ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vmware esxi آیا یک سیستم عامل است یا یه نرم افزار ؟

server20
August 4th, 2011, 16:53
سلام دوستان ..
من یه سوال داشتم که آیا vmware esxi یک نرافزار یا یک سیستم عامل ..

یه سوال دیگه اینکه من میخوام یه سرور بخرم و vps درست کنم . مگه سیستم عامل سرور linux centos نیست ؟

و اگه قرار باشه با vmware مجازی سازی کنم .. روی لینوکس centos باید vmware esxi نصب کنم یا vmware server ؟

ببخشید اگه سوالاتم یه کم مبتدیه .
ممنون میشم ازتون .

tehvps
August 4th, 2011, 17:00
سلام، vmware سیستم عامل نیست بلکه یک نرم افزار مجازی ساز هستش، شما باید به دیتا سنتر بگین تا براتون vmware esxi و روی سروری که سفارش دادین نصب کنن یا خودتون از طریق kvm نصب کنید

AlborzVPS
August 4th, 2011, 17:20
سلام دوستان ..
من یه سوال داشتم که آیا vmware esxi یک نرافزار یا یک سیستم عامل ..

یه سوال دیگه اینکه من میخوام یه سرور بخرم و vps درست کنم . مگه سیستم عامل سرور linux centos نیست ؟

و اگه قرار باشه با vmware مجازی سازی کنم .. روی لینوکس centos باید vmware esxi نصب کنم یا vmware server ؟

ببخشید اگه سوالاتم یه کم مبتدیه .
ممنون میشم ازتون .
با سلام

Vmware Esxi خودش سیستم عامل هست و برای نصب centos باید فایل ایزو centos رو دانلود کنید و بعد نصب کنید

server20
August 4th, 2011, 17:42
بالاخره یه سیستم عامل شد دیگه ؟

منظورم این بود وقتی ما سرور رو از دیتا سنتر میخریم باید بگیم vmware esxi روش نصب کنند؟ یا اینکه سروری که میگیریم روش لینوکس centos هست و ما خودمون باید vmware esxi رو روش نصب کنیم ؟

tehvps
August 4th, 2011, 17:46

منظورم این بود وقتی ما سرور رو از دیتا سنتر میخریم باید بگیم vmware esxi روش نصب کنند؟ یا اینکه سروری که میگیریم روش لینوکس centos هست و ما خودمون باید vmware esxi رو روش نصب کنیم ؟

دوست عزیز بگید براتون نصب کنن

server20
August 4th, 2011, 17:51
ممنون از راهنماییتون ..

AlborzVPS
August 4th, 2011, 17:54

بله دیتاسنتر باید نصب کنه

s.w.a.t
August 4th, 2011, 18:06
سلام، vmware سیستم عامل نیست بلکه یک نرم افزار مجازی ساز هستش، شما باید به دیتا سنتر بگین تا براتون vmware esxi و روی سروری که سفارش دادین نصب کنن یا خودتون از طریق kvm نصب کنید
دوست عزیز از کی تاحالا vm شده نرم افزار ما خبر نداریم؟!
موفق باشید

HugeServer
August 4th, 2011, 18:38
The leading server manufacturers have all embedded VMware ESXi, ... and performance improvements in our virtualization software, we believe that no ...

tehvps
August 4th, 2011, 18:41
دوست عزیز از کی تاحالا vm شده نرم افزار ما خبر نداریم؟!
موفق باشید

تا جایی که ما خبر داریم نرم افزار هستش

s.w.a.t
August 4th, 2011, 18:47
the leading server manufacturers have all embedded vmware esxi, ... And performance improvements in our virtualization software, we believe that no ...

تا جایی که ما خبر داریم نرم افزار هستش
پس حتما برای لودش هم از dos استفاده میکنن!! :)) همه دیتاسنترها هم حالیشون نیست تو لیست os گذاشتند :))

HugeServer
August 4th, 2011, 19:00
بنده حرفی نزدم...
این متن از سایت خود Vmware برداشته شده:)

s.w.a.t
August 4th, 2011, 19:13
بنده حرفی نزدم...
این متن از سایت خود Vmware برداشته شده:)
بله منظور از سافت ور یا نرم افزار در سایت مرجع این هست که همه سیستم عامل ها یک نوع نرم افزار هستند. دو دسته نرم افزار داریم - os و app که vm اول به عنوان os هست بعد به عنوان app.
شما هم بهتر بود متن کامل سایت رو میزاشتید! موفق باشید