ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل ارسال sms / ارسال sms تبلیغاتی / متنوع ترین بسته خدمات پیام کوتاه

iMohsen
August 16th, 2011, 11:03
http://www.img4up.com/up2/60861114535347969482.png (http://www.ardinsms.ir)

بسته طلایی /
ارسال پیامک شخصی-گروهی | ارسال پیامک انبوه براساس کدپستی / منطفه ای | دفتر تلفن / منشی / سررسید پیامکی /نظرسنجی / صندوق پیشنهادات /مسابقه / وب سرویس ( جهت راه اندازی سامانه اختصاصی شما) + یک خط پیامک ۱۴ رقمی ( رند - رایگان !) و صدها امکانات متنوع دیگر /
قیمت : 60000 تومان

بسته نقره ای /
ارسال پیامک شخصی-گروهی | دفتر تلفن / منشی / سررسید پیامکی /نظرسنجی / صندوق پیشنهادات + یک خط پیامک ۱۴ رقمی ( رند - رایگان !) فارسی و صدها امکانات متنوع دیگر /
قیمت : 45000 تومان

بسته برنزی /
ارسال پیامک شخصی-گروهی | دفتر تلفن / منشی / سررسید پیامکی + یک خط پیامک ۱۴ رقمی ( رایگان !) /
قیمت : 30000 تومان

بسته ویژه برنامه نویسان
ارسال و دریافت پیامک شخصی - گروهی | وب سرویس / دفتر تلفن / منشی / سررسید پیامکی + یک خط ۱۴ رقمی رایگان
قیمت : 24000 تومان

بسته یک طرفه /
ارسال پیامک / دفتر تلفن / منشی / سررسید / قیمت : 5000 تومان

- ارایه خطوط ۱۲ رقمی از اپراتور ۲۰۰۰ (‌برای اولین بار در ایران )

- قابلیت ارسال و دریافت پیامک از طریق وب سرویس

- ارایه ماژول رایگان
- WHMCS ( مدیریت میزبانی )

- OpenCart(فروشگاه ساز رایگان )

- MarketSaz ( فروشگاه ساز)

- Wordpress ( وب سایت/ وبلاگ - خبرنامه پیامکی و عضویت پیامکی)

-ارایه افزونه رایگان موزیلا و کروم(به زودی ) جهت مدیریت حساب و ارسال پیامک

- پایین ترین قیمت ارسال پیامک در ایران ( هر پیامک حداقل ۹۴ریال و حداکثر ۱۱۰ ریال )

خدمات ارسال پیامک تبلیغاتی و امکانات پنل کاربری :

■ امکان ارسال به یک رنج خاص از شماره ها مثل سری 0912****** یا 09131*******
■ امکان ارسال براساس کدپستی محل زندگی مشترک ( همراه اول ) با قابلیت محدود کردن به مناطق در شهرهای مختلف
■ امکان ارسال زمانبندی شده برای مشاغل مختلف (‌مثل اقساط قرض الحسنه ها / یادآوری سررسید بیمه / یاداوری سرویس پشتیبانی اتومبیل و چندین سرویس مبتنی بر پیامک دیگر )
■ امکان ارسال پیامک پویا ( محاسبه نتایج مثل اعلام حقوق / اعلام حق بیمه / کسری حقوق و دیگر موارد محاسباتی و پویا )
■ امکان راه اندازی سرویس خدماتی ( مثل نوبت دهی / رزرور مکان و ... )
■ راه اندازی خدمات هوشمند (‌مثل تبریک ازدواج / تولد / سالگرد / سالروز افتتاح / ... )
■ راه اندازی سیستم نوبت دهی اتوماتیک از طریق پیامک
■ راه اندازی سرویس هوشمند سازی مدارس از طریق پیامک
■ راه اندازی سرویس فروش کارت شارژ و شماره سریال به صورت مستقل از طریق پیامک ( امکان مدیریت کاربران / حذف-اضافه اعتبار کاربران برای خرید شارژ و سریال )

■ نمونه آنلاین پنل کاربری : http://www.ardinsms.ir | نام کاربری : demo / کلمه عبور : demo

امکان افزایش امکانات سیستم و یا توسعه و یا تغییر جهت برطرف کردن نیازهای شما در اسرع وقت وجود دارد .

