PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش راه اندازی ssl

aliebadi65
August 8th, 2011, 05:18
سلام لطفا روش گرفتن از ssl از سایت های رایگان
و نحوه نصب کردن ان به صورت تصویری و نحوه بار گزاری روی
cpanel و نحوه بالا آمدن سایت و یا انجمن رو بگید
و ایا برای هر ساب دامین باید ssl گرفت مثل ادرس زیر رو میگم

www.saieman.com
siteman.com
اینها با هم تفاوت دارند یا نه
ممنون میشم یکی یکی جواب بدین

aliebadi65
September 9th, 2011, 06:06
کسی از دوستان نبود کمک کنه و آموزش رو بگه خیلی
ممنون چی شد کسی جواب نمیده مدیران کجا هستند

REXNET
September 9th, 2011, 07:56
1. برای یک دامنه و یا یک زیر دامنه، یک SSL Single Domain عادی کفایت می کند.
2. برای چند دامنه و زیر دامنه مختلف علاوه بر SSL Single Domain می توان از SSL Multi Domain که برخی از شرکت ها ارایه می کنند استفاده کرد.
3. برای دامنه و زیر دامنه های همان دامنه، می بایست از SSL WildCard استفاده شود.

--------------------------------------------------------

بهترین گزینه ها در بین شرکت هایی که SSL Valid رایگان ارایه می دهند، یکی لایسنس 90 روزه Comodo هستش و یکی لایسنس کلاس A سایت StartSSL که دومی برای تعداد نا محدود دامنه بصورت Single Domain ارایه می شود. (در اینجا برای هر دامنه یا زیر دامنه متفاوت یا یکسان باید جداگانه SSL سفارش بدهید و از Multi Domain یا WildCard خبری نیست.)

برای نصب SSL روی cPanel باید مراحل زیر به ترتیب انجام شوند:

1. از مدیر سرور بخواهید یک IP اختصاصی روی Host شما تنظیم کند. (در صورتیکه در یک اکانت هاستینگ تعدادی دامنه مختلف را بصورت AddOn اضافه کرده اید و نیاز به نصب SSL روی حداقل دو دامنه متفاوت و یا یک دامنه و تعدادی زیر دامنه را دارید (مورد دوم فقط در صورتی صدق می کند که لایسنس شما WildCard نباشد) روند تخصیص IP فرق می کند که مسئول سرور باید از آن اطلاع داشته باشد.)

2. وارد پنل خود شوید و از قسمت Security روی SSL/TLS Manager کلیک کنید. در صفحه بعد روی

[Private Keys (KEY)] Generate, view, upload, or delete your private keys

کلیک کنید.

3. از قسمت Generate a New Key از فیلد سمت راست Host نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قصد استفاده از لایسنس WildCard را دارید در فیلد سمت چپ Host بصورت زیر مقدار دهی کنید:

*.domain.com

بدیهی است که بجای domain.com باید نام دامنه خود را وارد نمایید. Key Size را نیز بسته به پشتیبانی صادر کننده لایسنس باید تعیین کنید، معمولا اکثر پرووایدر های حال حاضر از Key های 2KB ای پشتیبانی می کنند لذا می بایست 2048bits را انتخاب نمایید. در نهایت روی دکمه Generate کلیک کنید و در صفحه بعد روی Return to SSL Manager کلیک کنید تا به صفحه اصلی SSL Manager بر گردید.

4. حال روی

[Certificate Signing Requests (CSR)] Generate, view, or delete SSL certificate signing requests

کلیک نمایید. در صفحه بعد می بایست پس از تعیین نام دامنه از منوی Host اطلاعات دیگر را نیز تکمیل نمایید. توجه داشته باشید که در این قسمت نام کشور باید بصورت دو حرفی (مثلا US یا CA یا ...) وارد شود و نیز اطلاعات ایران را نباید set کنید (به دلایلی). صحت این فیلد ها تنها برای مشاهده مشتری اهمیت دارد و نیاز نیست که حتما اطلاعات Valid باشند (البته در صورتی که نیازمند به تایید شرکت توسط کمپانی ارایه دهنده لایسنس هستید، این فیلد ها می بایست بصورت دقیق پر شوند). Email را ترجیحا info ی همان دامنه بدهید و نکته آخر اینکه Pass Phrase را بصورت ترکیبی از حروف و عدد (بدون استفاده از Meta Character ها) وارد کنید و این مقدار را در محلی یادداشت کنید چون در برخی موارد مورد نیاز خواهد بود.

