PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقاي vps چگونه

Alexi
August 19th, 2011, 17:52
سلام دوستان

من يه سوال داشتم كه وقتي مي خوايم vps رو ارتقا بديم اين كار از طريق سرور كه داريم چه طوري امكان پذيره؟

من الان يه vps 386 دارم مي خوام برم روي 512 اين كار چه طوري اتقاق مي افته اون طرف توي آمريكا مياد

رام الان رو در مياره يه رام 512 جا ميذاره؟

هاست برتر
August 19th, 2011, 17:54
خیر دوست عزیز سرور مجازی دارید شما نه اختصاصی.اگه اختصاصی داشتید بلی برای ارتقاش باید نماینده فنی دیتاسنتر بره رو سرور سخت افزار رو ارتقا بده.اما شما که سرور مجازی دارید اینطور نیست مدیر سروتون افزایش میده نرم افزاری.که نوعشم بسته به نوع مجازی سازشون داره

fas
August 19th, 2011, 19:55
vps خاموش كن اديت كن ميتوني ارتقا بديد

Alexi
August 19th, 2011, 20:32
همين برام جالبه كه چه طوري؟

اون كامپيوتري كه روشنه انوره دنياست حالا اين كه خدمات vps ميده همسايه ماست اينا چه طوري كار مي كنن؟

جور ددر نمياد كه

fas
August 19th, 2011, 20:48
شما مشخص كن سرور اختصاصي داري يا مجازي بهتر بشه كمك كرد:-o
چون اول ميگي اختصاصي دارم الان ميگي ميشه فهميد چيزي نميدونين كه
پس اول معلوم كنين مجازي يا اختصاصي داريد :-p

Alexi
August 19th, 2011, 21:02
نه vps گرفتم مجازيه

saeed25
August 19th, 2011, 21:09
اگر شما سرور مجازی دارید،با استفاده از برنامه های مجازی سازی،بر روی یک سرور اختصاصی،منابعی را به صورت مجازی در اختیار شما قرار داده اند،حال آنها می توانند این سرور مجازی را به صورت مجازی و نه فیزیکی بالاتر ببرند

fas
August 19th, 2011, 21:16
مجازي داريد فقط ادمين ميتونه يا كسي كه ازش خريداري كرديد شما دسترسي لازم نداريد كه :-p

httpserver
August 19th, 2011, 23:43
شما خودت نمیتونی‌ این کارو انجام بدی عزیزم مگر اینکه پانل ادمین زیر دستت باشه. واسه ارتقا دادن رم یا هر چیز دیگه هم باید اون vps واسه چند دقیقه خاموش بشه.