساله دارید ؟
novinvps.com
August 20th, 2011, 00:41
ایشون مشتری ما هستند و کاملا حق دارند
دارن میگن سرویس من داون هستش و منم تایید کردم.
و شما بعدش چنین پستی رو میزنید اسمش جو سازی نیست؟
=========================================
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
==============================
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
سرویس کاربر گرامی: Penoil
تحویل داده شد.
PENOIL
August 20th, 2011, 00:45
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
تحویل داده شد.
nanotech
August 20th, 2011, 00:51
عزیز من وقتی ارسال کردم ، قبلش سایت رو بارگزاری مجدد نکردم
تحویل داده شد.
novinvps.com
August 20th, 2011, 00:53
عزیز من وقتی ارسال کردم ، قبلش سایت رو بارگزاری مجدد نکردم
اگه سوالی هست در خدمتم دوست من
novinvps.com
August 20th, 2011, 12:20
از سرويس فوق دو عدد باقيست
novinvps.com
August 21st, 2011, 15:08
هر 4 سرویس فوق به فروش رفت.
novinvps.com
August 21st, 2011, 23:39
دور جدیدی از فروش افر فوق شروع شد
موجودی: 6 عدد.
nanotech
August 22nd, 2011, 04:27
سلام
من درخواست تست دادم هنوز بهم ندادیدن
kevin_n
August 22nd, 2011, 07:48
بعد از تست لطفا نظرتونو اینجا بیان کنید.
با تشکر
novinvps.com
August 22nd, 2011, 11:41
به خاطر سو استفاده همیشگی هموطنان عزیزمون دیگه سرویس تست ارائه نمیدیم.
نمی تونیم ریسک کنیم طرف بیاد 1 ساعت تست که دستشه ddos انجام بده و دیتاسنتر...
با تشکر
sina285
August 22nd, 2011, 12:39
سلام ببخشید روی این سرور هارد اضافی چطوری داده میشه ؟
novinvps.com
August 22nd, 2011, 14:23
سلام
هارد اضافه به صورت یک درایو مجزا بهتون داده میشه.
novinvps.com
August 22nd, 2011, 18:09
از سرویس های فوق 4 عدد دیگر باقیست
با تشکر
badboysamir
August 23rd, 2011, 16:56
با سلام
نمیدونم درسته اینا اینجا بگم یا نه:67:
ما یک دونه سرور 512 داشتیم برای یک دانلود سنتر ، تازه شروع کارمون بود که خیلی راضی بودیم ولی به محض این که بازدیدمون رفت بالا و روزی 60 گیگ از روی سرور دانلود میکردن ، سرور مرتب دان میشد به پشتیبانی هم که تیکت میدادیم فقط سرور را ریست میکردن و دوباره روز از نو روزی از نو:(
کلی نظر تو سایت داشتیم که بد و بیرا میگفتن و میگفتن ما اومدیم دانلود کنیم 95 درضد دانلود شده سرور قطع شده ، من واقعا نمیدونستیم جواب اینا را چی بدم:109:
حالا دیگه نمیدونم کادرشون چه تغییری کرده و سرعت سرور هاشون چطوری شده ولی از انصاف که نگذریم برخود اولیه شون عالی بود و در پشتیبانی هم برخورد خوبی داشتن!
novinvps.com
August 23rd, 2011, 18:45
سلام
دو عدد ديكر باقيست
اين دو عدد باقي مونده فقط تا امشب ١٢ شب با هارد ٢٠٠gb سرويس داده مي شود
با همان قيمت
nanotech
August 24th, 2011, 00:31
با سلام
پرداخت 3ماه / 6ماه / 1سال
را بفرمائید
باتشکر
Esi.Online
August 24th, 2011, 05:00
سه تا سرویس ازتون داشتیم من و دوتا از دوستام
یه شب سرور سه تامون خوابید
تیکن زدیم دلیلش رو پرسیدیم
سرویس شما به دلیل اسپم توسط دیتا سنتر ساسپند شد مبلغ 10 هزار تومان واریز کنید تا استارت کنیم :-؟
همون شب سه تامون اسپم داده بودیم ؟ چه تفاهمی واقعا !!
