سلام
من می خوام توی ovh.com یک یوزر آماده داشته باشم و در پایان یکی از ماه های آتی از leaseweb برم به ovh
پنل هم می خوام کاملا شخصی و برای خودم داشته باشم و مستقیما خودم با دیتاسنتر در ارتباط باشم، یعنی از ریسلرهای این دیتاسنتر نمی خوام خرید کنم.
از دیتاسنتر اصلیش در فرانسه می خوام سرور بگیرم.
خب برای ثبت نام تایید تلفن با اس ام اس لازمه، خودم در ایرانم اما می تونم از هر کشوری بواسطه یک دوستی این کار رو انجام بدم و موبایل رو وریفای کنم، اما نکته ای که هست مالیات کشورهای اروپایی هست که متفاوت هست.
هویتم رو از چه کشوری تعیین کنم کمترین مالیات رو می تونم داشته باشم؟ و اصلا این موضوع ارتباطی به شماره موبایل داره؟
مثلا من می تونم هویت آمریکایی بدم موقع ثبت نام اما موبایل از یک کشور دیگه؟
کلا در این زمینه ملیت برای ثبت نام و تایید موبایل اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم، هدفم فقط فرار از مالیات هست.
REXNET
August 8th, 2011, 17:23
آخرین باری که با OVH کار کردم (چند ماه پیش) فقط تبعیت های فرانسوی و انگلیسی مقیم همان کشور ها را برای خرید سرور می پذیرفتند. تمام اطلاعات را هم می گرفتند و در صورت لزوم verify می کردند.
M®hsen
August 8th, 2011, 18:14
آخرین باری که با OVH کار کردم (چند ماه پیش) فقط تبعیت های فرانسوی و انگلیسی مقیم همان کشور ها را برای خرید سرور می پذیرفتند. تمام اطلاعات را هم می گرفتند و در صورت لزوم verify می کردند.
با سپاس از راهنمایی شما
این رو که مطمئنم با هویت بسیاری از کشورها میشه از ovh خرید کرد، غیر از ovh.com که سایت فرانسوی او وی اچ هست، 11 سایت دیگه هم در کشورهای مختلف اروپایی داره
به هر کدومش که مراجعه کنید برای سفارش سرور می بینید که هر کدوم از اینها ملیت های مختلفی رو می پذیرند به عنوان مشتری
مثلا به سایت اسپانیا برید کشورهایی مثل آرژانتین و پرو و ...
سایت ایرلندش ملیت کانادا و آمریکا رو به عنوان مشتری قبول می کنه
و همینطور بقیه سایتهاش رو می تونید چک کنید
در این بین از بعضی ملیت ها شماره موبایل برای تایید می خواد و از بعضی دیگه فقط آدرس
حالا الان من با یک مساله مواجهم:
من می خوام سروری که می گیرم از بین یکی از دیتاسنترهای فرانسه یا انگلیس یا هلندش باشه (که برای انتخاب نهایی یک کدوم از اینها نیاز به تحقیق خیلی بیشتر دارم که بعدا در موردش بحث می کنم).
از طرفی اگر بخوام با هویت آمریکایی از سایت ایرلندش خرید کنم آیا سرور رو هم از دیتاسنتر ایرلند بهم میده، نمی تونم مثلا از انگلیس بگیرم؟
بعدش سیستم مالیات اینها چطوریه؟ مثلا به عنوان یوزر برزیلی توی سایت پرتغالش ریجیستر کنم مالیاتش چطوری میشه؟
کلا طبق چه مرجعی برای کشورهای مختلف مالیات های مختلفی تعیین کرده کسی اطلاعی داره؟
REXNET
August 8th, 2011, 18:25
تا جایی که بنده اطلاع دارم اکثر سرور های ovh در فرانسه و تعدادی در uk قرار گرفته اند و ارایه بلاک های ip کشور های دیگر بحثش جداست... مالیات هم vat هستش که بر اساس نرخ % فرانسه سنجیده میشه (فکر کنم 20% باشه).
