PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور اختصاصی امریکا Softlayer پورت 1 گیگ اختصاصی و ...

nimafire
August 12th, 2011, 00:07
دیتاسنتر Softlayer در سال 2005 شروع به فعالیت کرد و توانست با بستر سازی گسترده در سطح کشور امریکا بتواند جزو برترین سرویس دهنده ها باشد.

این دیتاسنتر ظرفیت نگهداری و سرویس دهی به بیش از 100000 سرور را دارا دارد.گستردگی شبکه این دستاسنتر بستری را فراهم کرده است تا با پورت 10 گیگابیت خدمات ارایه کند.مطمینا فراهم کردن این بستر نیاز به امکانات و دانش فنی بالایست که خود تظمینی بر پایداری و کیفیت بالای سرویس های این دیتاسنتر امریکاییست

از مهمترین مزایای این دیتاسنتر منابع تامین پهنای باند است.شرکت هایی همچون Level 3, SAVVIS, Verio و ... وظیفه تامین و تضمین پهنای باند این دیتاسنتر را بر عهده دارد.

سرورها در 4 ایالت "Washington D.C." "Dallas" "Seattle" "San Jose" قرار دارند که به انتخاب کاربر از این 4 ایالت سرویس دهی میشود.تفاوت این ایالت ها در بستر شبکه و شرکت های تامین کننده پهنای باند است.

پورت کاملا اختصاصی 1 گیگابیت
ریلود رایگان سیستم عامل
استفاده از قطعات سخت افزاری معتبر
خدمات نرم افزاری کامل
نصب و راه اندازی سرور بدون هزینه ستاپ
ارایه لایسنس برای کنترل پنل های cpanel Plesk و Directadmin
ارایه لایسنس McAfee Total Protection برای لینوکس و ویندوز
پشتیبانی 24 ساعته

CPU Model: Quad CoreXeon 3220

CPU Speed/Cores: 4 x 2.40GHz

Ram: 8 GB

HDD: 2 x 500GB

Bandwidth: 80 TB

Port speed: 1 Gbit Dedicated

OS reload: Free

Uptime Guarantee: 99.99%

برای مطرح کردن هرگونه سوال تنها به ما ایمیل بزنید.از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید

مشاهده لیست سرورها و قیمت ها (http://afaghhosting.net/dedicated-server/dedicated-usa-softlayer.html)

(http://afaghhosting.net/dedicated-server/dedicated-usa-softlayer.html)

www.afaghhosting.net

AlborzVPS
August 13th, 2011, 03:18
باسلام

محدودیت ای پی وجود دارد ؟

nimafire
August 14th, 2011, 19:02
سلام
خیر محدودیت ای پی ندارید

AlborzVPS
August 14th, 2011, 19:11
سلام
خیر محدودیت ای پی ندارید
سلام

من با بخش فروش دیتاسنتر صحبت کردم گفتند از 16 تا بیشتر ای پی نمیدیم

m_dg_farari
August 14th, 2011, 19:22
سلام
یه نکته رو لازم میدونم بگم...
این آفر ها که آفر های Dedicated Server Web Hosting: Powerful Dedicated Servers | 100tb (http://www.100tb.com) هستن ، دارای 10 ترابایت پهنای باند outband هستند و 90TB inbound (شایدم جابه جا گفتم... :دی دقیق نمیدونم)

nimapendar
August 14th, 2011, 19:40
سلام
این آفر ها که آفر های Dedicated Server Web Hosting: Powerful Dedicated Servers | 100tb (http://www.100tb.com) هستن ، دارای 10 ترابایت پهنای باند outband هستند و 90TB inbound (شایدم جابه جا گفتم... :دی دقیق نمیدونم)

-------
مشکل دیگه ای که داره این هست که باید آی پی مجزا خریداری کنید که دردسر بسیار داره و اصلا برای مجازی سازی توصیه نمیشه
اما کیفیت خوبی داره

astro.alireza
August 14th, 2011, 20:54
میگن این 100tb.com با ایرانیا شدیدا مشکل داره و اگه ترافیک سرور با آی پی ایران باشه گیر می دن، اینجوریه؟

AlborzVPS
August 14th, 2011, 21:12
میگن این 100tb.com با ایرانیا شدیدا مشکل داره و اگه ترافیک سرور با آی پی ایران باشه گیر می دن، اینجوریه؟
سلام

کلا همه کشورهای امریکایی با ایران مشکل دارن

nimafire
August 15th, 2011, 19:44
سلام

من با بخش فروش دیتاسنتر صحبت کردم گفتند از 16 تا بیشتر ای پی نمیدیم

سلام

-------
مشکل دیگه ای که داره این هست که باید آی پی مجزا خریداری کنید که دردسر بسیار داره و اصلا برای مجازی سازی توصیه نمیشه
اما کیفیت خوبی داره

سلام
خواهشا تا زمانیکه اطلاهاتی در زمینه ای ندارید در تاپیک فروش مطالب هجو ارسال نکنید.
اگر سوالی هست لطفا تیکت کنید برای ما
در پست اول کاملا توضیح داده شده است که لطفا تیکت کنید سوالات خود را

در هر صورت به صورت مخصر پاسخ میدهم.

مشکل محدودیت ای پی ندارید دوست عزیز.این افر ما هست. شما اگر سوالی دارید از ما بپرسید نه دیتاسنتر و اگر نیاز به خرید مستقیم دارید خود اقدام کنید نه از سمت و پشتیبانی ما.

جناب پندار عزیز. خرید ای پی هیچگونه مشکلی ندارد و این سرو رها بسیار قدرتمند برای مجازی سازی هستند.
در حال حاظر 12 سرور از این نوع با مجازی ساز esxi در اختیار کاربران است و به هیچ عنوان مشکلی چه از نظر کیفیت. چه از نظر ساخت وی پی اس

شما 100 ترابایت پهنای باند outband دارید . full duplex

کل دنیا با شمای ایران مشکل دارند.لازم نیست این نکته را تاکید کنید.زمانیکه ما سرور در اختیار شما میگذاریم به این معنی هست که مشکلی ندارید.

خیر

لطفا از مطرح نمودن مطالب و نظرات شخصی جدا خودداری کنید
سوالات خود را برای ما تیکت کنید

nimapendar
August 15th, 2011, 19:54
من اگر یادتون باشه دقیقا همین سرور را عید از خودتون خریدم و کلی مشکل داشت و 15 روز گذشت آی پی ها مشکل داشت خودتون گفتید باید آی پی ها را مجزا بخرید و کلی دردسر داشتیم

nimafire
August 15th, 2011, 23:19
من اگر یادتون باشه دقیقا همین سرور را عید از خودتون خریدم و کلی مشکل داشت و 15 روز گذشت آی پی ها مشکل داشت خودتون گفتید باید آی پی ها را مجزا بخرید و کلی دردسر داشتیم

سلام
شما درخواست vmware esxi داشتید که 50 دلار هزینه داشت که رایگان برای شما نصب کردیم.
سپس خدمت شما عرض کردم برای سرور مجازی باید ای پی فلکسی خرید کنید که 2 بلاک ای پی درخواست دادید و هر دو برای شما اماده شد .
من تا این لحظه هیچگونه نظر بدی از کیفیت و سرویس دهی برای این سرو رها از مشتریانمان ندیدم.
سرور های واقعا قدرتمندی هستیند و مطمینا شبکه سافتلایر هم بی تاثیر نبوده است