novinvps.com
August 24th, 2011, 17:09
سه تا سرویس ازتون داشتیم من و دوتا از دوستام
یه شب سرور سه تامون خوابید
تیکن زدیم دلیلش رو پرسیدیم
سرویس شما به دلیل اسپم توسط دیتا سنتر ساسپند شد مبلغ 10 هزار تومان واریز کنید تا استارت کنیم :-؟
همون شب سه تامون اسپم داده بودیم ؟ چه تفاهمی واقعا !!
سلام
شما هیچ وقت مشتری ما نبودید فقط از ما در مورد بازاریابی و .. سوال کرده بودید ! ولی هیچ وقت سفارشی از طرف شما نداشتیم
من گزارشتونو به مدیران میدم همراه با مدرک. که در این تاپیک قرار میدم
عکس های زیر از کل تیکت هاتون رو میزارم تا اثبات بشه حرف من.
بی خود جو سازی نکنید
شما اصلا مشتری ما نبودید
آخرین تیکت این شخص: 56 روز و 4 ساعت و 37 دقیقع و 44 ثانیه پیش
http://0000.2.img98.net/out.php/i21227_8-24-2011-5-01-27-pm.jpg
تعداد سفارشات این شخص:
http://0000.2.img98.net/out.php/i21240_8-24-2011-5-03-31-pm.jpg
همینطور که میبینید تمامی : 0 هستش
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
با سلام
نمیدونم درسته اینا اینجا بگم یا نه:67:
ما یک دونه سرور 512 داشتیم برای یک دانلود سنتر ، تازه شروع کارمون بود که خیلی راضی بودیم ولی به محض این که بازدیدمون رفت بالا و روزی 60 گیگ از روی سرور دانلود میکردن ، سرور مرتب دان میشد به پشتیبانی هم که تیکت میدادیم فقط سرور را ریست میکردن و دوباره روز از نو روزی از نو:(
کلی نظر تو سایت داشتیم که بد و بیرا میگفتن و میگفتن ما اومدیم دانلود کنیم 95 درضد دانلود شده سرور قطع شده ، من واقعا نمیدونستیم جواب اینا را چی بدم:109:
حالا دیگه نمیدونم کادرشون چه تغییری کرده و سرعت سرور هاشون چطوری شده ولی از انصاف که نگذریم برخود اولیه شون عالی بود و در پشتیبانی هم برخورد خوبی داشتن!پ
سلام دوست من
مشخصات سرویستون رو بدید تا گزارشات رو چک کنم و بفهمم دقیق مشکلتون چی بوده
ولی در کل اصل موضوع اینطوریه که هر سرویس یه ظرفیت خاصی داره من نمیدونم سرویس شما کدام پلن بوده
و هر سرویس مصرف مفیدی داره مثلا شما نمی تونید از سرویس 512 انتظار تحمل ترافیک بسیار شدید رو داشته باشید
یا حتی در مورد رم 1 گیگ که و یا بالاتر
شما باید بر حسب نیازتون سرویس رو ارتقا یا تهیه کنید ، همینطوری که عرض کردید بعد از ریستارت میومد بالا نشون دهنده اینه که تحت فشار بوده سرویستون و نیاز به اپگرید داشته در هر صورت اگه مشتری ما هنوز هستید مشخصاتتون ارسال کنید
قطعا تا امشب رسیدگی میشه
ممنون ازتون
Esi.Online
August 24th, 2011, 18:13
http://0000.2.img98.net/out.php/i21394_3.png
http://www.up.0936.in/uploads/10.png
http://0000.2.img98.net/out.php/i21395_4.png
badboysamir
August 24th, 2011, 20:38
با سلام
در مورد مشخصات کاربری من ، نام کاربری: golhaleh@gmail.com
من یک سرور سویس داشتم ، که از فرط ناکارایی آن را رها و دیگر تمدید نکردم ، آی پی اش هم این بود: 46.19.139.198
روزی که ما میخواستیم اطلاعات را به روی یک سرور دیگه انتقال بدی ، اصلا نمیشد ، هی مرتب سرور دان میشد که من یک تیکت دادم گفتم فایل هامون نپره یک وقتی!!!!!!
