PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره اسکریپت کلیجا

مهدی مانیان
August 9th, 2011, 19:59
با سلام.

این امکان در کلیجا وجود دارد که بتوان یک هاست دومی بهش وصل کردن که فایل ها را بر روی این هاست جدید آپلود کنه؟

منظورم اینه که وقتی فایل ها روی هاست آپلود شدند ، آنها را به هاست دوم انتقال بده؟

من یک هاست رایگان دارم و یک هاست 5 گیگ پولی.که متاسفانه هاست پنچ گیگ را نمی توان بیش از 2 مگابایت رویش آپلود کرد.

با تشکر.

ehsanx
August 9th, 2011, 21:20
ساده‌ترین راه انتقالش کرون کردن یه اسکرپت انتقال توسط مدیر سرور هست.

کدت رو هم باید یه کم دستکاری کنی که اون فایل‌ها رو از سرور رایگانت دانلود کنه.

:-)

مهدی مانیان
August 11th, 2011, 04:16
نفهمیدم.

یعنی باید اسکریپت کلیجا هم تو هاست اول و هم تو هاست دوم فعال باشه؟

ببینید من می خواهم وقتی چیزی از upload.matlabha.ir آپلود میشه ، به dl.matlabha.ir/uploads بره.
البته فایل هایی هم هستند که قبلا آپلود شدن و من می خواهم دستی این کارا انجام دهم.

با تشکر.

ehsanx
August 11th, 2011, 05:15
نفهمیدم.

یعنی باید اسکریپت کلیجا هم تو هاست اول و هم تو هاست دوم فعال باشه؟

ببینید من می خواهم وقتی چیزی از upload.matlabha.ir آپلود میشه ، به dl.matlabha.ir/uploads بره.
البته فایل هایی هم هستند که قبلا آپلود شدن و من می خواهم دستی این کارا انجام دهم.

با تشکر.

بستگی به صورت مساله تون داره که احتمالا من هنوز درست متوجه اش نشدم.
سایت دوم قراره بکاپ باشه؟
یا قراره همه فایلها روش باشه و با آدرس خودش سرویس بده؟ (کاملا موازی با سایت اصلی اما با فایلهای یکسان - برای صرفه جویی در پهنای باند و کم کردن لود سرور)
و یا قراره سایت فقط با آدرس اول دیده بشه و برای صرفه جویی در فضا بخشی از فایلها برن روی سایت دوم؟ (یعنی کاربر سایت اول رو میبینه اما لینک نهایی دانلود بعضی فایلها به سایت دوم اشاره کنه - برای صرفه جویی در مصرف دیسک)

مهدی مانیان
August 11th, 2011, 12:51
مثل این که نفهمیدید.

من می خواهم وقتی که یک شخص (عضو یا مهمان) با آپلود سنترم که با کلیجاست میاد ، وقتی فایل هایش را آپلود می کند ، آپلود شود و سپس به هاست دوم انتقال داده شود و لینکی که برای دانلود می دهد از هاست دوم باشد.

البته لینک پی اچ پی مثل: upload.matlabha.ir/do.php?id=10