PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اسکریپت کلیجا

مهدی مانیان
August 8th, 2011, 16:15
با سلام.

من از اسکریپت کلیجا استفاده می کنم.
قبلا روی یک هاست رایگان فعالیت داشتم و بعد به هاستینگ هاست کده انتقال دادم.

قبلا تا 50 مگابایت هم آپلود می کردم ولی الان تا 2 مگابایت بیشتر نمی توان آپلود کرد.
من در تظیمات این اسکریپت مقدار آپلود را 1000 مگابایت گذاشته ام.
ولی اگر مثلا 3 مگبایت آپلود کنیم ، هیچ اروری نمی دهد و بعد از آپلود هیچ پیغامی هم نمی دهد.من به هاست هم رفتم ودیدم که اصلا هیچ فایلی آپلود نشده است.

مشکل از اسکریپت است یا سرور؟

با تشکر.

akbari
August 8th, 2011, 17:07
دسترسی های پوشه ای که فایل ها داخلش آپلود میشود را 777 بزارید و مجدد تست بگیرید

REXNET
August 8th, 2011, 17:18
ممکنه مشکل از فایل php.ini هم باشه و مقدار متغیر های مربوطه، مخصوصا MAX_POST_SIZE و UPLOAD_MAX_FILESIZE و ... را تنظیم نکرده باشند و هم چنان از مقادیر default استفاده شود.

مهدی مانیان
August 8th, 2011, 18:48
دسترسی پوشه uploads 777 است.

من خودم به php.ini دسترسی دارم که تغییرات را انجام دهم؟

یک سوال:
من این اسکریپت را از سایت پی سی ول دانلود کردم و روی لوکال هاست نصب کردم.روی لوکال هاست هم مشکل داره و بیش از 2 مگابایت هم در لوکال هاست و هم در هاست نمی توان آپلود کرد.

هاستم قبلی ام سی پنل و هاست جدیدم هم سی پنل است.

حالا مشکل از چیست؟

خودتون تست کنید: upload.matlabha.ir (http://upload.matlabha.ir)

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

یک فایل php.ini هم در این اسکریپت هست و فقط کد زیرا دارد.

engine =off

باید این مقدار را on کنم؟

mgp.co.ir
August 8th, 2011, 19:11
اسکریپت را از سایت اصلی دانلود کنید . احتمال وجود شل در کد های و فایل ها وجود دارد.

مهدی مانیان
August 8th, 2011, 19:34
روی یک هاست دیگه امتحان کردم جواب داد.

فکر کنم عیب از php.ini باشه.

چطوری می توانم این فایل را ویرایش کنم؟

REXNET
August 8th, 2011, 19:53
php.ini رو باید مدیر سرور ادیت کنه.

mgp.co.ir
August 8th, 2011, 19:57
دسترسی به whm و یا ssh دارید ؟

مهدی مانیان
August 8th, 2011, 20:01
نمی دونم.

از کجا باید بفهمم؟

mgp.co.ir
August 8th, 2011, 20:05
مشکل خود را به مدیر سرور گزارش دهید . فکر نمی کنم به دلیل افت کیفیت سرویس ها این موارد را از حالت دیفالت خارج کند .

REXNET
August 8th, 2011, 21:38
مشکل خود را به مدیر سرور گزارش دهید . فکر نمی کنم به دلیل افت کیفیت سرویس ها این موارد را از حالت دیفالت خارج کند .

اولا که تنظیم این مقادر به حالت های معقول تر از کیفیت سرویس نمی کاهد، ثانیا اگر این چیز های پیش پا افتاده رو تنظیم نکرده اند، وای به حال بقیه چیز ها...