PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه های خود از FDCservers

p_mcse_it
August 5th, 2011, 23:05
با سلام
من می خواستم از این dc خزید کنم...آیا کسی از دوستان از ایران خرید انجام داده؟از نظر تحریم به چه صورتی است؟ آیا در آینده مشکلی پیدا می کنیم؟

SPAM
August 5th, 2011, 23:24
با سلام
من می خواستم از این dc خزید کنم...آیا کسی از دوستان از ایران خرید انجام داده؟از نظر تحریم به چه صورتی است؟ آیا در آینده مشکلی پیدا می کنیم؟

از اقای حنان خرید کنید . مشکلی پیش نمیاد پرداخت هم ریالی هست من 5 ماهی سرور دارم ازشون راضیم البته نیاز به ساپورت نداشتم تا الان که ساپورت رو تست کنم. نسبت به قیمتی که سرور ها داره کیفیت در حد خوبی هست البته جز دیتا سنتر های درجه 1 نیست ولی خوبه .
RouterHosting (http://www.routerhosting.com)

MagicVps.Com
August 5th, 2011, 23:25
جدای از قضیه تحریم اول یه سرچی کنید تاپیکهای زیادی زده شده در وضعیت این دیتا سنتر و اکثرا ناراضی بودن از این دیتا سنتر

p_mcse_it
August 5th, 2011, 23:30
آقای حنان ایرانی هستن؟چطوری میشه باهاشون تماس گرفت؟وب سایت یا ایمیلی دارین؟

MagicVps.Com
August 5th, 2011, 23:36
آقای حنان ایرانی هستن؟چطوری میشه باهاشون تماس گرفت؟وب سایت یا ایمیلی دارین؟

بله ایرانی هستند و در نیوزلند ساکن هستند

ادرس سایتشون هم همینه
RouterHosting (http://www.routerhosting.com/)

ایشون داخل دیتا سنتر اف دی سی کلو کردن و سخت افزار سررو مال خودشون هست به همین دلیل قیمتهای خیلی مناسبتر و شاید حتی نصف قیمت دیتا سنتر ارایه بدن

REXNET
August 5th, 2011, 23:38
به هیچ وجه این اشتباه رو نکنید (حداقل فعلا).... هم لوکیشن Denver و هم Chicago کیفیت شبکه بسیار پایینی دارند و به مراتب طی 6 ماه اخیر قطعی شبکه داشته اند... سرعت هم که بعضا افت کرده... دو سه بار هم برق دیتاسنتر به مدت بین 2 تا 4 ساعت رفت!! در کل ناراضی بودیم ما...

ارادتمند

p_mcse_it
August 5th, 2011, 23:52
به هیچ وجه این اشتباه رو نکنید (حداقل فعلا).... هم لوکیشن Denver و هم Chicago کیفیت شبکه بسیار پایینی دارند و به مراتب طی 6 ماه اخیر قطعی شبکه داشته اند... سرعت هم که بعضا افت کرده... دو سه بار هم برق دیتاسنتر به مدت بین 2 تا 4 ساعت رفت!! در کل ناراضی بودیم ما...

ارادتمند

ممنون از راهنماییتون...شما چند تا سرور داشتین؟تو هر دو اوکیشن این مشکلات بوده؟

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

تو آمریکا دوستان پیشنهادی dc دیگری دارن؟

REXNET
August 6th, 2011, 00:03
Chicago که از هر کی بپرسی بهت میگه از اول افتضاح بوده ولی 4 تا سروری که ما تو Denver داشتیم (هر چند WhoIS آدرس های IP شون رو Chicago ست کرده بودند) بعد از مدتی شد عین اون یکی شعبه شون... ما هم همه رو بردیم رو SingleHop

در مورد آمریکا هم اگر آشنا اونور آب نداری، از شرکت های واسطه و از دیتاسنتر هایی همچون XLHost و SingleHop و از این دست خرید کن... اگر آدم اش رو داری میتونی رو گزینه های بهتری همچون SoftLayer هم فکر کنی...

ارادتمند

saeed25
August 6th, 2011, 00:21
بادروود
گمان نمی کم که تا این اندازه هم که دوستان می فرمایند،بد بوده باشد!!!
کیفیت سرور های شیکاگو بسیار خوب می باشد،هرچند چند ماه پیشین به گفته خودشان به دلیل عوض کردن تامین کنندگان شبکه خودشان،دچار افت در دسترس پذیری شده اند،اما خوشبختانه این مورد برطرف شد!هرچند کیفیت پورت های ارائه شده به مانند پیشین نیست،اما هنوز هم می توان یکی از ارزانترین پورت ها را از این مرکز داده تامین نمود.

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

البته اگر توانایی هزینه کردن برای سینگل هاپ را دارید،و نیز مورد از نظر قانون های آنجا و سخت گیری هایشان ندارید،شاید مناسبترین گزینه باشد.

dertgtr
August 6th, 2011, 01:15
دیتاسنتر FDCservers با اسپم برخوردش چطوره؟ اگر سرور بگیرم برای اسپم برخورد شدید می کنند یا ...؟

saeed25
August 6th, 2011, 01:16
تورنت حساس نیستند،اما هرزنامه به شدت حساسند!!ا

MagicVps.Com
August 6th, 2011, 01:32
دیتاسنتر FDCservers با اسپم برخوردش چطوره؟ اگر سرور بگیرم برای اسپم برخورد شدید می کنند یا ...؟

