PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای پلتفورم shretronix چه نوع میزبانیه وبی رو پیشنهاد میکنید ؟

salamjavan
August 16th, 2011, 21:14
با سلام ما با هاستینگ قبلی به یه مشکلی خوردیم نمیدونم دوستان تا چه حد با این پلتفورم آشنایی دارن
این یه نوع جامعه مجازی هستش که با php نوشته شده
ما قبلن یعنی تا همین امروز صبح سایتمون رو هاست لینوکسه پارس دیتا بود حالا بماند که تا همینجاش با سرعت کمش ساختیم امروز صبح یهو سایت پرید تیکت زدیم گفتن سایتتون رو cpu سرور زیاد فشار آورده که این خلاف قوانینه ماست خلاصه به این نتیجه رسیدیم که باید از پاس دیتا بیایم بیرون اما مشکلی که داریم نمیدونیم که چی بهتره ؟
از یه سرور دیگه هاست بگیریم ؟
سرور اختصاصی بگیریم ؟
سرور مجازی بگیریم ؟
اگه بتونین راهنمایی کنید خیلی لطف زرگی کردین سایتمون لنگ در هواست :53:

hncboys
August 16th, 2011, 22:12
دوستان عزیز منون میشم به این سوال پاسخ بدین

agarb98
August 16th, 2011, 22:23
داداش برای این کار این سرویس کافیه : چون من از این سیستم استفاده کردم
شما هم می توانید از هاست استفاده کنید هم از سرور مجازی مدیریت شده
سرور اختصاصی نیاز نیست

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

لطف کنید آدرس سایت را لطف کنید تا بگم چه هاست یا سرور مجازی نیاز دارید

salamjavan
August 16th, 2011, 22:25
سایت مارو لطف کردن قطع کردن آپ نیست
آدرسش : salamjavan.net

poshtiban
August 16th, 2011, 22:35
با سلام ما با هاستینگ قبلی به یه مشکلی خوردیم نمیدونم دوستان تا چه حد با این پلتفورم آشنایی دارن
این یه نوع جامعه مجازی هستش که با php نوشته شده
ما قبلن یعنی تا همین امروز صبح سایتمون رو هاست لینوکسه پارس دیتا بود حالا بماند که تا همینجاش با سرعت کمش ساختیم امروز صبح یهو سایت پرید تیکت زدیم گفتن سایتتون رو cpu سرور زیاد فشار آورده که این خلاف قوانینه ماست خلاصه به این نتیجه رسیدیم که باید از پاس دیتا بیایم بیرون اما مشکلی که داریم نمیدونیم که چی بهتره ؟
از یه سرور دیگه هاست بگیریم ؟
سرور اختصاصی بگیریم ؟
سرور مجازی بگیریم ؟
اگه بتونین راهنمایی کنید خیلی لطف زرگی کردین سایتمون لنگ در هواست :53:

دوست عزیز می تونیم ساییتون رو هاست کنیم.
سایت نمونه مشابه که روی سرور ما هست cloobzzz کلوب ززز - ♥ خوش آمدید ♥ (http://www.cloobzzz.com/)

salamjavan
August 16th, 2011, 22:47
دوست عزیز می تونیم ساییتون رو هاست کنیم.
سایت نمونه مشابه که روی سرور ما هست cloobzzz کلوب ززز - ♥ خوش آمدید ♥ (http://www.cloobzzz.com/)
منظورتون اینه که از هاست استفاده کنیم ؟
سرعت همین سایت نمونه که دادین هم پایینه فک نکنم هاست به درد این مدل سایتها بخوره احتمالن از هاست استفاده نکنیم بهتره

agarb98
August 16th, 2011, 22:53
سایت کلوب رز سرعت خوبی داره اینترنت شما سرعتش کمه

salamjavan
August 16th, 2011, 22:56
سایت کلوب رز سرعت خوبی داره اینترنت شما سرعتش کمه
لطف میکنی مشخصات همین هاستی که کلوبز روش هست رو به هم بدی

taghikhani
August 16th, 2011, 23:35
تو بخش آموزشی آفر دادن هم از اون کاراس.