5. پس از Generate کردن CSR در صفحه بعد در دو قسمت hash هایی ارایه شده است که شما می بایست hash قسمت اول را کپی کنید.

6. به پنل SSL خود بروید و درخواست issue ی آن را بکنید، سپس مقدار cPanel را در Server Type انتخاب کرده و پس از Paste کردن CSR Hash در قسمت مربوطه روند کار را ادامه دهید. در مرحله ای از شما یک آدرس Email برای Approve و یک آدرس ایمیل دیگر برای ارسال SSL ها سوال می شود. مورد اول را می بایست از یکی از موارد پیشنهاد شده توسط خود پرووایدر انتخاب کنید. معمولا admin@domain.com در همه شرکت ها مشترک می باشد. حتما قبل از تایید این مرحله دقت کنید که اکانت ایمیل مربوطه را ساخته باشید.

7. پس از issue کردن SSL بعد از مدت زمانی بین 5 دقیقه تا 2 ساعت یک ایمیل به آدرس Approver دامنه شما ارسال می شود که باید توسط آن درخواست خود را تایید (Verify یا Confirm یا Approve) کنید. پس از این کار بلافاصله برای شما ایمیلی حاوی فایل های SSL به آدرس ایمیلی که درخواست کرده بودید ارسال خواهد شد.

8. یکی از فایل ها با پسوند CRT و به نام دامنه شما می باشد، این فایل را می بایست در قسمت

[Certificates (CRT)] Generate, view, upload, or delete SSL certificates

و توسط فرم Upload a New Certificate آپلود نمایید.

9. در نهایت به

[Activate SSL on Your Web Site (HTTPS)] Setup a SSL certificate to work with your site.

رفته و نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر را انتخاب کنید. پس از انتخاب می بایست در هر سه فیلد زیرین مقادیر hash نمایش داده شوند، اگر این گونه نبود و تمام مراحل قبلی را درست انجام داده بودید، می بایست مقادیر (Certicate (CRT و (Key (KEY را بصورت دستی در اینجا کپی پیست کنید. در نهایت روی دکمه Install Certificate کلیک کنید.

در این جا کار نصب لایسنس SSL تمام شده است. توجه نمایید که در HTML وبسایت شما نباید هیچ آدرس URL ای با پروتکل HTTP وجود داشته باشد (آدرس هایی که با //:http شروع می شوند) و همه آن ها باید با //:https آغاز شده باشند. در غیر این صورت در اکثر مرورگر های وب، پروتکل HTTPS سایت شما تایید نخواهد شد.

موفق و پیروز باشید

zamenhost
September 9th, 2011, 11:22
البته اکثر درخواست های ایرانیان عزیز در مرحله آخر توسط verisign رد میشه.

REXNET
September 9th, 2011, 11:36
البته اکثر درخواست های ایرانیان عزیز در مرحله آخر توسط verisign رد میشه.

شرکت هایی همچون VeriSign به هیچ وجه به ایران سرویس نمی دهند و در این مورد بسیار سخت گیر هستند. شما می بایست از کمپانی های معتدل تری همچون Comodo و GeoTrust و امثال این ها خرید بفرمایید. ضمن اینکه هیچ وقت در هنگام ثبت نام و خرید در این سایت ها نباید ساکن ایران بودن خودتان را اعلام کنید و باید فیلد های کشور و ... را به آدرس جایی غیر از ایران ثبت کنید.

aliebadi65
September 9th, 2011, 12:34
لطفا ادرس سایت هایی که ssl رایگان میدهند رو بزارید
به همراه توضیحات مختصر چگونگی گرفتن کد ssl
با تشکر از راهنمایی شما دوست گرامی

REXNET
September 9th, 2011, 13:20
دو تا سایت که معرفی کردم... ولی اکیدا پیشنهاد می کنم SSL رو خریداری کنید و قید لایسنس های Free رو به خاطر دردسر های کاری شون بزنید مگر اینکه واقعا کارتون محدود و کوتاه مدت باشه (در حد یک وبسایت)... لایسنس هزینه زیادی ندارد، برای یک دامنه کمتر از 10 دلار هستش...

