PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه آبی مرگ

S-ARM
August 4th, 2011, 23:12
سلام
خوبید
دوستان وی پی اس من دچار صفحه آبی مرگ شده
و هی ریست میشه
میشه کمکم کنید تا مشکل حل کنم
در ضمن از طریق ریموت دسکتاپ قطعه و دسترسی به vsphere دارم

MagicVps.Com
August 4th, 2011, 23:18
اگر اون پیج ابی میاد و هی ریستارت میشه تغریبا باید بگم فاتحش باید بخونید دیگه نابود شده و رفته

S-ARM
August 4th, 2011, 23:32
خدا به دادم برسه
دوستان من ک پنل vsphere دارم خودم میتونم روی سرورم ویندوز نصب کنم ؟

mojiz
August 4th, 2011, 23:58
فکر میکنم خیر نتونید، مگه اینکه دی وی دی توش باشه

Vahid
August 5th, 2011, 00:02
شما باید یه سیستم عامل دیگه روی یه هارد دیگه نصب کنید و اطلاعاتدون رو از رو هارد قبلی بردارید

MagicVps.Com
August 5th, 2011, 00:03
اگر دسترسی به فایل ایزو دارید و یا اینکه ادمین سرور براتون مانت کنند میتوانید نصبمجدد کنید البته فایهای که روی سررو قبلی هستند از بین میرند

AlborzVPS
August 5th, 2011, 01:39
با سلام

به ادمین سرور بگید یه وی پی اس جدید بزنه این وی پی اس رو پاک نکنه بعد هارد این وی پی اس رو بالا بیاره رو وی پی اس جدید بعد اطلاعات خودتون رو بردارید. فکر نکنم اون وی پی اس درست بشه

با تشکر

S-ARM
August 5th, 2011, 01:50
با سلام

به ادمین سرور بگید یه وی پی اس جدید بزنه این وی پی اس رو پاک نکنه بعد هارد این وی پی اس رو بالا بیاره رو وی پی اس جدید بعد اطلاعات خودتون رو بردارید. فکر نکنم اون وی پی اس درست بشه

با تشکر

خدا رفتگانتا بیامرزه حاضر نیست یه ویندوز نصب کنه بعد باید این کار ها رو بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rn4j1m1
August 5th, 2011, 02:05
خدا رفتگانتا بیامرزه حاضر نیست یه ویندوز نصب کنه بعد باید این کار ها رو بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه حلش رو وحید گفت دیگه
شما بهش پول میدین یه هارد دیگه اضافه کنه مثلا 30 گیگ
ویندوز رو روی هارد جدید نصب میکنید و به هارد قبلی هم دست نمیزنید
بعد از نصب ویندوز شما به فایل های روی هارد قبلیتون هم دسترسی دارید