دیگه نمیدونم منظورت از فشار به سرور چیه ،
ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!
تمام مدیران سایت ما که از این سرور استفاده میکردیم خونشون به جوش اومده بود برای این که هر 1 ساعتی که سرور عزیز قطع میشد کلی بازدید می افتاد و کلی فحش و بد بیرا تحویل ما تو سایت میدادن که سرور فلانه و ما وسط دانلود فایل 400 مگی سرور قطع شده و حالا جواب ترافیک ما را کی میده!!!!
ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!
در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،
بابا من همسایمونم داشته ناراضی بوده رفته رو یک شرکت دیگه !
برای من یک تجربه شد که هیچ وقت گول ارزون بودن قیمت ها را نخوریم
همین
novinvps.com
August 24th, 2011, 21:34
سلام
دوستان در نظر داشته باشید که این اتفاقا در زمان مدیر وقت اقای عباس زاده بوده و بنده در جریان کامل این موضوعات نیستم
ولی تا جایی که تونستم در مورد کاربر esi online تونستم اطلاعاتی رو کسب کنم
1- مطمئنا هیچ مدیری حاضر نیست تجارت خودشو به خاطر هیچ و پوچ خراب کنه و حتما یه مشکلی وجود داشته که اقای عباس زاده اقدام به بستن سرویس اقای esi online کردند که بعد از تلاش فروان موفق شدم از دیتاسنتر وقت سوئیسی اطلاعات رو بگیرم که دلیل بسته شدن سرویس 46.19.139.206 چی بوده
که متعلق به کاربر esi انلاین هستش که با نام کاربری دیگری از ما خرید کردند
توجه شما رو به گزارش دیتاسنتر جلب میکنم:
[#7412] SPAM: 46.19.139.206 ( شماره تیکت رو هم گذاشتم از طریق دیتاسنتر اگه خواستید بررسی کنید این موضوعو )
Dear ahmad abbasazeh
Please be advised that Private Layer Abuse has received a complaint regarding email spam originating from your device, or a domain hosted on your device being promoted using spam.
These activities are prohibited by our Acceptable Use Policy that you agreed to at the time of your account creation. A current version of our Acceptable Use Policy can be viewed at:
http://www.privatelayer.com/pdfs/PL_AUP.pdf
In order to avoid further action, we need a detailed explanation of the what you have done to address this problem. .Failure to cure and or send a favorable reply within 24 hours of this notice will result in additional AUP action.
Please note that if their are multiple abuse tickets open regarding the same abuse problem, we require that you respond to each ticket with the resolution (it can be a copy) as we have multiple agents working on tickets with abuse.
Thank you for your cooperation in this matter.
PL-07
به نظر شما مدیر سرور که اقای عباس زاده بوده نمی تونه به خاطر شما کل مشترکین رو به خطر بندازه ! اینو کسانی که همکار بنده هستند متوجه هستند
چون انجمن خیریه باز نکردند که به خاطر یک نفر کل سرورهاشون رو به باد بدند
ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!
دلیل اخطاریه اینه که شما هنوز سرویس خودتونو کنسل نکردید از تو پنل لطفا درخواست کنسلی رو ارسال کنید
ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!
که این موضوع مربوط به ما نیست
چون ما منابع رو هنوزم اختصاصی میدیم و مشترک میتونه سرویس خودشو داون کنه ولی سرور مادر هیچ وقت نمیخوابه ! چون کاملا جدا از سرویس کلاینت فعالیت میکنه.