aliebadi65
September 9th, 2011, 13:50
سلام مجدد و خسته نباشید
دوست عزیز برای انجمن ویبولتین میخواهم
فعلا نمی خواهم هزینه کنم تا 3 ماه دیگه
لطفا اگه امکانش هست اگه وقت دارید
اطلعات هاست رو براتون پیغام خصوصی کنم برام
ssl رو نصب کنید خیلی ممنون میشم

s.w.a.t
September 9th, 2011, 14:11
میتونید از نسخه آزمایشی(تریال) اس اس ال ها استفاده کنید
یه سرچ تو گوگل کنید پیدا میکنید
موفق باشید

REXNET
September 9th, 2011, 15:05
در درجه اول من تریال پیشنهاد نمی کنم دلیل اش هم مشخصه... بنده پیشنهاد می کنم از StartSSL که متعلق به یک شرکت اسرائیلی هست استفاده کنید. این شرکت به کاربران خود نوعی SSL به نام Class A ارایه می کند که هر کاربر می تواند به هر تعداد که خواست از این SSL ها برای خود تهیه کرده و استفاده کند. هیچ محدودیت دیگری نیز وجود ندارد الا اینکه Revoke کردن لایسنس هزینه دارد در نتیجه نباید به حذف لایسنس و ایجاد دوباره اون نیاز پیدا کنید و این که لایسنس ها فقط به صورت Single Domain صادر می شوند در نتیجه در موارد استفاده چند گانه دردسر خواهید داشت.

-----------------------------------------------------------------

** نکته : برای انجام مراحل زیر از مرورگر های Firefox و یا IE استفاده کنید.

1. وارد سایت StartSSL™ Certificates & Public Key Infrastructure (http://www.startssl.com/) بشوید.
2. در وسط صفحه روی گزینه (StartSSL Free (Class 1 کلیک کنید.
3. در انتهای متن روی Certificate Control Panel کلیک کنید.
4. در صفحه بعد روی دکمه Sign-up کلیک کنید.
5. سوالی که مرورگر از شما می کند را Accept کنید.
6. فیلد های مربوط به ثبت نام را تکمیل کنید. (می بایست اطلاعاتی غیر از کشور ایران را وارد کنید و اهمیت ندارد که Valid باشند یا خیر)
7. Verification Code دریافت شده در ایمیل خود را در صفحه بعدی وارد کنید.
8. در صفحه بعدی از منو گزینه High Grade را انتخاب کنید و سپس در صفحه بعد از آن Install Certificate را بزنید. سوال مرورگر را OK کنید. (با این کار لایسنسی در مرورگر شما ثبت می شود که برای ورود به سیستم مورد استفاده قرار می گیرد.)
9. پس از اتمام تمامی مراحل به صفحه اصلی کنترل پنل خود خواهید رفت. برای اضافه کردن هر دامنه می بایست ابتدا به تب Validation Wizar بروید سپس گزینه Domain Name Validation را انتخاب نمایید. سپس مراحل را دنبال کنید. این سایت به آدرس مشخص شده از دامنه شما یک ایمیل خواهد فرستاد تا صحت مالکیت آن مشخص گردد.
10. بعد از Domain Validation از طریق تب Certificate Wizard می توانید نسبت به issue کردن SSL جدید برای خود اقدام کنید.

-----------------------------------------------------------------

موفق باشید

s.w.a.t
September 9th, 2011, 15:10
در درجه اول من تریال پیشنهاد نمی کنم دلیل اش هم مشخصه...
دلیلش؟!

REXNET
September 9th, 2011, 15:35
خوب تریاله دیگه!! :دی اولا امکانات اش خیلی کمه، معمولا Re-issue نداره، Revoke نداره، با هر ایمیل یکبار میشه ثبت نام کرد، دوره اش محدوده و هر دفعه باید دوباره ثبت نام و issue کنی و ...

