توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمايي در مورد Mihalism MultiHoster
ققنوس
August 5th, 2011, 18:07
سلام
ببخشين من تازه كارم و به كمك شما احتياج دارم
با اجازتون داخل هاست خودم براي راه اندازه آپلود سنتر اقدام به نصب اسكريپت Mihalism MultiHoster كردم.جداي اين فضا هم يك هاست با حجم 10 گيگابايت دارم ميخواستم بدونم ايا راهي وجود داره كه اين اسكريپت نصب شده رو به اون فضا متصل كنم تا در هنگام آپلود فايل ها به اون قسمت انتقال پيدا كنن.
فضاي 10 گيگ فاقد ديتابيس مي باشد بخاطر همين نمي تونم اين اسكريپت رو اونجا نصب كنم.
ممنون ميشم كمكم كنيد .
:53::53::53::53::53:
ققنوس
August 5th, 2011, 21:45
كسي نيست كمك كنه ؟؟؟
REXNET
August 5th, 2011, 23:04
بهترین راهکار:
1. اسکریپت وبسایت رو در یک هاست معمولی با فضای مورد نیاز برای آن اسکریپت و دیتابیس اش قرار دهید. (فایل ها روی این هاست آپلود نمی شوند.)
2. یک سرور یا هاست دانلود تهیه کنید و ftp را در آن فعال کنید. (موارد امنیتی فراموش نشه)
3. از اسکریپت های درست حسابی که امکان اضافه کردن سرورهای آپلود بصورت ftp رو دارند استفاده کنید.
موفق باشید
ققنوس
August 5th, 2011, 23:12
بهترین راهکار:
1. اسکریپت وبسایت رو در یک هاست معمولی با فضای مورد نیاز برای آن اسکریپت و دیتابیس اش قرار دهید. (فایل ها روی این هاست آپلود نمی شوند.)
2. یک سرور یا هاست دانلود تهیه کنید و ftp را در آن فعال کنید. (موارد امنیتی فراموش نشه)
3. از اسکریپت های درست حسابی که امکان اضافه کردن سرورهای آپلود بصورت ftp رو دارند استفاده کنید.
موفق باشید
ولي فكر كنم امكان ftp نداره كه به هاست دانلود وصلش كنم .
بزرگواري مي كنين اگر يك اسكريپت قدرتمند به من معرفي كنين
REXNET
August 6th, 2011, 00:41
یک اسکریپت هست به نام MFH که بنده روی یکی از سایت هام نصب کردم: :: RexUP File Hosting :: (http://www.rexup.net) (البته فعلا در حد دمو هست و درست تنظیم نکردمش و یکسری مشکل داره)، این اسکریپت پولی هست و باید از طریق سایت yabsoft.com خریداری کنید: https://yabsoft.com/client/details.php?product_id=4
واقعا امکانات جالبی چه طرف یوزر و چه طرف ادمین داره و از همه لحاظ کامله.
ققنوس
August 6th, 2011, 00:51
ممنون واقعا لطف كردين
:53::53::53::53::53::53::53::53:
ققنوس
August 20th, 2011, 20:28
سلام دوستان من اين اسكريپت رو نصب كردم داخل ميهن وب هاست و تقريبا يك هفته اي هم كار كرد تا يك سري مشكلات پيش اومد براي هاست و مشكل سرور و به كلي اسكريپت از كار افتاد الان هم ديگه مجبور شدم همه چي رو حذف كنم ولي در هنگام نصب اين ارور روميده من همه چيز رو درست نصب مي كنم ولي دوباره كار خودش رو انجام ميده ممنون ميشم يه نفر به فريادم برسه .