توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس پلسک
milade
August 13th, 2011, 00:09
سلام
کسی Unlimited رو داره جور کنه برا من ؟
یه سوال . سرور از virtualization استفاده نمیکنه .
میشه از جایی که virtualization داره یه لایسنس گرفت ( اخه قیمت خیلی ÷ایین تره ) یا مثلاً XLHOSt که لایسنس رو ارزون میده و اورد روی سرور خودمون ؟
ممنون میشم کمی اطلاعات بدید .
الان شرکت خودمون میگه 45 که یه خورده بالاس در برابر اون دو تا که عرض کردم .شرکت هم میگه از جایی دیگه تهیه کنی مشکلی نیست .
PLS HELP !
Mostafa
August 13th, 2011, 00:49
سلام
یک راهش اینه که virtualization رو سرور انجام بدید و یک container درست کنید همه منابع رو به اون اختصاص بدید !
ehsanx
August 13th, 2011, 08:41
سلام دوست عزیز
1. لایسنس مجازی رو سیستم واقعی نمیشه استفاده کرد مگر اینکه سایتهات رو ببری توی یه وی پی اس. باز هم هر وی پی اسی نه، فقط virtuzzo! البته به «فقط»ش ممئن نیسم، اما میدونم که لایسنس مجازی سازیش با بعضی از روشهای مجازی سازی کار نمیکنه.
2. از چند ماه پیش پاراللز تمام ریسلرهای لایسنس رو جمع کرده. برای همین هم جاهایی که قبلا میشد ازشون لایسنسهای خیلی ارزون گرفت، حق ندارند جز برای دیتاسنتر خودشون لایسنس بدن.
3. خارجیها تا جایی که من گشتم این قانون رو رعایت میکنن، اما شرکتهای ایرانی نه. اگر بخوای مستقیم از خود پاراللز لایسنس بخری، 70 دلار هست که نزدیک 90 تومن پات میفته. به نظر من همین لایسنس 45 تومنی خیلی هم مناسبه ;-)
اگر جایی اشتباه بود لطفا بگو که اطلاعاتم رو تصحیح کنم. اگر هم تونستی لایسنس ارزونتر جور کنی، به ما هم خبر بده :-)
milade
August 13th, 2011, 08:47
این جوری باز مجبورم لایسنس virtualization رو بگیرم ....
یه راه بی دردسر میخوام .
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
@ ehsanx :
ممنون .
1.خب مشکلی نیست . میبرم روی مجازی ساز Vmware .
2.حالا با توجه به 1 بازم ممکنه کسی شیطنت کنه . :دی ...
3.من تازه دارم شروع میکنم . 45 تومن در ماه خودت میدونی یه کم زیاده . تازه هزینه های دیگم هستش . لایسنس WHSCM و ...
ehsanx
August 13th, 2011, 09:01
این جوری باز مجبورم لایسنس virtualization رو بگیرم ....
یه راه بی دردسر میخوام .
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
@ ehsanx :
ممنون .
1.خب مشکلی نیست . میبرم روی مجازی ساز Vmware .
2.حالا با توجه به 1 بازم ممکنه کسی شیطنت کنه . :دی ...
3.من تازه دارم شروع میکنم . 45 تومن در ماه خودت میدونی یه کم زیاده . تازه هزینه های دیگم هستش . لایسنس WHSCM و ...
1. قدرت سیستمت کم میشه، مگر اینکه استفاده ات طوری باشه که این کار به صرفه باشه.
2. دقیقا برای همین آخر پستم نوشتم که «اگر هم تونستی لایسنس ارزونتر جور کنی، به ما هم خبر بده» :-) اگه پیدا کردی بگو ما هم خرج رو کم کنیم.
3. دقیقا! به نظر من یا باید سرمایهگزاری کنی و منتظر برگشتش باشی، یا باید با ریسلر شروع کنی و وقتی که چند تا مشتری داشتی کارت رو ارتقا بدی. بعدش هم همیشه یا مشتری داره غر میزنه که فلان جا 10 گیگ هاست رو داره میده سالی 1000 تومن با دامین مجانی!!! یا دیتاسنتر داره ایمیل میزنه که نفهمیدیم ایرانی هستی، اما حال کردیم سرورت رو ببندیم!!! کلا کار عجیبیه این کار هاستینگ تو ایران
milade
August 13th, 2011, 09:08
1. قدرت سیستمت کم میشه، مگر اینکه استفاده ات طوری باشه که این کار به صرفه باشه.
فعلاً تا یه 100 تا مشتری جور کنم مشکلی نیس :دی
2. دقیقا برای همین آخر پستم نوشتم که «اگر هم تونستی لایسنس ارزونتر جور کنی، به ما هم خبر بده» :-) اگه پیدا کردی بگو ما هم خرج رو کم کنیم.
شما داری ماهی چند میدی ؟
3. دقیقا! به نظر من یا باید سرمایهگزاری کنی و منتظر برگشتش باشی، یا باید با ریسلر شروع کنی و وقتی که چند تا مشتری داشتی کارت رو ارتقا بدی. بعدش هم همیشه یا مشتری داره غر میزنه که فلان جا 10 گیگ هاست رو داره میده سالی 1000 تومن با دامین مجانی!!! یا دیتاسنتر داره ایمیل میزنه که نفهمیدیم ایرانی هستی، اما حال کردیم سرورت رو ببندیم!!! کلا کار عجیبیه این کار هاستینگ تو ایران
اره اینشو میدونم . رسلری که فایده نداشت .
اومدم از یه شرکت ایرانی یه اکانت گرفتم مشتری میگفت از کجا میگیری میگفتم از فلان جا !
میرفت سایت رو میدید از بس قیمت رسلری ÷ایین بود خودش یکی میگرفت :دی
اینم اخر عاقبتمون .
حالا حداقل زورم نمیاد !
÷.ن : کسی نمیشناسی لایسنس whscm داشته باشه و ÷ولشو 1-2 ماهه بدم ؟
یاهو هستی ؟
ehsanx
August 13th, 2011, 09:18
50 فعلا، ولی آماده ام که اگر سرویسدهندههای ایرانی رو بستن، از خود پاراللز بگیرم.
___
با یاهو کم آنلاین میشم، ولی آی دی رو برات پی ام کردم.