PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پینگ ندادن برخی از آیپی ها در vmware پس از ست شدن روی ویندوز

PENOIL
August 11th, 2011, 16:50
سلام خدمت همه دوستان

یک مشکلی با vmware دارم جدیدا

بعضی از وی پی اس ها که روشون آیپی ست میکنم بعد از یک مدت کار کردن پینگشون میره

سرور ها آپ هستند ولی پینگ نمیده!

ریستارت میکنم چند لحظه مییاد پینگشون ولی باز دباره میره

ممنون میشم کمکم کنید

amirizadi
August 11th, 2011, 17:13
vmware tools را دوباره نصب کنید

PENOIL
August 11th, 2011, 18:47
mamnon

SazgarWeb
August 11th, 2011, 18:51
منم تو این هفته 2 تا مشکل اینطوری داشتم همش 1 دقیقه پینگ میده بعد پینگ میره .... بعد یه ارور میاد رو صفحه میگه service management has been stoped و از این حرفا من 5 - 6 ساعت ور رفتم باهاش درست نشد ؟
جدی با نصب دوباره vmware tools درست میشه؟

AlborzVPS
August 11th, 2011, 18:57
سلام خدمت همه دوستان

یک مشکلی با vmware دارم جدیدا

بعضی از وی پی اس ها که روشون آیپی ست میکنم بعد از یک مدت کار کردن پینگشون میره

سرور ها آپ هستند ولی پینگ نمیده!

ریستارت میکنم چند لحظه مییاد پینگشون ولی باز دباره میره

ممنون میشم کمکم کنید
با سلام

ویندوز رو اپدیت کنید درست میشه

با تشکر

PENOIL
August 11th, 2011, 19:02
راستش من یک میکروتیک روی این آیپی نصب کردم از طریق log دیدم داره کلی اتک از طریق پورت ssh میشه

واسه همین پینگ ویندوز میره

چیکار میشه کرد برای این موضوع؟

AlborzVPS
August 11th, 2011, 19:08
راستش من یک میکروتیک روی این آیپی نصب کردم از طریق log دیدم داره کلی اتک از طریق پورت ssh میشه

واسه همین پینگ ویندوز میره

چیکار میشه کرد برای این موضوع؟
اگه میکروتیک کرک شده باشه شاید از کرک باشه

PENOIL
August 11th, 2011, 21:27
دوستان مشکل از genune ویندوز بود

آمورشش رو واستون میزارم :

بسیاری از کاربران ویندوز XP یا ویندوزهای سری Windows server 2003 مشکلی به نام Generic Host Process For Win32 Services که با خطای Don’t Send ظاهر می شود .
این خطا معمولا بعد از مدتی ، تمامی پورت های سیستمی و یا VPS را می بندد و باعث عدم ارتباط می گردد .
برای رفع این مشکل ، این پچ را دانلود کنید و در ویندوز خود نصب کنید >>> win patch(ابیت هاست | خرید هاست | هاست رایگان | فروش هاست | خرید سرور | فروش سرور | خرید vps | فروش VPS | هاست دانلود (http://www.ebit-host.ir))
بعد از نصب ، بر روی Send Error در پنجره Generic Host Process For Win32 Services کلیک کنید و در آخر سیستم خود را Restart کنید .
سپس این نرم افزار را دانلود و اجرا کنید : وی پی اس فارس - دانلود فایل (http://www.vpsfars.ir/downloads.php?action=displaycat&catid=2)
4 دکمه در نرم افزار موجود هست ، بر روی هر 4 دکمه کلیک کنید و Yes بزنید ، سیستم شما مجددا Restart میشود .
مشکل شما حل شد .

payaserver
August 12th, 2011, 00:04
ویندوز اپدیت این ارور رو از بین میبره :)...

SazgarWeb
August 12th, 2011, 11:18
عزیز وقتی ویندوز من اینطوری میشه که دیگه اینترنت نداره !
چطوری آپدیتش کنم آخه؟

AlborzVPS
August 12th, 2011, 11:41
دوست غزیز شما وقتی وی پی اس رو ریستارت می کنید سیستم عامل به حالت عادی بر می گرده و می تونید ویندوز رو آپدیت کنید.

SazgarWeb
August 12th, 2011, 12:03
اگه میخوندی مطلبمو میدیدی که نوشتم وقتی ریست هم میکنم 1 دقیقه بیشتر پینگ نمیده!
بعد میره پینگش!

AlborzVPS
August 12th, 2011, 12:33
پس ویندوز رو از اول نصب کنید و زود اپدیت کنید تا با این مشکل مواجه نشید

SazgarWeb
August 12th, 2011, 12:37
ممنون

hacker2004
August 14th, 2011, 13:47
دوستان من آپدیت کردم ولی باز قطع شد.برای روشن شدنش باید همش با پشتیبانی تماس بگیرم.آیا شما هم همینکارو میکنید؟
سوال دیگه این که اون 2 عدد فایلی که برای دانلود و مشکل Genune گذاشتین فقط دومیش قابل دسترس هستش.
اگر میشه راهنمایی کنین

SazgarWeb
August 14th, 2011, 13:52
دوست عزیز مشکل من هم برطرف نشد هر کاری کردم ... ویندوز از اول نصب کردم
:(

zcj
August 14th, 2011, 13:57
سلام

دوست عزیز معمولا شما از هرجایی یه سرور مجازی بگیرید فروشنده یه کنسول مدیریتی داره شما به مدیر سرور تون اطلاع میدادی اون میرفت تو کنسول و این کار رو براتون انجام می داد

SazgarWeb
August 14th, 2011, 14:01
دقت نکردید چی شد ...
برای یکی از مشتری هام این مشکل پیش اومده بود که ویندوز که بالا میومد پینگش بعد از 1 دقیقه میرفت . هر کاری هم کردیم درست نشد ... 3 -4 نفر اینکاره ریختیم سرش بازم نشد .. آخر 1 هارد ادد کردم به vps و دیتابیس طرف رو براش بکاپ گرفتم و بعدش از اول وین براش نصب کردم

hacker2004
August 14th, 2011, 14:04
میدونم.میخوام ببینم خودمم این کارو میتونم بکنم.یکی از دوستان یه لینک دادن vmware که گفتن میشه.حالا در حال دانلودش هستم

PENOIL
August 14th, 2011, 16:39
http://www.vpsfars.ir/dl.php?type=d&id=3

از این لینک این برنامه رو دانلود کنید

و تمام گزینه هارو بزنید

بعد ریستارت میشه

مشکل شما با این حل میشه

SazgarWeb
August 14th, 2011, 16:42
ممنون ...
من مشکلم حل شد با این
8-}

3245
June 3rd, 2014, 15:02
عذر بابت بالا اوردن تایپیک قدیمی،
اما دنبال این فایل هستیم، خواهشمند است اگر از دوستان کسی این فایل را دارد، در همین تایپیک لینک بزارد، بشدت نیاز هست.