در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،
با این نام کاربری 6 نفر فعالیت میکردند دوست عزیز
اقای عباس زاده سرویس کاربر esi online روبی دلیل مسدود نکردند
من حاضرم همراه با عکس مدارک بیشتری رو بزارم و قضاوت رو بر عهده خودتون میزارم که:
1- شما سرویس دهنده باشید ، 80 مشتری دارید و یک مشتری داره خلاف قوانین دیتاسنتر انجام میده
ایا مشترک رو نگه میدارید یا باهاش برخورد میکنید ؟ ( در صورتی که برخورد نکنی دیتاسنتر کل سرورهاتونو میبنده در نتیجه 80 نفر .....)
و در اخر همیشه از تک تک منتقدین قبلی نوین وی پی اس خواستم که در بخش انتقادات تاپیک ایجاد کنند و نه در این بخش
اما هیچ کس اینکارو نکرده و اینجا تاپیک فروشه و نه تاپیک انتقادات
Esi.Online
August 24th, 2011, 21:51
ahmad abbaszadeh
با سلام دوست عزیز
به جای اینکه هی تهدید کنید
و هی متلک بگید بفرمایید
بگویید مشکل سرویستون چیه
جای خاصی دست کاری کردی
سرویس شما روشن هست اصلا خاموش نبوده
من اینترنتم از صبح قطع بوده و هی شما,
بگذریم
Esi Online
کاربر
اگه وی پی اس من روشن بوده پس چرا همه میگفتن 800 میده ؟؟؟
من اصلا دست نزدم
در ضمن پشتیبانی سایت اینترنتش قطع بوده اینم دلیله ؟؟
از جای دیگه گرفتم
هرکی هم بخاد از شما بگیره میگم نگیره ....
موفق باشید
بای
ahmad abbaszadeh
پرسنل 2011/06/18 23:27
با سلام دوست عزیز
اصلا اهمیت نمیدم به این که شما بخواهید
از ما تبلیغ بد بکنید ولی خوبه که یه مقدار منطقی باشید
پس من سرویس شما رو دیگه حذف کنم از سرور؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم پیروز و سر بلند باشید
خودشون گفتا که برامون مهم نیست که ازمون بد بگید
مشکل من اینه که تو یه شب 3 نفر باهم ساسپند شدن نمونش ایمیل اینه چک کنید tanhatar2@gmail.com
ایشون گفتا شما خودتون اقدام به اسپم با خود وی پی اس کردید در صورتی که من اصلا ریموت نزده بودم به سرور اون روز
10 تومن که دیتا سنتر گرفت برای چه کاری بود ؟
فرداش که سرور خوابیده بود خود به خود بود من تیکت زدم گفتند خودتون دست کاری کردید که بازم من اصلا ریموت نزده بودم
هنوز 10 یا 12 روز از سرویس من مونده بود که اونو بستید
من مشکلی با شما ندارم دارم شرح وقایع رو میگم باید از انتقاد استقبال کنید نه ... !
badboysamir
August 24th, 2011, 22:00
آقا جون
دوست گلم
جواب ما چی شد بگید تا بدونیم مشکل از ماست یا از شماست!!!!
