hamed_b1364
August 14th, 2011, 10:54
باسلام و احترام خدمت همه ی دوستان
بنده یک سرور اختصاصی لینوکس با سیستم عامل CENTOS 5.6 دارم و روی آن فایروال APF را نصب کرده ام اما با یک مشکل کاملا" جدی مواجه شده ام و اون هم این هست که APF آنلاین نمیشه و هیچ IP را هم بن نمی کند تا حدی که اگر حتی 5 بار تو SSH یوزر و پس را هم اشتباه بدم برای اون لحظه فقط کانکشن را ریفیوز می کنه و بعد که پنجره را ببندی و باز کنی باز میزاره وارد بشی که این نشاندهنده آفلاین بودن فایروال APF هست.
حال بنده با اجرا کردن دستور زیر در SSH دوباره فایروال APF را آنلاین می کنم:
apf -s
که با پاسخ زیر مواجه می شوم:
apf(20472): {glob} activating firewall
Opening /proc/modules: No such file or directory
apf(20512): {glob} unable to load iptables module (ip_tables), aborting.
apf(20472): {glob} firewall initalized
apf(20472): {glob} !!DEVELOPMENT MODE ENABLED!! - firewall will flush every 5 minutes
حال پس از گذشت حدودا" 2 دقیقه بعد که دستور زیر را برای مشاهده وضعیت فایروال اجرا می کنم:
apf -t
و پاسخ نتیجه ای هست که در زیر درج می کنم:
Aug 14 10:35:01 apf(21148): {glob} firewall offline
Aug 14 10:35:01 apf(21148): {glob} flushing & zeroing chain policies
همچنین با استفاده از دستور زیر:
chkconfig --levels 2345 apf on
فایروال طوری تنظیم گردیده که بعد از ریست سرور دوباره اجرا شود که متأسفانه اجرا نمی شود.
از اساتید ارجمند خواهشمندم با راهنماییشون مشکل بنده را حل کنند.
بنده یک سرور اختصاصی لینوکس با سیستم عامل CENTOS 5.6 دارم و روی آن فایروال APF را نصب کرده ام اما با یک مشکل کاملا" جدی مواجه شده ام و اون هم این هست که APF آنلاین نمیشه و هیچ IP را هم بن نمی کند تا حدی که اگر حتی 5 بار تو SSH یوزر و پس را هم اشتباه بدم برای اون لحظه فقط کانکشن را ریفیوز می کنه و بعد که پنجره را ببندی و باز کنی باز میزاره وارد بشی که این نشاندهنده آفلاین بودن فایروال APF هست.
حال بنده با اجرا کردن دستور زیر در SSH دوباره فایروال APF را آنلاین می کنم:
apf -s
که با پاسخ زیر مواجه می شوم:
apf(20472): {glob} activating firewall
Opening /proc/modules: No such file or directory
apf(20512): {glob} unable to load iptables module (ip_tables), aborting.
apf(20472): {glob} firewall initalized
apf(20472): {glob} !!DEVELOPMENT MODE ENABLED!! - firewall will flush every 5 minutes
حال پس از گذشت حدودا" 2 دقیقه بعد که دستور زیر را برای مشاهده وضعیت فایروال اجرا می کنم:
apf -t
و پاسخ نتیجه ای هست که در زیر درج می کنم:
Aug 14 10:35:01 apf(21148): {glob} firewall offline
Aug 14 10:35:01 apf(21148): {glob} flushing & zeroing chain policies
همچنین با استفاده از دستور زیر:
chkconfig --levels 2345 apf on
فایروال طوری تنظیم گردیده که بعد از ریست سرور دوباره اجرا شود که متأسفانه اجرا نمی شود.
از اساتید ارجمند خواهشمندم با راهنماییشون مشکل بنده را حل کنند.