من رو هاست اشتراکی (سی پنل) تست کردم و بدون مشکل اجرا شد.
سرور مجازی و سرور اختصاصی امکانات بیشتری به شما نمیدن، منابع اختصاصی تری دارن و میتونید تنظیمات دلخواه داشته باشید.
شما در صورتی نیاز به سرور دارید که مصرف بالایی داشته باشید از منابع.
بنظر من فعلا هاست اشتراکی براتون مناسبتره

poshtiban
August 16th, 2011, 23:38
لطف میکنی مشخصات همین هاستی که کلوبز روش هست رو به هم بدی

روی سرور های ما میزبانی می شه دوست عزیز.
کم لطفی نکنید. مشکلی از نظر لود شدن و سرعت نداره.
ایمیل و ادرس سایت ما در امضای من موجود است.

hncboys
August 17th, 2011, 00:06
مسئله ای که وجود داره اینه که سی پی یو سرور پارس دیتا جواب نداده
شما دوستان ضمانت میکنین که همچین اتفاقی رخ نمیده؟
همین الانش داریم به خاطر بسته بودن سایت کلی ضرر متحمل میشیم

poshtiban
August 17th, 2011, 00:14
مسئله ای که وجود داره اینه که سی پی یو سرور پارس دیتا جواب نداده
شما دوستان ضمانت میکنین که همچین اتفاقی رخ نمیده؟
همین الانش داریم به خاطر بسته بودن سایت کلی ضرر متحمل میشیم

شما لطف کن تعداد یوسر های سایت , پهنای باند مصرفی , حجم فایل هاتون و اطلاعات این چنینی رو برام ایمیل کنید چون الان سایتتون هم down هست و من دقیقا نمی دونم سایتتون چی هست ولی با توجه به مشخصات سرور ما بعید می دونم مشکلی پیش بیاد.

salamjavan
August 17th, 2011, 10:15
دقیقا چیزی که من میخواستم بگم دوست خوبم گفت این تازه مشکل اساسیه مشکلات دیگه اینه که هاستینگ پارس دبتا ارسال مثلا هزارتا ایمیل رو که همش واسه اطلاع رسانهای خود سیستم سایت بود رو spam تشخیص داد و گفت ممکنه سایتتون رو جمع کنیم و دومیش این که وقتی آنلاینها بیشتر از 20 تا میشد تقریبا سرعت منی که از adsl 512 استفاده میکردم با سرعت اینترنت هوشمندا یکی میشد آیا رو هاستینگ شما همچین بلاهایی سرمون نمیاد ؟
در مورد کلوبز هم که گفتم سرعتش کمه تو پیج باز کردن به مشکلی نخوردم سرعتش خوبه فقط موقع ثبت نام بود که مجبور شدم یه 2 دقیقه ای وایسم اونم فک نکنم بخاطره هاستش باشه

poshtiban
August 17th, 2011, 11:14
دقیقا چیزی که من میخواستم بگم دوست خوبم گفت این تازه مشکل اساسیه مشکلات دیگه اینه که هاستینگ پارس دبتا ارسال مثلا هزارتا ایمیل رو که همش واسه اطلاع رسانهای خود سیستم سایت بود رو spam تشخیص داد و گفت ممکنه سایتتون رو جمع کنیم و دومیش این که وقتی آنلاینها بیشتر از 20 تا میشد تقریبا سرعت منی که از adsl 512 استفاده میکردم با سرعت اینترنت هوشمندا یکی میشد آیا رو هاستینگ شما همچین بلاهایی سرمون نمیاد ؟
در مورد کلوبز هم که گفتم سرعتش کمه تو پیج باز کردن به مشکلی نخوردم سرعتش خوبه فقط موقع ثبت نام بود که مجبور شدم یه 2 دقیقه ای وایسم اونم فک نکنم بخاطره هاستش باشه

دوست عزیز من به دوستتون پی ام دادم و گفتم یک سری چیزارو برام ارسال کنه , تا ندونم نمی تم بگم که می تونیم هاست کنیم یا نه !
در نهایت اگر می خوایید خیالتون از بابت همه چیز راحت باشه پیشنهاد من vps هست.