در صورتی که سوال / شبهه / پیشنهاد و یا انتقادی دارید ما در خدمتیم : shahbazi @ ardindata.com / 09382699945 / 09131941966

Web-Lovers
August 16th, 2011, 11:12
خط دوازده رقمی چقدر هست؟
api هم می دهید؟

iMohsen
August 16th, 2011, 12:19
خط دوازده رقمی چقدر هست؟
api هم می دهید؟

خط ۱۲ رقمی از ۲۰۰۰ - سالیانه 150 هزار تومان هست در حال حاضر . البته میدونید که اپراتور ۲۰۰۰ در مواقع شلوغی مگفا ( اپراتور ۳۰۰۰ ) خیلی خلوت تر هست و این که هزینه SMS هایی که deliver نمیشه رو به حساب شما برگشت میزنه .

اگه منظور از api وب سرویس باشه ( که نیست ) بله . اما اگه منظور از api امکان ارایه سرویس از طریق url باشه هم بله . ارایه میدیم . امکان ارسال و دریافت از طریق url هم وجود داره . اگه منظورتون غیر از این هست لطفا توضیحات بیشتری بفرمایید .

bepad
August 16th, 2011, 12:35
قیمتهاتون خیلی مناسبه
ای دی یاهو اگر دارید بدید

irsup
August 16th, 2011, 12:43
+ پنل طلایی همه امکانات رو داراست ؟

+ هزینه پنل ها یکساله است ؟

+ پنل نمایندگی هم ارائه میدید ؟

+ نرخ شماره های اختصاصی رو بفرمایید و نرخ پیامک به تفکیک پنل ها (طلایی ، نقره ای ، برنزی ، برنامه نویسان)

httpserver
August 16th, 2011, 12:49
من نمیتونم وارد سایت که گذشتین واسه demo بشم. چرا؟

iMohsen
August 16th, 2011, 12:52
قیمتهاتون خیلی مناسبه
ای دی یاهو اگر دارید بدید

قابل شما رو نداره : )
آیدی : mohsenshahbazi در یاهو/جی میل/msn
البته بیشتر در یاهو هستم و جی میل .

+ پنل طلایی همه امکانات رو داراست ؟

+ هزینه پنل ها یکساله است ؟

+ پنل نمایندگی هم ارائه میدید ؟

+ نرخ شماره های اختصاصی رو بفرمایید و نرخ پیامک به تفکیک پنل ها (طلایی ، نقره ای ، برنزی ، برنامه نویسان)

- بله . پنل طلایی امکانات رایج رو داراست . البته بسته هایی با پیشوند راه اندازی سرویس های ارزش افروده هستند و جداگانه محاسبه خواهند شد .

- بله . سرویس نمایندگی با امکان راه اندازی برروی دامنه اختصاصی شما هم وجود داره .

- شماره های اختصاصی ۱۴ رقمی از ۳۰۰۰ مبلغ ۲۱۰۰۰ تومان برای ۱ سال هست که رند و غیر رند حداکثر ۵۰۰۰ تومان تفاوت قیمت دارند .
نرخ ارسال پیامک برای
پنل های طلایی ۱۰۳ ریال ( مگفا)
نقره ای به ازای هر پیامک ۱۰۵ ریال هست (مگفا)
پنل برنزی به ازای هر پیامک ۱۰۸ ریال
پنل برنامه نویس ها ۱۱۰ ریال
و پنل یک طرفه وابسته به این هست که از طریق کدام یک از خط های اشتراکی ارسال کنید که اختلاف قیمت زیادی وجود نداره .

من نمیتونم وارد سایت که گذشتین واسه demo بشم. چرا؟

مجددا تست کردم الان . بدون مشکل وارد میشه . لطفا پیامی که در پاسخ به شما میده رو بفرمایید .

iMohsen
August 18th, 2011, 16:22
بیا بالا

amircatalan
August 18th, 2011, 18:52
دوست عزیز بسته ویژه برنامه نویسان امکان انتقال پیام به موبایل رو داره ؟؟ همچنین فروش کارت شارژ

daftari
August 18th, 2011, 21:52
سلام

دوست عزیز این سایت که دادید شما برای من بالا نمیاید !!!

iMohsen
August 20th, 2011, 15:02
دوست عزیز بسته ویژه برنامه نویسان امکان انتقال پیام به موبایل رو داره ؟؟ همچنین فروش کارت شارژ

بسته برنامه نویسان امکان انتقال به موبایل رو داره . در مورد کارت شارژ هم در پیام بازدیدکننده برای شما توضیحات رو ارسال کردم .

