توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نداشتن بکاپ و واگذاری سرور
WEBSTAR
August 16th, 2011, 01:29
سلا م ببخشید من قبلا از یک شرکت دوتا هاست خریدم ولی متاسفانه از هاستم بکاپ ندارم و سرور داره پاک میشه سیپنل هم لایسنسش تموم شده و نمیشه واردش شد من باید چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید ؟؟
fas
August 16th, 2011, 04:02
فكرز كنم از ssh بتونين بك اپ بگيرين با ssh خيلي امكانات هست
ولي دستورش را ندارم دوستان كسي هست كمك كنه يك سرچ كنين شايد باشه:53:
abolfazl201358
August 16th, 2011, 04:04
سلا م ببخشید من قبلا از یک شرکت دوتا هاست خریدم ولی متاسفانه از هاستم بکاپ ندارم و سرور داره پاک میشه سیپنل هم لایسنسش تموم شده و نمیشه واردش شد من باید چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید ؟؟
اگه خواصتی میتونم برات اوکی کنمشون
مشخصات پ.خ کن البته فردا عصر میام الان میرم بخوابم
اگه حجمت کمه و دیتا بیس نداره میتونی با FileZilla دانلودشون کنی
ولی اگه جمت بالاست و دیتا بیس هم داری و لایسنس سی پنل هم تمام شده راههای دیگه ای داره خواصتی بگو فردا برات توضیح میدم
فكرز كنم از ssh بتونين بك اپ بگيرين با ssh خيلي امكانات هست
ولي دستورش را ندارم دوستان كسي هست كمك كنه يك سرچ كنين شايد باشه:53:
ایشون میتونه ی کار کنه فقط
اول از دیتابیس به این سو.رت که میگم بکاب گیره توی هاستش
اول برنامه MY SQL DUMPER از دیتا بیس توی هاستش بکابگیره
بعد به وسیلهFileZilla همه فایلهای توی هستش و دیتابیسی که به وسیله MY SQL DUMPER ازش بکاب گرفته رو توی یپوشه جمش کنه بعد باز به وسیله FileZilla فشوردش کنه بهد سطح دسترسی 777 اوکی کنه
بعد لینکش کنه بزنه دانلود یا انتقال به هرجای که دوست داره
برای اپلود برنامهMY SQL DUMPER هم توی هاستشون میتونن از برنامه FileZilla یه همون ftp خودمون استفاده کنند
با این روش احتیاجی به لایسنس سی پنل ندارند
موفق باشید
Warez-Host.IR
August 16th, 2011, 10:06
سلام
1 - اگر هاست اشتراکی تهیه کرده باشید که باید سرویس دهنده بک اپ تهیه کرده باشیه و از فول بک آپ هایی آنها استفاده کنید (( درخواست بدید آخرین بک آپ را در اختیار شما قرار بدن ))
2 - اگر سرور مجای هست که کار ساده تر هست و از طریق SSH می تونید از اکانتهای خودتون بک آپ تهیه کنید :
تهیه نسخه پشتیبان در SSH:
/scripts/pkgacct username
بازگردانی فایل پشتیبان:
/scripts/restorepkg username
به جای متن username اسم اکانت را تایپ کنید
اگر هم اسم اکانت مورد نظر را فراموش کردید به این مسیر مراجعه کنید
cd /home
موفق باشید
WEBSTAR
August 16th, 2011, 11:31
دوستان من از رویال سرور این دو هاست اشتراکی رو خریدم یک هاست که پسورد ان رو فراموش کردم و گفتن که ما به پسورد ها و تغییر انها دسترسی نداریم.که نمیدونم چی کار کنم اون یکی هم به همین شکل سیپنل هم که باز نمیشه . یکی از هاست ها نیوک بر روی آن نصب است که بیشتر به دیتابیس مربوط میشه. الان داره رویال سرور واگذار میشه ما هم این وسط گیر افتادیم.