ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال دامین

naseri
August 11th, 2011, 13:27
سلام
من تو یک شرکت خارجی دامینی ثبت کردم که الان میخوام به کنترل پانل دایرکتی شرکت ایرانی منتقل کنم .
پانل دایرکتی هست و میخوام دامین رو به پانل دایرکتی هم منتقل کنم

مراحل عادی انتقال رو انجام دادم یعنی :
Theft Protection رو غیرفعال کردم
از طریق Move Services اطلاعات دایرکتی مقصد رو یعنی Customer Id و Customer Username رو وارد کردم اطلاعات Customer Details رو میده ولی بعد از تایید این پیغام رو میده :

[t5] Error Message: domain.com cannot be moved to another customer's account as the associated Domain Registration service is currently under the Money Back period.

به نظرم انتقال دامین رو بسته . به نظر شما برای انتقال دامین چه راه حل دیگه ای وجود داره ؟

ممنون

MOHAMMAD MOHSEN
August 11th, 2011, 14:17
دامین رو تازه ثبت کردین و مدت مانی بک گارانتیش تموم نشده 4 روز منتظر بمونید تا تموم شه بعد اقدام کنید

naseri
August 11th, 2011, 14:20
دامین رو تازه ثبت کردین و مدت مانی بک گارانتیش تموم نشده 4 روز منتظر بمونید تا تموم شه بعد اقدام کنید
امروز دومین روزی هست که ثبت کردم مبلغ دومین هم پرداخت شده . پس باید 5 روز صبر کرد ! اصلا نمیدونستم . ممنون صبر میکنم ببینم چی میشه