سلام

دوست عزیز این سایت که دادید شما برای من بالا نمیاید !!!

سلام
تو این چند روزه بیش از ۷۰ هزار پیامک ارسال شده که نشون میده وب سایت در حال کار بوده . ممکنه مشکل از ارتباطات اینترنتی شما بوده . لطفا مجددا تست کنید و در صورتی که بازهم برای شما بالا نمیاد آدرس Ip تون رو بدید تا بررسی کنم .

amircatalan
August 20th, 2011, 15:32
دوست عزیز من از کجا باید سفارش رو ثبت کنم ؟؟

iMohsen
August 21st, 2011, 20:38
دوست عزیز من از کجا باید سفارش رو ثبت کنم ؟؟

انجام شد . امیدوارم از سرویس راضی باشید

amircatalan
August 21st, 2011, 21:51
خریداری شد از آقای شهبازی

baghebahar
August 24th, 2011, 17:24
بیا بالا ! اینجا آپ دادن تاپیک ممنوع نیست که ؟
سلام
شما با سامانه ی ارسال پیامک www.sms.ardindata.com (http://www.sms.ardindata.com/) اقای داوری رابطه ای دارید ؟
--------
سایت ایشون که خیلی افت سرعت داره بعضی زمان ها اصلا باز هم نمیشه
این امکان ارسال صنفی هم هنوز تکمیل نشده چه زمانی امکانات پنل کامل میشه ؟
فکر کنم بالا اوردن بی مورد هم اینجا تخلف باشه:D

iMohsen
August 24th, 2011, 18:13
سلام
شما با سامانه ی ارسال پیامک www.sms.ardindata.com (http://www.sms.ardindata.com/) اقای داوری رابطه ای دارید ؟
--------
سایت ایشون که خیلی افت سرعت داره بعضی زمان ها اصلا باز هم نمیشه
این امکان ارسال صنفی هم هنوز تکمیل نشده چه زمانی امکانات پنل کامل میشه ؟
فکر کنم بالا اوردن بی مورد هم اینجا تخلف باشه:D

بله .
-------
در ساعات اولیه صبح معمولا به خاطر بک آپ کمی کند میشه .
ارسال صنفی چون لیست به درد بخوری نیست فعلا فعال نیست .
آخه اصلا تاپیک قوانین هم نداره اینجا ! :دی

baghebahar
August 24th, 2011, 18:27
بله .
-------
در ساعات اولیه صبح معمولا به خاطر بک آپ کمی کند میشه .
ارسال صنفی چون لیست به درد بخوری نیست فعلا فعال نیست .
آخه اصلا تاپیک قوانین هم نداره اینجا ! :دی
ساعات اولیه صبح زمان بک اپ گیری است ؟؟؟؟؟
معمولا سرورهای من ساعت 2-3 بک اپ میگیرن.نمیدونم چرا شما ساعت بین 8-12 بک میگیره -
این مشکل واسه من خیلی زجر آوره....

iMohsen
August 24th, 2011, 18:36
ساعات اولیه صبح زمان بک اپ گیری است ؟؟؟؟؟
معمولا سرورهای من ساعت 2-3 بک اپ میگیرن.نمیدونم چرا شما ساعت بین 8-12 بک میگیره -
این مشکل واسه من خیلی زجر آوره....
بله . این مشکلی هست که من هم یادآور شدم . از 2 روز آینده ساعت بک آپ منتقل میشه با آخر شب که در طول روز کندی سرعت نداشته باشیم .

iMohsen
September 6th, 2011, 23:25
یک سری امکانات جدید روی پنل فعال شده

- امکان دریافت قیمت روزانه طلا و سکه به صورت ثبت اشتراک ( یعنی یه نفر اشتراک بگیره و هر موقع در خواست کرد با کم کردن هزینه از اعتبارش پیامک حاوی اطلاعات رو دریافت کنه )