novinvps.com
August 24th, 2011, 22:58
بازم ميكم
من در جريان شما نبودم
و هنوزم مدرك بخوايد رو مي كنم
حتي مال دوستتون الا كزارش تخلفش جلومه لتزم باشه مي فرستم
فعلا یکی رو داشته باشید کهک اقای عباس زاده ظاهرا از قبل بهشون به دوست شما یعنیtanhatar2@gmail.com هشدار داده بوده
http://0000.2.img98.net/out.php/i21887_8-24-2011-10-47-51-pm.jpg
شما اكه كمي اطلاعاتتون بالا ببريد متوجه ميشيد اسبم هميشه عمدي نيست
بد افزارها مي تونه به صورت مخفي اين كارو رةي وي دي اس شما انجام بدن
بله بدون اينكه شما متوجه بشيد
و اكر نه نه ديتاسنتر نه اقاي عباس زاده مريض نبودند سرويستونو ببندند
اینو کاشکی متوجه میشدید
قطعا مشكلي وجود داشته
كه شما دنبال رفع ايراد نبوديد
در مورد استقبال از انتقاد راستش زبونم مو در اورد بخش انتقادات
جاي انتقاد هست
نه اينجا
ولي هيج كدومتون رعايت نمي كنيد
بلكه خلاف قوانين سايت داريد عمل مي كنيد
كه انتظار ميره مدير مربوطه تابيك باكسازي كنه وظیفه من نبود و نیست که در مورد مدیریت قبلی نوین وی پی اس توضیح بدم ولی باید اینها روشن بشه توضیح بدم تا از فقدان اطلاعات که اکثر مشترکین دارن باعث نشه نوک پیکان متوجه ما بشه
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
آقا جون
دوست گلم
جواب ما چی شد بگید تا بدونیم مشکل از ماست یا از شماست!!!!
مشكلي داشتيد واضحتر بكيد
راستش من نفهميدم منظورتون ما بود يا هاست خارجي
با تشكر
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
در مورد کاربر badboysamir در حال حاضر فقط این رو تونستم به دست بیارم
به شما پیشنهاد ارتقا داده شده بود ولی ظاهرا شما اصلا ارتقا ندادید و اگر نه قطعا از نظر من بدون اینکه اصلا سرویس شمارو دیده باشم ، مشکلتون حل میشد.
کاش این روش اپگرید رو در نظر می گرفتید.
http://0000.2.img98.net/out.php/i21908_aaaaa.jpg
badboysamir
August 24th, 2011, 23:07
با سلام
الف-
با این که میدونم حالا دیگه نبش قبر فایده نداره و ما دیگه نمیتونیم اون روز ها را اصلاح کنیم
ولی منظورم از مشکل این بود که گفتم سرور دان میشده و کسی پیگیری نمیکرده و فقط سرور را ریست میکردن
درضمن
اگر به تاریخ و تیکت های بعد از آن توجه فرمایید دوست عزیز ، این زمانی بود که ما بین سرور مجازی و اختصاصی مانده بودیم و از دست سرور های بی کیفیت مجازی که مربوط به پرسنل قبلی شما بود خسته شده بودیم(به دلیل همون فوش ها و بد و بیرا ها که تو سایت خودمون به ما میدادن) به اتفاق با مدیران سایت خودمون به این نتیجه رسیدیم که شاید به خاطر رم کم سروره ( با این که رم سرور 250-350 بیشتر نمیرفت) برای همین استعلام کردم که میشود سرور را ارتقا داد ولی متاسفانه آن زمان هنوز 17 روز دیگر از سرور مهلت باقی بود و پرسنل قبلی گفتند اگر هزینه ی بالاتر را پرداخت کنید این 25 روز هیچ میشود
ما هم از سر اجبار کج دار و مریض تا 10 روز مانده به اتمام طی کردیم ، و بعد به سرور اختصاصی منتقل شدیم!!!!!!!
هیچ پیشنهادی در مورد آپگیرید نبود!!!!!
اگر میخواهید میتونم لیست کامل را در اختیار بگذارم
اما لازم به ذکر است که همان طور که ایشون میگن پرسنل عوض شده این مشکلا ماله پرسنل قبلی بوده ظاهرا!!
موفق باشید
novinvps.com
August 24th, 2011, 23:09
دوست من ،
یک طرفه قضاوت نکنید شما باید بررسی میکردید که مشکل به خاطر ترافیکتون یا چیز دیگه ! بحث رم رو بزارید کنار
cpu و حتی پورتی که به شما اختصاص داده شده ! هر پلن پورت بالاتر نسبت به پورت قبلی خودش داره
سرویس شما 512 بود و طبق چیزی که من میدونم حداکثر سرعت بهش اختصاص داده نشده بود.
