ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت کولوکیشن و اختصاصی

3245
August 6th, 2011, 17:19
سلام
تفاوت سرور اختصاصی و کولوکیشن در کانادا چیست؟ کدوم بهتره؟ تفاوت و شباهت؟

با تشکر

amirizadi
August 6th, 2011, 17:41
سرچ کنید دوست عزیز داخل انجمن بار ها در موردش بحث شده

REXNET
August 6th, 2011, 18:08
سلام

با تشکر

Colocation فضایی است که دیتاسنتر به شما اختصاصی میده تا سرور هاتون رو در آن قرار بدهید. این فضا به همراه برق و شبکه به شما فروخته می شود. سرور اختصاصی هم به همان سرور های کولو شده اطلاق می شود و شما می توانید پس از خرید و کارگذاشتن سرور ها در دیتاسنتر، آن ها را اجاره بدهید.

** یک مثال ساده: شما یک سرور DELL می خرید به قیمیت 5 میلیون تومان، یک فضای colocation هم با برق 1 آمپر و شبکه 1Gbps / 10TB Traffic از دیتاسنتر میگیرید به قیمت ماهیانه 200 دلار. سرور خریداری شده را به دیتاسنتر می فرستید و نصب می کنید. این سرور غیر از سرمایه اولیه تنها ماهیانه 200 دلار برای شما هزینه خواهد داشت و شما نیز با اجاره دادن آن به مبلغ مثلا 400 دلار هم هزینه را پوشش داده اید و هم سود کرده اید.

ارادتمند

AlborzVPS
August 6th, 2011, 18:57
سلام

با تشکر
با سلام

کولوکیشن یعنی شما از دیتا سنتر فضا می خرید و سروریتون داخل فضا می گذارید . ( سرور مال خودتون میشه ) + ( پول برق + پهنای باند می دید )

با تشکر

3245
August 6th, 2011, 19:13
من الان از hostpolis.com/ کولوکیشن دارم، قطع شده و ایمیل زدم جواب نمیدن، از دیروزه قطعه، کسی میدونه باید با کجا تماس بگیرم؟

AlborzVPS
August 6th, 2011, 19:21
من الان از hostpolis.com/ کولوکیشن دارم، قطع شده و ایمیل زدم جواب نمیدن، از دیروزه قطعه، کسی میدونه باید با کجا تماس بگیرم؟
تماس با ما - هاست پولیس (http://hostpolis.com/ir/fa/contact/)