- امکان ثبت دامنه .ir از طریق ارسال پیامک با امکان ثبت دامنه در نیک هندل مشتری و اخذ هزینه به صورت اعتباری

- افزایش پورت ارتباطی با اپراتور 2000 و قابلیت ارسال بیش از 70 پیامک در هر کانکشن

- امکان فروش پیامکی شماره سریال / لایسنس نرم افزار و کلیه محصولات نرم افزاری ( با امکان تعریف مشتری + افزایش/کاهش اعتبار مشتریان برای خرید + تعیین پیامک ارسالی حاوی اطلاعات مورد نظر + ... )

- امکان کنترل سامانه پیامک از طریق موبایل با قابلیت ارسال پیامک تکی با موبایل از سامانه + ارسال گروهی + ...

megfa
September 18th, 2011, 18:14
یک سری امکانات جدید روی پنل فعال شده

- امکان دریافت قیمت روزانه طلا و سکه به صورت ثبت اشتراک ( یعنی یه نفر اشتراک بگیره و هر موقع در خواست کرد با کم کردن هزینه از اعتبارش پیامک حاوی اطلاعات رو دریافت کنه )

- امکان ثبت دامنه .ir از طریق ارسال پیامک با امکان ثبت دامنه در نیک هندل مشتری و اخذ هزینه به صورت اعتباری

- افزایش پورت ارتباطی با اپراتور 2000 و قابلیت ارسال بیش از 70 پیامک در هر کانکشن

- امکان فروش پیامکی شماره سریال / لایسنس نرم افزار و کلیه محصولات نرم افزاری ( با امکان تعریف مشتری + افزایش/کاهش اعتبار مشتریان برای خرید + تعیین پیامک ارسالی حاوی اطلاعات مورد نظر + ... )
- امکان کنترل سامانه پیامک از طریق موبایل با قابلیت ارسال پیامک تکی با موبایل از سامانه + ارسال گروهی + ...

سلام
لطفا ایمیل خود را برای من پ.خ کنید لطفا

ممنونم

iMohsen
January 26th, 2013, 16:57
نمایندگی سامانه پیامک
برروی دومین مجزا / با اطلاعات و مدیریت نماینده به صورت مستقل / پراخت آنلاین مستقل برای نماینده / تعداد کاربر - خط اختصاصی و زیرنماینده نامحدود
هزینه نمایندگی : 160 هزار تومان
هزینه پیامک 88 ریال ( ثابت ) - 85 ریال ( بیش از 2.5 میلیون موجودی نماینده )
قابلیت استفاده از اپراتور 1000و2000و3000و57000 و تلفن ثابت تهران .

زیر نمایندگی رایگان و بدون محدودیت در تعداد .

iMohsen
February 24th, 2013, 12:49
فروش ویژه نمایندگانی که در حال حاضر نمایندگی دارند .
شما در صورت انتقال کاربران از پرداخت هزینه نمایندگی معاف خواهید بود و پنل به صورت رایگان به شما ارایه خواهد شد .

baghebahar
February 25th, 2013, 09:03
فروش ویژه نمایندگانی که در حال حاضر نمایندگی دارند .
شما در صورت انتقال کاربران از پرداخت هزینه نمایندگی معاف خواهید بود و پنل به صورت رایگان به شما ارایه خواهد شد .

سورس پنل هم میفروشید ؟

iMohsen
February 25th, 2013, 10:37
سورس پنل هم میفروشید ؟

متاسفانه سورس نرم افزار فقط با شرایط خاص واگذار میشود .

shahintak
February 25th, 2013, 13:43
لطفا پ.خ خودتون چک کنید

با تشکر

iMohsen
February 25th, 2013, 14:12
لطفا پ.خ خودتون چک کنید

با تشکر

پاسخ برای شما ارسال شد .
شرایطی که عرض کردم قابل مذاکره است .

baghebahar
February 25th, 2013, 14:53
متاسفانه سورس نرم افزار فقط با شرایط خاص واگذار میشود .

شرایط خاص را میتونید پ*خ کنید...