زبان های مختلف در سایت دلیل خوبی نیست (البته من با زبان های مختلف سفارش ندادم که ببینم چه نتیجه ای داره) ولی در مورد اینکه تنها یک دیتاسنتر اصلی وجود داره در فرانسه و چند ماه پیش فقط فرانسوی و انگلیسی را پذیرش می کردند تردیدی نیست. چون بنده با آدرس ایمیل اصلی شون مکاتبه داشتم.
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
راستی اصلا حواسم نبود، شما اگر سرور یا VPS در OVH میخواید، بهتره با HugeServer صحبت کنید. ایشون ساکن آلمان هستند و نمایندگی OVH رو دارند.
M®hsen
August 8th, 2011, 18:55
از پاسختون سپاسگزارم
پس اینکه آیپی سایتهای مختلفش مربوط به همون کشور هست فقط ظاهره قضیه است؟
من فکر می کردم در هر کدام از این کشورها دیتاسنتر جداگانه ای داره، یک چیزی هم که آدم رو به شک می اندازه اینه که سایت فرانسه اش از لحاظ ترافیک سرورها قوانین و قیمت هاش با تمام بقیه سایت هاش فرق داره.
در مورد مالیات هم من همه 12 تا سایتش رو چک کردم، کمترین مالیات مربوط به سایت اسپانیا با 18 درصد و بیشترین مربوط به فنلاند و لهستان بود با 23 درصد
حالا اینکه با یوزر غیر اروپایی تو یکی از این سایتهاش ریجیستر کنی چه مالیاتی می خوره رو هنوز امتحان نکردم ولی گمان می کنم می بایست خیلی فرق داشته باشه.
در خصوص پذیرش مشتری از کشورهای غیر از فرانسه و انگلیس من 5 ماه پیش هم تست کردم، دقیقا مثل حالا بود و سایتهای مختلفش از کشورهای مختلف مشتری می گرفتند.
با احترام به جناب HugeServer در مورد ریسلر هم در پست اول اشاره کردم که به کارم نمیاد، چون دلایل بسیاری وجود داره که مجبورم مستقیم مشتری دیتاسنتر باشم.
تا جایی که بنده اطلاع دارم اکثر سرور های ovh در فرانسه و تعدادی در uk قرار گرفته اند و ارایه بلاک های ip کشور های دیگر بحثش جداست... مالیات هم vat هستش که بر اساس نرخ % فرانسه سنجیده میشه (فکر کنم 20% باشه).
زبان های مختلف در سایت دلیل خوبی نیست (البته من با زبان های مختلف سفارش ندادم که ببینم چه نتیجه ای داره) ولی در مورد اینکه تنها یک دیتاسنتر اصلی وجود داره در فرانسه و چند ماه پیش فقط فرانسوی و انگلیسی را پذیرش می کردند تردیدی نیست. چون بنده با آدرس ایمیل اصلی شون مکاتبه داشتم.
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
راستی اصلا حواسم نبود، شما اگر سرور یا VPS در OVH میخواید، بهتره با HugeServer صحبت کنید. ایشون ساکن آلمان هستند و نمایندگی OVH رو دارند.
HugeServer
August 8th, 2011, 19:18
با سلام خدمت شما.
چند مورد هست که باید ذکر کنم.
۱ - ما حدود ۱ سال میباشد که با این دیگر کار نمیکنیم.
۲ - ovh هیچ گونه رسلر ندارد، و در حال حاضر که هیچ گونه هزینه ستاپ ندارد، واسطه ها نیز هیچ گونه معنی برای این دیتا سنتر ندارد.
۳ - قیمت ها در کشور های فروش مختلف هیچ گونه اختلافی ندارد و بعد از محاسبه هزینه مالیات آخر به یک قیمت مشترک میرسند.
۴- ovh تنها در کشور فرانسه دیتاسنتر دارد.
البته این یک پیشنهاد هست، اگر خواستید باهاشون کار کنید، بهتون پیشنهاد میکنم که تمامی موارد از قابل آدرس، تلفن، کردیت کارد به صورت قانونی باشد. چون به محض بو بردن به غیر قانونی بودن آنها به مشکل بزرگی بر میخورد.
