توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Delete نشدن کاربران بعد از دیسکانکت
reza2reza
August 8th, 2011, 16:27
سلام
نشد توی موضوع تاپیک درست منظورم رو برسونم ولی منظور اصلیم اینه که وقتی یوزرها به *** وصل میشن و بعدش که دیسکانکت میشن لاینشون دیلیت نمیشه و نمیتونن وصل بشن و ارور 691 میده براشون.
منظورم اینه که وقتی برای مثال کانکشن ADSL رو باز میکنن و دیسکانکت میشن از اینترنت(در حالی که به *** هم وصل هستن و وقتی که دیسکانکت میکنن باید کاملا هم از *** دیسکانکت بشن و هم از اینترنت) ولی الان نمیدونم مشکل چیه که وقتی از ADSL دیسکانکت میکنن Line مربوط به یوزر توی Nttac حذف نمیشه و نمیتونه وصل بشه.
میشه بگید دلیلش و راه حلش چیه؟
REXNET
August 8th, 2011, 17:14
این مشکل به علت بروز نقص در ارتباط بوجود میاد و در اصل کاربر شما می بایست سرویس را قطع کند تا درخواست قطع به سرور ارسال شده، بر اساس آن اقدام کند. در حال حاضر کاربران شما در واقع روی خط می مانند و در بررسی های مجدد سرور نیز عدم اتصال تشخیص داده نمی شود و یا ممکن است به تنظیمات Kill شما بر گردد. شما اول از اینکه kill شما توسط dcplus.exe و به درستی اجرا می شود اطمینان حاصل کنید. ما طی 2 سال کار مداوم و سنگین با این سیستم، چنین مشکلی رو فقط با تعداد بسیار اندکی از مشتریان داشتیم که در مورد آن ها بصورت دستی و از روی RRAS دیسکانکت انجام میشد. در بقیه موارد خود سیستم تشخیص میداد و از لیست پاک می کرد.
mgp.co.ir
August 8th, 2011, 17:22
بعد از قرار دادن فایل dcplus.exe در فولدر External
فایل NTTacP.ini باز کنید و قسمت kill را به صورت زیر ویرایش کنید.
default=".\external\dcplus.exe $username"
tty*=".\external\snmpset $nas public .1.3.6.1.4.1.9.2.9.10.0 $line"
reza2reza
August 8th, 2011, 19:13
آخه مشکل ثابتی نیست مثلا یه یه یوزر دارم که 2 شب پیش دیسی نشده بود اما الان به راحتی میشه،
در ضمن من توی زمینه ی DCplus هیچ تجربه ای ندارم و حتی نمیدونم اون اکسترنال که گفتید کجا هست،خواهش میکنم اگه میشه یوزر نیم و آی پی رو توی پ.خ از من بگیرید و برام درستش کنید.
ممنون
mgp.co.ir
August 8th, 2011, 19:18
اطلاعات سرور را پیام خصوصی کنید تا برای شما deplus.exe را تنطیم کنم
saeed25
August 8th, 2011, 20:06
دروود
احتمالن بر روی سرور مدت زمان به روز رسانی کاربران باشنده ،زیاد است و از این رو سرور دیر متوجه نبودن شما می شود.