s.w.a.t
September 9th, 2011, 15:42
خوب تریاله دیگه!! :دی اولا امکانات اش خیلی کمه، معمولا Re-issue نداره، Revoke نداره، با هر ایمیل یکبار میشه ثبت نام کرد، دوره اش محدوده و هر دفعه باید دوباره ثبت نام و issue کنی و ...
خوب معنی تریال رو به من میگی! :دی
البته مشکل از شما نیست ها. ایرانی ها معنی تریال رو بد متوجه شدن! :دی
دوره 30 تا 90 روزه داره. با یک ایمیلی میتونی چند دفعه ثبت نام کنی ولی واسه یک دامنه فقط میتونی از اون شرکت یه اس اس ال تریال بگیری!
اون شرکتی هم که معرفی کردی StarSSL اعتباری بهش نیست! چرا؟! اولا اسرائیلی هست! دوما هیچ شرکتی نمیاد یک سال اس اس ال رایگان بده!! (اون ضرب المثل معروف! : هیچ ارزونی بی دلیل نیست!)
موفق باشید

REXNET
September 9th, 2011, 16:37
منظور من رو نگرفتی!! بحث سر مفهئم واژه ها نیست!! بحث اینه که مثلا بنده از Comodo یک لایسنس میگیرم برای دامنه A ، سه ماهش که تموم شد، با یک شرایط جدید ثبت نام می کنم و دوباره برای همون دامنه سفارش میدم، و Comodo میگه برای این دامنه قبلا تریال گرفتید و دیگه امکانش نیست و باید پول بدید خرید کنید. در مورد اکثر شرکت ها هم به همین منوال هست. کلا بخوای مفتی سواری بگیری دردسر داره و شخصا ترجیح میدم 10$ رو خرج کنم تا اینکه هر چند مدت یکبار بخوام وقت و انرژی ام رو روی این قضیه بگذارم.

مطلب بعدی این که اولا اسرائیلی بودن یک شرکت دلیل بر عدم اعتبارش نیست!! اتفاقا خیلی هم اعتبار داره در سطح خودش و در آمریکا و انگلستان نیز شعباتی داره... ثانیا چیزی که داره رایگان میده همچین چیز دندون گیری هم نیست گرچه بین سایر رقبا مخصوصا برای استفاده روی وبسایت بهتر هستش... این تیپ اقدامات صرفا جهت بازاریابی هست و در همه شرکت ها در همه جای دنیا رایج هستش... بهر حال لایسنسی که این شرکت میده تریال نیست بلکه یکی از خدمات شون محسوب میشه که بصورت رایگان عرضه شده.

s.w.a.t
September 9th, 2011, 16:53
منظور من رو نگرفتی!! بحث سر مفهئم واژه ها نیست!! بحث اینه که مثلا بنده از Comodo یک لایسنس میگیرم برای دامنه A ، سه ماهش که تموم شد، با یک شرایط جدید ثبت نام می کنم و دوباره برای همون دامنه سفارش میدم، و Comodo میگه برای این دامنه قبلا تریال گرفتید و دیگه امکانش نیست و باید پول بدید خرید کنید. در مورد اکثر شرکت ها هم به همین منوال هست. کلا بخوای مفتی سواری بگیری دردسر داره و شخصا ترجیح میدم 10$ رو خرج کنم تا اینکه هر چند مدت یکبار بخوام وقت و انرژی ام رو روی این قضیه بگذارم.

مطلب بعدی این که اولا اسرائیلی بودن یک شرکت دلیل بر عدم اعتبارش نیست!! اتفاقا خیلی هم اعتبار داره در سطح خودش و در آمریکا و انگلستان نیز شعباتی داره... ثانیا چیزی که داره رایگان میده همچین چیز دندون گیری هم نیست گرچه بین سایر رقبا مخصوصا برای استفاده روی وبسایت بهتر هستش... این تیپ اقدامات صرفا جهت بازاریابی هست و در همه شرکت ها در همه جای دنیا رایج هستش... بهر حال لایسنسی که این شرکت میده تریال نیست بلکه یکی از خدمات شون محسوب میشه که بصورت رایگان عرضه شده.

شما منظور من و نگرفتی!
میگی اس اس ال تریال بده چون ... . منم گفتم معنی تریال یعنی چی؟! یعنی شما تست کنی راضی بودی بخری! در ادامش گفتم که این واژه رو ما ایرانی ها بد متوجه شدیم!
در مورد بقیه صبحت هات هم نظر شخصی هست طبق تجربه عرض کردم! :) این شعباتش رو تو انگلیس بگو ببینم کجاست؟!
در مورد بازار یابی این شکلی بازار یابی نمیکن... ;) وگرنه Verisign و COMODO و GlobalSing و ... واسشون کاری نداره اس اس ال رایگان یک ساله بدن...!!!

