PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استارت نشدن وی پی اس ها در vmware

amirizadi
August 11th, 2011, 07:31
با سلام

متاسفانه دیشب سروری که از vmware server 2 استفاده میکرد بعد از مدتها ریست کردم

بعد از ریست دیگه سرور بالا نیامد و مجبور شدم با دیتا سنتر تماس بگیرم که گفتن فایل سیستم مشکل پیدا کرده و باید fsck بشه که برام انجام دادن و مشکل حل شد و سرور بالا اومد

حالا زمانی که میخوام وی پی اس های روی این سرور را استارت کنم با این ارور مواجه میشم

msg.vmxaiomgr.retrycontabort.rudeunplug:Operation on file "/var/lib/vmware/Virtual Machines/Vps/Vps.vmdk" failed. If the file resides on a remote file system, please make sure your network connection and the server where this disk resides are functioning properly. If the file resides on removable media, reattach the media. Choose Retry to attempt the operation again. Choose Abort to terminate this session. Choose Continue to forward the error to the guest operating system.

3 تا گزینه هم راده
continue
abort
retry
هر کدوم را میزنم هیچ فرقی نمیکنه

دوستان کسی میتونه کمک کنه؟؟

ممنون

AlborzVPS
August 11th, 2011, 11:35
با سلام

وی پی اس رو پاک کنید هاردشو نگه دارید از اول یک وی پی اس ایجاد کنید و هارذ اون قبلی رو به این انتخاب کنید و ستارت کنید.

Pooldar
August 11th, 2011, 11:40
سلام

بعد از روشن کردن وی پی اس وارد کنسول بشید
در این حالت باید چند تا گزینه بیاره مثلا

i moved ..

که گزینه کپی رو بزنید کار میکنه
البنه چون یه مورد واسه من اینجوری پیش اومده گفتم شاید مورد شما فرق داشته باشه

amirizadi
August 11th, 2011, 12:39
ممنون از هر 2 شما عزیزان
ظاهرا که حل شده