به نظر من دیگه این پلن جوابگوی شما نبوده دوست من
کلا باید بررسی میشد و نباید یک طرفه برخورد کنید
در عکس بالا به شما گفته ارتقا بدید
شما میگید هیچ پشنیهاد اپگریدی ندادند به شما حتی اگه ناده باشند هم کسی جلوی شمارو نگرفته بوده که ارتقا نمیتونید بدید
گفته بودند نمیتونید بدید؟:-?
من نمیدونم شما چه طور میخواید لیست قرار بدید که به شما نگفتند چیزی در مقابل ارتقا خودتون گفتید " میشه ارتقا داد "
که تیم قبلی اعلام امادگی کردند و گفتند سریعتر در حال پر شدنه ظرفیت سرور .
در حالی که الا جلوی من هستش عکس بالایی که گذاشتم.
badboysamir
August 24th, 2011, 23:26
برادر من
عزیزم
داداشم
شما درست اون چیزی که من مینویسما بخون ، من به خدا فارسی مینویسم
اولا عکس که میذاری کامل بذاری
دوما هیچ پیشنهادی به من نداده بودند که ارتقا بدید من که گفتم ما با مدیران سایت خودمون به این نتیجه رسیدیم ، که بعد از این که این سوال را کردم گفتم امکان ارتقا وجود دارد ولی مهلت سرور ما 17 روز دیگه باقی مانده بود ، بعد من گفتم 17 روز آینده چی؟
گفتن بذارید تموم شه بعد!!!!!!!!!!!!!!!
ولی نکته ی مهم اینه که من درخواست دادم
اینم عکسش دقت کنید
http://up6.iranblog.com/uploads/13142122141.png
http://up6.iranblog.com/uploads/13142122142.png
novinvps.com
August 24th, 2011, 23:29
طلبکارانه صحبت میکنید دوست عزیز سرویس 512 داشتید نباید در حد 2 گیگ انتظار ازش داشته باشید
ما جلوی ارتقا شما رو نگرفته بودیم
کسی نزاشته بود شما ارتقا بدید ؟
خودتون ارتقا ندادید
شما حتی اگه درخواست داده بودید 24 ساعت ارتقا بدید ببینیم مشکل برطرف میشه یا خیر
برای شما ارتقا رو انجام میدادند.
این کاریه که خیلی از مشترکین از قبلش انجام میدند
شاید شما بد برداشت کردید از صحبت اقای عباس زاده یا ایشون بد گفتند ، نگفتد که محکومید بمونید تا اون موقع.
منظورشون حساب کتاب ارتقا بوده
Esi.Online
August 24th, 2011, 23:33
بحث با اینا بی فایدس از من میشنوی بی خیال شو
novinvps.com
August 24th, 2011, 23:35
بحث با اینا بی فایدس از من میشنوی بی خیال شو
نه ، اتفاقا من میگم شما باید در زمان مدیر وقتش بررسی میکردید
و اصلا بحث انتقادی در بخش انتقادات باز میکردید
حتی اگه در دوره ی من این اتفاقات رخ بده من با کمال میل استقبال میکنم که در بخش انتقادات تاپیک بر علیه ی کم کاری بنده زده بشه
تنها دلیل که دارم پاسخگوی این اتفاقات قبل از من میدم اینه که الا مسولیت سکان بیش از 170 مشتری بر عهده منه .
badboysamir
August 24th, 2011, 23:49
آقای عزیز
من میگم چرا دفاع بیخود میکنید ؟
البته شما دارید از موجودیتون دفاع میکنید
ولی تنها من نبودم که ناراضی بودم ، اما حداقل اگه عکسی میذارید درست و کامل بذارید سعی در فریب افکار عموم انجمن نداشته باشید ، اینطوری که شما نوشتید همه فکر میکنند ایشون اومده با من تماس گرفته بیا سرورا ارتقا بده ، در ضمن ما در حد 2 گیگ هیچج وقت از سرور انتظار نداشتیم حتی وب سرورمونم یکی نصب کردیم که رم کم بخواد اما سرور واقعا جواب نمیداد ، از همون ابتدا ی کارمونم برای زیپ و اکسترکت مشکل کلی داشتیم
من که در حد نصیحت نیستم عزیزم
ولی این نصیحتا میکنم که حداقل تو حرفاتون از خدا بترسید و هرچیز را که به نفعتون و برخلاف دین باشه نگید!!!!!!!!!