نکته پایانی، از هر کشور که خرید میکنید، باید از طریق یک کردیت کارد که از یکی از بانک های اون کشور صادر شده پرداخت هارا انجام بدید.
موفق باشید.
M®hsen
August 8th, 2011, 19:39
با سلام
ممنون از شما که راهنمایی های بسیار خوبی کردید.
خب من قصد داشتم به این ترتیب عمل کنم:
آدرس و تلفن: غیر واقعی از آمریکا
پرداخت ها: با پیپال که توسط سایت ابزارها انجام میدم، یعنی مبلغ فاکتور هر ماه رو سند مانی می کنم به پیپالشون، همین کار رو با لیزوب انجام میدادم تا حالا
با این شرایط بخوام پیش برم به مشکل بر می خورم؟ فقط دو سرور هم نیاز دارم که یکیش مجازی ساز نصب میشه و دیگری تک سایت هست با محتوای قانونی
با سلام خدمت شما.
چند مورد هست که باید ذکر کنم.
۱ - ما حدود ۱ سال میباشد که با این دیگر کار نمیکنیم.
۲ - ovh هیچ گونه رسلر ندارد، و در حال حاضر که هیچ گونه هزینه ستاپ ندارد، واسطه ها نیز هیچ گونه معنی برای این دیتا سنتر ندارد.
۳ - قیمت ها در کشور های فروش مختلف هیچ گونه اختلافی ندارد و بعد از محاسبه هزینه مالیات آخر به یک قیمت مشترک میرسند.
۴- ovh تنها در کشور فرانسه دیتاسنتر دارد.
البته این یک پیشنهاد هست، اگر خواستید باهاشون کار کنید، بهتون پیشنهاد میکنم که تمامی موارد از قابل آدرس، تلفن، کردیت کارد به صورت قانونی باشد. چون به محض بو بردن به غیر قانونی بودن آنها به مشکل بزرگی بر میخورد.
نکته پایانی، از هر کشور که خرید میکنید، باید از طریق یک کردیت کارد که از یکی از بانک های اون کشور صادر شده پرداخت هارا انجام بدید.
موفق باشید.
HugeServer
August 8th, 2011, 19:52
Ovh پیپال و پرداخت های آنلاین دیگر قبول نمیکند.
۱- کردیت کارت
۲- بانک - به صورت اتوماتیک
۳- ارسال هزینه از طریق بانک کشور خریداری شده به صورت مستقیم.
ehsanx
August 8th, 2011, 20:21
یه سوال،
این دوستان ovh از پول بدشون میاد یا دلیل دیگهای داره که اینقدر سخت میگیرن؟
آدم بره خواستگاری دختر شاه پریون شرایطش راحتتر از گرفتن سرور از ovh هست! o:-)
saeid.roop
August 8th, 2011, 20:28
یه سوال،
دیتاسنتر استاندارد و قدرتمند هست ، با نظم و قانون به این مرحله رسیده
جزو چند دیتاسنتر برتر دنیا هست
ehsanx
August 8th, 2011, 20:41
دیتاسنتر استاندارد و قدرتمند هست ، با نظم و قانون به این مرحله رسیده
جزو چند دیتاسنتر برتر دنیا هست
در اینکه شکی نیست، اما مثلا اگر بیاد و سرور رو مثلا به یه نروژی بفروشه، آسمون به زمین میاد؟ واقعا چه ضرری بهش میخوره اگر به جای این ۱۰ تا کشور به ۵۰ تا کشور سرویس بده؟ من که عقلم به جایی قد نمیده!
HugeServer
August 8th, 2011, 20:42
یه سوال،
با سلام،
از افراد غیر حرفه ای، هکر و خورد سال بدشون میاد. :)
۱ مشتری حرفه ای بهتر از ۱۰۰ تا مشتری غیر حرفه و متخلف هست
ehsanx
August 8th, 2011, 20:46
با سلام،
از افراد غیر حرفه ای، هکر و خورد سال بدشون میاد. :)
۱ مشتری حرفه ای بهتر از ۱۰۰ تا مشتری غیر حرفه و متخلف هست
کاملا درسته. از این زاویه که نگاه میکنم به نظر میاد که کاملا حق دارن.