در کل با اسپم و شکایات برخورد میشه وضعیت اپ تایم ( این ماه و اون ماه نداره توی حداقل 1 سال اخیر چندین چند بار مشکل داشته )و پورتش هم جالب نیست ولی اگر باز اصرار میکنید که از اینجا سرور بگیردی از اقای حنان میتونید تهیه کنید حداقل قیمت مناسبتر میتونید بگیرد

اگرهم توانایی خرید سروهای بهتر داردی که سینگل هوپ و سافلایر این دو تا ایکس ال هاست هم خوبه ولی بدی که داره پورت 100 بالاتر ندار ه که دیگه این دوره زمونه همه دنبال پورت 1 گیگ هستند نه پورت 100 در کل امریکا چیز خوب میخواهی سینگل هوپ و سافت لایر اتلانتیک مترو هم خوبه اون اگر بتونی فروشنده منصف گیر بیاری افرهای خوبی داره وضعیت نتورک و اپ تایمش هم خوبه

REXNET
August 6th, 2011, 02:30
XLHost پورت 100 اش کیفیت بسیار خوبی داره و شرف داره به پورت 1 بعضی دیتاسنتر ها ولی چرا پورت 1Gbps هم دارند، منتهی بصورت اختصاصی می دهند که حدود ماهی 4000 دلار در میاد (اختصاصی و Unmetered)

البته این نکته رو هم بگم که بعضی از دیتاسنتر هایی که من و دوستان ناراضی هستیم، ممکنه مشکل از Colo کننده اش هم باشه...

MagicVps.Com
August 6th, 2011, 02:37
پورت 100 مشه حداکثر 12 مگ دیتا سنتری که پور ت 1 گیگیش حتی به انداره پورت 100 نباشه خیلی معذرت میخوام بهش میگن سطل زباله نه دیتا سنتر

خیلی ببخشید ماهی 4000 دلار یعنی اینکه بگی نیست بهتره حتی بزرگترین شرکتهای هاستینگ ایرانی نمیان علاوه بر قیمت سرور 4000 دلار اضافه هزنیه برای پورت بدهند

بهتر بگیم نیست و نداره

موفق باشید

saeed25
August 6th, 2011, 02:54
با دروود
ببخشید چون در اینجا بر سر fdc سخن می گوییم،می خواستم بدانم آیا شما بر این باور هستید که پورت های fdc 1 گیگ به اندازه 100 مگ دیگر مرکز داده ها هم نیست؟!

REXNET
August 6th, 2011, 03:23
پورت 100 مشه حداکثر 12 مگ دیتا سنتری که پور ت 1 گیگیش حتی به انداره پورت 100 نباشه خیلی معذرت میخوام بهش میگن سطل زباله نه دیتا سنتر

متاسفانه وجود داره مخصوصا colo کننده هایی که به جای خرید پورت اختصاصی برای هر سرور، چند تا یکی می کنند و به مصرف سرور ها هم توجهی ندارند.

خیلی ببخشید ماهی 4000 دلار یعنی اینکه بگی نیست بهتره حتی بزرگترین شرکتهای هاستینگ ایرانی نمیان علاوه بر قیمت سرور 4000 دلار اضافه هزنیه برای پورت بدهند

بهتر بگیم نیست و نداره

موفق باشید

پهنای باند Dedicated و Unmetered معمولا قیمت بالایی داره، حالا هر کجا که میخواد باشه... بچه هایی که colo می کنند اطلاع دارند.

با دروود
ببخشید چون در اینجا بر سر fdc سخن می گوییم،می خواستم بدانم آیا شما بر این باور هستید که پورت های fdc 1 گیگ به اندازه 100 مگ دیگر مرکز داده ها هم نیست؟!

نه عزیز، من در مورد سرعت پورت هاشون چیزی نگفتم و تا حدودی مشکلی نبوده، مشکل بیشتر سر Uptime شبکه بود و افت های ناگهانی در بعضی مواقع...

p_mcse_it
August 6th, 2011, 10:59
یه سوال خارج از بحث می کنم...چرا بخاطر این همه تحریم و دردسر خرید از usa، چه دلیلی داره دوستان خیلی تمایل دارن از usa خرید انجام بدن؟

AlborzVPS
August 6th, 2011, 11:34
یه سوال خارج از بحث می کنم...چرا بخاطر این همه تحریم و دردسر خرید از usa، چه دلیلی داره دوستان خیلی تمایل دارن از usa خرید انجام بدن؟
با سلام

کیفیت سرورهای امریکا خیلی خوبه

با تشکر

SPAM
August 6th, 2011, 12:02

خوبی خرید از اقای حنان اینه که اولا دیگه لازم نیست دنبال دلار و این حرفها باشید . هر دلار رو هم 1000 تومن حساب میکنند . برخورد با مشتریشون بسیار خوب هست . یه ساپورت انگلیسی هم دارند که اونم بدک نیست . تو سایتشون خرید کنید بعدش تیکت بزنید به بخش فروش فینگلیش بنویسید اولش هم بنویسید Dear Hanan که خودشون تیکت رو چک کنند شماره کارت رو میدن سرور هم فکر کنم 24 تا 48 ساعته اماده میشه . شخصا از رفتار و احترامی که به مشتری میزارن راضی هستم . پورت سرور ها و اپ تایم نسبت به هزینه ای که میدید در حد خوبی هست 59 تومان در ماه :113:

alfagig
August 6th, 2011, 12:47
سلام

دوستان میگن fdc حدود 2--4 ساعت برقش رفته

من الان تقریبا 2 سالی هست که دارم باهاشون کار میکنم اصلا از اینجور مشکلات برخورد نکردم

برای اسپم : بله اخطار میدن

و اگر دفعات اسپم زیاد بشه برخورد و جریمه داره