حداقل عکس میذارید کامل بذارید
ولی در هر صورت موفق باشید
novinvps.com
August 24th, 2011, 23:55
آقای عزیز
ولی تنها من نبودم که ناراضی بودم ، اما حداقل اگه عکسی میذارید درست و کامل بذارید سعی در فریب افکار عموم انجمن نداشته باشید ، اینطوری که شما نوشتید همه فکر میکنند ایشون اومده با من تماس گرفته بیا سرورا ارتقا بده ، در ضمن ما در حد 2 گیگ هیچج وقت از سرور انتظار نداشتیم حتی وب سرورمونم یکی نصب کردیم که رم کم بخواد اما سرور واقعا جواب نمیداد ، از همون ابتدا ی کارمونم برای زیپ و اکسترکت مشکل کلی داشتیم
ولی این نصیحتا میکنم که حداقل تو حرفاتون از خدا بترسید و هرچیز را که به نفعتون و برخلاف دین باشه نگید!!!!!!!!!
من براتون ارزوی موفقیت میکنم
من عکسی رو گذاشتم که دسترسی بهش داشتم !
در کل از پست اخرتون فقط کمی خنده بر لبانم نشست.
نمی دونم چی بگم فقط میتونم بگم " اگه کلاهبرادری در کار بود شک نکنید الا با زدن این تاپیک که فکر کنم 5 روز گذشته ازش حدود 8 سرویس 1024 فروخته نمیشد و همینجا اعلام میکنم"
فروش این افر به علت تکمیل ظرفیت سرور به اتمام رسید
منتظر افر های بعدی ما که یکی دو روز دیگه شروع میشه به محض رسیدن سرور جدیدمون باشید
ممنونم ازتون که تاپیک رو با انتقاداتون بالا نگه داشتید
با تشکر
nanotech
August 25th, 2011, 11:23
اگر ندارید بگید نداریم چرا چیزی نمیگید ؟
با سلام
را بفرمائید
باتشکر
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
اینجوری که شما میگی vps به کارت نمیاد داداش برو سرور Dedi بگیر راحت
آقای عزیز
novinvps.com
August 25th, 2011, 12:47
با سلام
را بفرمائید
باتشکر
سلام
قیمت ماهیانه معلومه در تاپیک ماهی 25000 تومان
قیمت 3 ماه: 70 هزار تومان
6 ماه : 140 هزار تومان
12 ماه : 300000 تومان
SatSat
August 25th, 2011, 15:09
من فقط یه چیز بگم
نه می گم از ایشون بگرید نه می گم نگیرید
ولی قبل از خرید حتما حتما حتما تاپیکهای فروش قبلی این شخص رو حتما حتما حتما از اول تا اخرش بخونید موافقین و مخالفین رو که اونجا پست دادن رو ازشون پرسجو کنید متنشون رو بخونید بهشون پیغام خصوصی بزنید و بپرسید
مشکل اینجاست که چون هر کاربری باید 100 تا پست داشته باشه که بتونه تو بخش انتقادات و پیشنهادات پست بزنه وچون اکثرا ندارن برای همین یه جورایی اگه به هر دلیلی اطلاعاتتون و یا اعتبارتون رفت زیر سوال عملا دستتون به هیچ جا بند نیستا
از من اینو بشنوید یه مقدار با اطلاعات برید جلو که یه وقت جواب های توهم زا نگیرید
پس اول تاپیکهای فروش قبلی این شخص رو بخونید بعد اقدام به خرید کنید
novinvps.com
August 25th, 2011, 15:29
من فقط یه چیز بگم
نه می گم از ایشون بگرید نه می گم نگیرید