Mohammad_reza
September 9th, 2011, 17:10
دوستمون یک شرکتی رو معرفی کرده ! اگه اعتباری بهش نیست می تونید توی بخش انتقادات مطرح کنید :78:

شوخی کردم! اما اینکه شرکت اسرائیلی هست شاید برای خیلی ها مشکلی نداشته باشه ، اما برای ایرانی ها مشکل داره و احتمال د ز د یـ د ه شدن اطلاعاتشون خیلی بالاس ...

در ضمن ، بحث تریال با free فرق داره !

فکر کنم comodo نوشته 3 ماه ssl free خوب این تریال نمیشه ، یعنی باید با همه ی امکانات مجانی بده ! اما کسی که می نویسه تریال اون می تونه محدودش کنه ! ... نمی دونم دقیقا بحث سر چی هست ! فقط خواستم کمکی کرده باشم که دیگه ادامه پیدا نکنه

REXNET
September 9th, 2011, 19:29
s.w.a.t@ مصطفی جان، باشه شما انگلیسی اصیل !! منم اصلا زبان انگلیسی حالیم نیست!! کشتی ما رو با این برخورد هات... بیخیال داداش!! اطلاعات بیشتر در موردش میخوای برو تو خود سایتش همه چیز هست، تو گوگل هم میتونی در موردش تحقیق کنی... (اومدی Skype یه pm بده باید باهات صحبت کنم)

Mohammad_reza@ عزیز دل اولا وبسایت دولتی نداری که نگران چیزی باشی، ثانیا در حالت عادی کسی نمیتونه با چنین چیزی اطلاعات شما رو ب***ه!! اکثر شما ها SSL رو نصب می کنید که اولا "فیل خشک" (!!) رو دور زده باشید، ثانیا بعضا نیاز دارید به دلایل مختلف Data Encryption بصورت Valid License روی وبسایت تون اجرا بشه... در کل و مخصوصا در مورد شما چیزی نیست که بخواید نگرانش باشید...

Mohammad_reza
September 9th, 2011, 19:52
Mohammad_reza@ عزیز دل اولا وبسایت دولتی نداری که نگران چیزی باشی، ثانیا در حالت عادی کسی نمیتونه با چنین چیزی اطلاعات شما رو ب***ه!! اکثر شما ها SSL رو نصب می کنید که اولا "فیل خشک" (!!) رو دور زده باشید، ثانیا بعضا نیاز دارید به دلایل مختلف Data Encryption بصورت Valid License روی وبسایت تون اجرا بشه... در کل و مخصوصا در مورد شما چیزی نیست که بخواید نگرانش باشید...

کلی گفتم :67:

s.w.a.t
September 9th, 2011, 20:02
s.w.a.t@ مصطفی جان، باشه شما انگلیسی اصیل !! منم اصلا زبان انگلیسی حالیم نیست!! کشتی ما رو با این برخورد هات... بیخیال داداش!! اطلاعات بیشتر در موردش میخوای برو تو خود سایتش همه چیز هست، تو گوگل هم میتونی در موردش تحقیق کنی... (اومدی Skype یه pm بده باید باهات صحبت کنم)

ای بابا چرا بهت برمیخوره! من ازت یه سوال کردم جوابش رو میتونستید بدی ولی ندادی و حرفهای اضافه زدی!
پ.ن : من نه خوشم میاد اینجا زندگی کنم نه اینکه کسی بهم بگه انگلیسی ... ;) پس بیخود جو درست نکنید!! کاری ندارم باهاش برم دربارش تحقیق کنم فقط خواستم بدونم این شعباتش تو این مملکت خراب شده کجا هستن!! بعدش کدوم رفتار!!
در رابطه با تایپیک میخوایید بحث کنید مشکلی نیست ولی بحث رو به حاشیه بکشید برخورد میشه!!
هرکاری هم با من داری پی ام بزار آن شدم جوابش رو میدم!
موفق باشید

aliebadi65
September 10th, 2011, 00:37
1. برای یک دامنه و یا یک زیر دامنه، یک SSL Single Domain عادی کفایت می کند.
2. برای چند دامنه و زیر دامنه مختلف علاوه بر SSL Single Domain می توان از SSL Multi Domain که برخی از شرکت ها ارایه می کنند استفاده کرد.
3. برای دامنه و زیر دامنه های همان دامنه، می بایست از SSL WildCard استفاده شود.

