ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جواب فوری میخوام همین امشب

dlweb
August 17th, 2011, 21:52
با سلام
من دی ان اس هام رو روی یک سایت تنظیم کرده بودم ولی بدلیل سرعت پایین روی یه هاست دیگه تنظیمشون کردم ولی از بعد از تغییر هر دفعه میرم وارد سایتم شم این صفحه رو میبینم که پیوستش کردم.

باید چکار کنم؟3053

saeed25
August 17th, 2011, 21:59
با دروود و احترام
پیش از هر چیز از اینکه شما صفحه ای کش شده را نمی بینید مطمئن شوید.
می توایند دامنه را در سایت intodns بررسی کنید ببینید آیا مشکلی دارد یا خیر!

dlweb
August 17th, 2011, 22:10
داداش من الان تو سایتی که گفتید رفتم چجوری باید بفهمم؟

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

ثبت شده آیا باید تغییر دی ان اس ها در ایرنیک توسط یک انسان تایید بشه؟
جالبه من تونستم وارد هاستم بشم از طریق site.com:2083 و وردپرس توش آپلود کردم اما وارد بخش نصب وردپرس که میخوام بشم پیج 404 میاد و صفحه اصلی سایتمم همون عکسی که اتچ کردم.

هاست برتر
August 17th, 2011, 22:23
دوست عزیز پوشه cgi رو تو روت خودتون پاک کنید مشکلتون حل میشه ربطی به دی ان اس نداره

hamidjan
August 17th, 2011, 22:52
تغییر دی ان اس در دامنه های آی آر چند ساعتی طول میکشه. کی دی ان اس تغییر دادید؟

Yashar1989
August 17th, 2011, 23:25
اگر سایتت همونیه که آدرسش تو عکس هست مشکل از کش هست
کش مرورگرت رو خالی کن
سایت برای من باز میشه(صفحه نصب وردپرس میاد)

dlweb
August 18th, 2011, 09:38
چجوری باید کش مرور گر رو خالی کنم؟

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

با تشکر از همه
جناب یاشار 1989 درست میگفتن و من پس از پاکسازی کش تونستم وارد صفحه ام بشم البته این نکته رو دوست عزیز سعید 25 هم گفتند.
فقط معلوم نیست کی گرفته بود وردپرس رو واسه خودش نصب کرده بود.:d

m2vooroojak
August 18th, 2011, 11:13
چجوری باید کش مرور گر رو خالی کنم؟

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

با تشکر از همه
جناب یاشار 1989 درست میگفتن و من پس از پاکسازی کش تونستم وارد صفحه ام بشم البته این نکته رو دوست عزیز سعید 25 هم گفتند.
فقط معلوم نیست کی گرفته بود وردپرس رو واسه خودش نصب کرده بود.:d

شاید من بودم!!!!!!!!!!!

آخه قبلا میخواستم برم تو یه آدرسی ولی اشتباه وارد کردم دیدم صفحه نصب وردپرس اومد منم نصب کردم :دی

world trade hall | یک سایت دیگر با وردپرسworld trade hall | یک سایت دیگر با وردپرس (http://www.wth.ir)

این سایت بودش حالا اگر مال شماست من معذرت میخوام

dlweb
August 18th, 2011, 11:32
world trade hall | یک سایت دیگر با وردپرسworld trade hall | یک سایت دیگر با وردپرس (http://www.wth.ir)

نه دوست عزیز سایت من payadl.ir هستش.
منم به شوخی گفتم وگرنه که مشکلی نیست منم وردپرسشو پاک کردم دوباره نصبش کردم.