PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای ساخت چند وی پی اس با رم بالاتر از رم سرور اصلی

Ahoora_SS
August 14th, 2011, 19:17
با سلام

برای ساخت چند وی پی اس با رم بالاتر از رم سرور اصلی از شما دوستان عزیر راهنمایی میخواستم ! مثلا رم سرور اصلی 8 گیگابایته و سوالم اینه که چطور میشه با مجازی ساز vmware esxi سه تا وی پی اس با رم 4 گیگابایت ایجاد کرد؟

البته اسم این کار oversell نیست و تنها برای استفاده ی شخصی خودم هست :)

ممنون :53:

AlborzVPS
August 14th, 2011, 21:10
با سلام

برای ساخت چند وی پی اس با رم بالاتر از رم سرور اصلی از شما دوستان عزیر راهنمایی میخواستم ! مثلا رم سرور اصلی 8 گیگابایته و سوالم اینه که چطور میشه با مجازی ساز vmware esxi سه تا وی پی اس با رم 4 گیگابایت ایجاد کرد؟

البته اسم این کار oversell نیست و تنها برای استفاده ی شخصی خودم هست :)

ممنون :53:
سلام

فکر کنم نمیشه چون esxi منابع اختصاصی هست

Ahoora_SS
August 14th, 2011, 21:49
بله از این اطلاع دارم اما خودم مشاهده کردم که با این مجازی ساز آورسل انجام بشه ! (اون هم توسط دو فروشنده)

لطفا راهنمایی کنید :-<

MagicVps.Com
August 14th, 2011, 22:26
حتی اگر بشه بعداز اینکه وی پی اسها ران شد و رم سرور اصلی که 8 گیگ هست وقتی 12 گیگ ران بشه اگر رم مورد استفاده کامل پر شده باشه سرور هنگ میکنه و کلا هر 3تا ویی اسی که با رم 4 گیگ هست کرش میکنند و ممکنه سرور بالا نیاد

E!3
August 14th, 2011, 22:49
OverSell امکان پذیر هست، ولی با منابعی کمتر از سرور اصلی :)
به این صورت که شما میتوانید x عدد سرور مجازی با منابعی کمتر از منابع سرور اصلی بسازید. ولی قادر به ساختن حتی 1 ماشین با منابع بیشتر از سرور اصلی نخواهید بود.