بهترین گزینه ها در بین شرکت هایی که SSL Valid رایگان ارایه می دهند، یکی لایسنس 90 روزه Comodo هستش و یکی لایسنس کلاس A سایت StartSSL که دومی برای تعداد نا محدود دامنه بصورت Single Domain ارایه می شود. (در اینجا برای هر دامنه یا زیر دامنه متفاوت یا یکسان باید جداگانه SSL سفارش بدهید و از Multi Domain یا WildCard خبری نیست.)

برای نصب SSL روی cPanel باید مراحل زیر به ترتیب انجام شوند:

1. از مدیر سرور بخواهید یک IP اختصاصی روی Host شما تنظیم کند. (در صورتیکه در یک اکانت هاستینگ تعدادی دامنه مختلف را بصورت AddOn اضافه کرده اید و نیاز به نصب SSL روی حداقل دو دامنه متفاوت و یا یک دامنه و تعدادی زیر دامنه را دارید (مورد دوم فقط در صورتی صدق می کند که لایسنس شما WildCard نباشد) روند تخصیص IP فرق می کند که مسئول سرور باید از آن اطلاع داشته باشد.)

2. وارد پنل خود شوید و از قسمت Security روی SSL/TLS Manager کلیک کنید. در صفحه بعد روی

[Private Keys (KEY)] Generate, view, upload, or delete your private keys

کلیک کنید.

3. از قسمت Generate a New Key از فیلد سمت راست Host نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قصد استفاده از لایسنس WildCard را دارید در فیلد سمت چپ Host بصورت زیر مقدار دهی کنید:

*.domain.com

بدیهی است که بجای domain.com باید نام دامنه خود را وارد نمایید. Key Size را نیز بسته به پشتیبانی صادر کننده لایسنس باید تعیین کنید، معمولا اکثر پرووایدر های حال حاضر از Key های 2KB ای پشتیبانی می کنند لذا می بایست 2048bits را انتخاب نمایید. در نهایت روی دکمه Generate کلیک کنید و در صفحه بعد روی Return to SSL Manager کلیک کنید تا به صفحه اصلی SSL Manager بر گردید.

4. حال روی

[Certificate Signing Requests (CSR)] Generate, view, or delete SSL certificate signing requests

کلیک نمایید. در صفحه بعد می بایست پس از تعیین نام دامنه از منوی Host اطلاعات دیگر را نیز تکمیل نمایید. توجه داشته باشید که در این قسمت نام کشور باید بصورت دو حرفی (مثلا US یا CA یا ...) وارد شود و نیز اطلاعات ایران را نباید set کنید (به دلایلی). صحت این فیلد ها تنها برای مشاهده مشتری اهمیت دارد و نیاز نیست که حتما اطلاعات Valid باشند (البته در صورتی که نیازمند به تایید شرکت توسط کمپانی ارایه دهنده لایسنس هستید، این فیلد ها می بایست بصورت دقیق پر شوند). Email را ترجیحا info ی همان دامنه بدهید و نکته آخر اینکه Pass Phrase را بصورت ترکیبی از حروف و عدد (بدون استفاده از Meta Character ها) وارد کنید و این مقدار را در محلی یادداشت کنید چون در برخی موارد مورد نیاز خواهد بود.

5. پس از Generate کردن CSR در صفحه بعد در دو قسمت hash هایی ارایه شده است که شما می بایست hash قسمت اول را کپی کنید.

6. به پنل SSL خود بروید و درخواست issue ی آن را بکنید، سپس مقدار cPanel را در Server Type انتخاب کرده و پس از Paste کردن CSR Hash در قسمت مربوطه روند کار را ادامه دهید. در مرحله ای از شما یک آدرس Email برای Approve و یک آدرس ایمیل دیگر برای ارسال SSL ها سوال می شود. مورد اول را می بایست از یکی از موارد پیشنهاد شده توسط خود پرووایدر انتخاب کنید. معمولا admin@domain.com در همه شرکت ها مشترک می باشد. حتما قبل از تایید این مرحله دقت کنید که اکانت ایمیل مربوطه را ساخته باشید.

