توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شفاف سازی در مورد مشکل امروز
Vahid
August 5th, 2011, 16:46
سلام دوستان
امروز صبح همون طور که بعضی از دوستان هم دیدند تمپلت بالا سایت ادیت شده بود .
وقتی پیگیر موضوع شدم متوجه شدم پسورد یکی از مدیران کل که همه بچه ها شناخت کامل روی ممد (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/)داریم و میشناسیمش لو رفته بوده حالا از چه طریقی رو خودش بعدا توضیح میده .
البته ممد میدونه کی این کار رو کرده و میدونه بحث اعتماد بوده ! و ممکنه برای من و شما هم پیش بیاد چون توی اینترنت دوستی ها هیچ تعهدی بهشون نیست .
مشکل امنیتی و هک اینا نمیشه اسمش رو گذاشت لو رفتگی پسورد بوده . که امیدوارم دیگه این اتفاق نیفته .
موفق باشید .
server20
August 5th, 2011, 17:01
سلام .. این سایت یکی از بهترین سایت ها و تالارهای گفتگو برای بچه های خوبه کامپیوتری .. و کسی که این کار رو کرده واقعا متاسفم واسش چون مطمئنا یکی از دانش آموخته های این سایته ... من هم امیدوارم این چنین مشکلاتی به وجود نیاد که اسمشم بزارن هک .
amirlord
August 5th, 2011, 17:12
ما که ندیدیم . صحنه آهسته ش رو لطفا بذارید برای دانلود . :d امیدوارم دیگه همچین اتفاقی نیوفته . با آرزوی موفقیت برای شما !
Masoud.B
August 5th, 2011, 17:29
فکر کردم یه ممد دیگه ای رو میگی :دی
مشکل امنیتی و هک = لو رفتن پسورد هم هست :)
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
این بخش مشخصات کاربری شما هم ریدایرکت میشه رو صفحه اصلی
Vahid
August 5th, 2011, 17:33
مشکل امنیتی و هک = لو رفتن پسورد هم هست :)
دوست گرامی شما وقتی به کسی اعتماد میکنید و اون شخص از اعتماد شما سو استفاده میکنه بحثش فرق میکنه
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
این بخش مشخصات کاربری شما هم ریدایرکت میشه رو صفحه اصلی
کش Browser تون رو خالی کنید .
behrooz_iri
August 5th, 2011, 17:35
منظورتون اینه که ممد دستکاری کرده یا پسورد رو ازش زدند ؟
Vahid
August 5th, 2011, 17:40
منظورتون اینه که ممد دستکاری کرده یا پسورد رو ازش زدند ؟
خود ممد بعدا در این مورد توضیح میده من اطلاعاتی ندارم .
delta
August 5th, 2011, 18:49
خوب اگر از بچه های همینجا هست اعلام کنید فکر نکنم بدک بشه بشناسیمش ما هم اینجور افراد خیانت کار رو.. حالا ممد کجاست؟
saeed25
August 5th, 2011, 20:58
مثل اینکه این آقا که اومده این کارو کرده هکر نبوده اما هکر ها رو دوست داشته!و اسم خودش رو هم گذاشته بوده هکر..