ولی قبل از خرید حتما حتما حتما تاپیکهای فروش قبلی این شخص رو حتما حتما حتما از اول تا اخرش بخونید موافقین و مخالفین رو که اونجا پست دادن رو ازشون پرسجو کنید متنشون رو بخونید بهشون پیغام خصوصی بزنید و بپرسید
مشکل اینجاست که چون هر کاربری باید 100 تا پست داشته باشه که بتونه تو بخش انتقادات و پیشنهادات پست بزنه وچون اکثرا ندارن برای همین یه جورایی اگه به هر دلیلی اطلاعاتتون و یا اعتبارتون رفت زیر سوال عملا دستتون به هیچ جا بند نیستا
از من اینو بشنوید یه مقدار با اطلاعات برید جلو که یه وقت جواب های توهم زا نگیرید
پس اول تاپیکهای فروش قبلی این شخص رو بخونید بعد اقدام به خرید کنید
من خيلي وقت بيش استقبال كردم از زدن در بخش انتقادات
ولي هيج كس به هيج مديري تماس نكرفته كه تابيك انتقادي براشون باز كنند
جون مي دونن يك طرفه برخورد كردند به هيج نمي رسند
بي نتيجست.
بايد اعتراف كنم بالا نكه داشتن تابيك هايي مثل اين خيلي به نفع من بوده
جون باعث شد ظرفيت سرورهامون تكميل بشه
و البته مشتركين خودشون بايد در زمان مدير وقت اقاي عباس زاده
بخش انتقادات حقشون دنبال مي كردند
جون خودشونم مي دونند زياد حق باهاشون نيست
تابيك باز نكردند اكه غير اين بود و ما كلاهبردار بوديم در عرض ٣ روز فروش
افزايش بيدا نمي كرد
بس نتيجه مي كيريم مردم خودشون عاقلند و خوب و بدشون تشخيص مي دند
از كي خريد كنند و از كي نكنند
در هر صورت تابيك هاي انتقادي كه مربوط به كذشتس به من
مربوط نيست و بنده باسخكو نخواهم بود
جون مربوط به مديريت و تيم من نيست
kinder
August 25th, 2011, 15:30
سومین ماهی هست که از ایشون سرویس 512 رو دارم و بسیار راضی هستم من ایشون رو تایید میکنم فقط یه چیزی هست اونم این که بعضی وقت ها سرور داون میشه البته با پیگیری های همکاران پشتیبانی مشکل برطرف میشه ولی در کل بهترین گزینه برای خرید هست و یک مشکل که نمیشه بهش گفت مشکل اینه که دیر به دیر جواب میدن
novinvps.com
August 25th, 2011, 15:52
سومین ماهی هست که از ایشون سرویس 512 رو دارم و بسیار راضی هستم من ایشون رو تایید میکنم فقط یه چیزی هست اونم این که بعضی وقت ها سرور داون میشه البته با پیگیری های همکاران پشتیبانی مشکل برطرف میشه ولی در کل بهترین گزینه برای خرید هست و یک مشکل که نمیشه بهش گفت مشکل اینه که دیر به دیر جواب میدن
سلام
انتقادات شما وارده و سعي دارم در همين انجمن نيرو با مزاياي خوب به زودي استخدام كنم
به زودي بشتيباني انلاين به سايت افزوده ميشه
و همراه با بشتيبان تلفني
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
و در نهايت
فروش اين تابيك ديشب به علت تكميل ظرفيت به اتمام رسيد
و به محض رسيدن سرور جديد اعلام مي كنم
ودر نتيجه باسخكوي هيج كونه postدر اين تابيك نخواهم بود
با تشكر