7. پس از issue کردن SSL بعد از مدت زمانی بین 5 دقیقه تا 2 ساعت یک ایمیل به آدرس Approver دامنه شما ارسال می شود که باید توسط آن درخواست خود را تایید (Verify یا Confirm یا Approve) کنید. پس از این کار بلافاصله برای شما ایمیلی حاوی فایل های SSL به آدرس ایمیلی که درخواست کرده بودید ارسال خواهد شد.

8. یکی از فایل ها با پسوند CRT و به نام دامنه شما می باشد، این فایل را می بایست در قسمت

[Certificates (CRT)] Generate, view, upload, or delete SSL certificates

و توسط فرم Upload a New Certificate آپلود نمایید.

9. در نهایت به

[Activate SSL on Your Web Site (HTTPS)] Setup a SSL certificate to work with your site.

رفته و نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر را انتخاب کنید. پس از انتخاب می بایست در هر سه فیلد زیرین مقادیر hash نمایش داده شوند، اگر این گونه نبود و تمام مراحل قبلی را درست انجام داده بودید، می بایست مقادیر (Certicate (CRT و (Key (KEY را بصورت دستی در اینجا کپی پیست کنید. در نهایت روی دکمه Install Certificate کلیک کنید.

در این جا کار نصب لایسنس SSL تمام شده است. توجه نمایید که در HTML وبسایت شما نباید هیچ آدرس URL ای با پروتکل HTTP وجود داشته باشد (آدرس هایی که با //:http شروع می شوند) و همه آن ها باید با //:https آغاز شده باشند. در غیر این صورت در اکثر مرورگر های وب، پروتکل HTTPS سایت شما تایید نخواهد شد.

موفق و پیروز باشید

** نکته : برای انجام مراحل زیر از مرورگر های Firefox و یا IE استفاده کنید.

1. وارد سایت StartSSL™ Certificates & Public Key Infrastructure بشوید.
2. در وسط صفحه روی گزینه (StartSSL Free (Class 1 کلیک کنید.
3. در انتهای متن روی Certificate Control Panel کلیک کنید.
4. در صفحه بعد روی دکمه Sign-up کلیک کنید.
5. سوالی که مرورگر از شما می کند را Accept کنید.
6. فیلد های مربوط به ثبت نام را تکمیل کنید. (می بایست اطلاعاتی غیر از کشور ایران را وارد کنید و اهمیت ندارد که Valid باشند یا خیر)
7. Verification Code دریافت شده در ایمیل خود را در صفحه بعدی وارد کنید.
8. در صفحه بعدی از منو گزینه High Grade را انتخاب کنید و سپس در صفحه بعد از آن Install Certificate را بزنید. سوال مرورگر را OK کنید. (با این کار لایسنسی در مرورگر شما ثبت می شود که برای ورود به سیستم مورد استفاده قرار می گیرد.)
9. پس از اتمام تمامی مراحل به صفحه اصلی کنترل پنل خود خواهید رفت. برای اضافه کردن هر دامنه می بایست ابتدا به تب Validation Wizar بروید سپس گزینه Domain Name Validation را انتخاب نمایید. سپس مراحل را دنبال کنید. این سایت به آدرس مشخص شده از دامنه شما یک ایمیل خواهد فرستاد تا صحت مالکیت آن مشخص گردد.
10. بعد از Domain Validation از طریق تب Certificate Wizard می توانید نسبت به issue کردن SSL جدید برای خود اقدام کنید.

سلام و خسته نباشید دوست عزیز همه کارهایی که گفته بودید رو انجام دادم ولی گزینه چهارمی در
SSL/TLS Manager
نیومد همون گزینه
CODE][Activate SSL on Your Web Site (HTTPS)] Setup a SSL certificate to work with your site.[/CODE]
لطفا اگر امکانش هست در همینجا بگید تا اطلعات هاستم را براتون پیغام خصوصی کنم برام نصب کنید خیلی ممنون میشم

s.w.a.t
September 10th, 2011, 00:40
باسلام
چون هاست شما آی پی اختصاصی ندارد.
آی پی اختصاصی بدید درست میشود.
موفق باشید

shoala
October 8th, 2016, 05:06
سلام
مشکلی که داریم بعد از انجام همه کارها ساب دومین به سایت اصلی اتوماتیک ریدایرکت میشه

sub.domain.com خودکار ریدایرکت میشه به domain.com