توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک در مورد Nttacplus و ویندوز سرور
reza2reza
August 3rd, 2011, 21:01
سلام.توی همین انجمن خیلی گشتم در مورد مشکلم اما چیزی پیدا نکردم،خواهش میکنم اگه امکانش هست و دوستان میتونن مشکلم رو حل کنن دریغی نفرمایند.
میخوام بدونم روش اتصال دو سرور به همدیگه چجوریه،یعنی با nttac چجوری دوتا سرور رو جوری به هم متصل کنم که وقتی یوزر با اکانتش وصل میشه به یکی از سرورها دیگه نتونه از سرور دوم استفاده کنه،یعنی بتونه از هر دو سرور استفاده کنه اما در یک زمان نتونه از هر دو سرو استفاده کنه.خواهش میکنم آموزش ساده بذارید.خیلی ممنون
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
کسی نیست جواب بده؟
reza2reza
August 4th, 2011, 08:56
خواهش میکنم یکی کمک کنههههههههه
ipsat
August 4th, 2011, 10:23
روي پروفايل كاربري كه اختصاص دادي مطابق عكس زير داخل كادر آبي كانفيگ كن.
http://up1.iranblog.com/images/21nttac.gif
reza2reza
August 4th, 2011, 10:27
خوب ببینید اینکه شما گفتید درست ولی قبلش باید دوتا سرور به هم متصل بشن دیگه،من دوتا سرور دارم،میخوام اول طزیقه ی اتصال دو سرور رو یاد بگیرم
ipsat
August 4th, 2011, 10:30
دو سرور از طريق راديوس به ان تي تك ارتباط بديد در اين صورت مشكلتون حل ميشه.
روي پروفايل كاربري كه اختصاص دادي مطابق عكس زير داخل كادر آبي كانفيگ كن.
http://up1.iranblog.com/images/21nttac.gif
تا جایی که میدونم این قسمت مربوط به امکان ورود همزمان چند نفر با یک یوزر هست که روی group هم میشه ست کرد
ipsat
August 4th, 2011, 10:43
خوب شما بايد توضيح بديد
دو سرور داريد و روي يكي از اين سرور ان تي تك نصبه يا سه سرور داريد 2 سرويس دهي +1 ان تي تك؟
نگفتيد سرور شما چيه ويندوزه ميكروتيكه تا تنظيمش رو بهت بگم.
reza2reza
August 4th, 2011, 10:46
دو سرور ویندوز دارم که روی هر دو هم ان تی تی نصبه
ipsat
August 4th, 2011, 10:50
دوست عزيز اين روش غلطه
شما بايد 1 ان تي تك داشته باشيد روي يك سرور و اون يكي سرور از از طريق راديوس به ان تي تك ارتباط بديد.
اگر صبر كنيد براتون عكس مي ذارم.
reza2reza
August 4th, 2011, 10:54
دوست عزيز اين روش غلطه
شما بايد 1 ان تي تك داشته باشيد روي يك سرور و اون يكي سرور از از طريق راديوس به ان تي تك ارتباط بديد.
اگر صبر كنيد براتون عكس مي ذارم.
ببینید من دو سرور از سوئیس و آمریکا دارم هر دو هم ویندوز و هر دو هم ان تی تی نصب شده،اینجور که شما گفتید باید فقط یکی از سرورهای ان تی تی داشته باشه،پس در این صورت باید برنامه ی ان تی تی از روی یکی از سرورها حذف بشه.در این صورت یوزرهای سروری که قراره ان تی تی از روش حذف بشه مشکلی پیدا نمیکنن؟ممنون میشم به صورت تصویری که فرمودید برام توضیح بدید
ipsat
August 4th, 2011, 11:02
متاسفانه از پايه اين كار اشتباه انجام داديد و مجبوريد يكي از ان تي تك حذف كنيد.
آيا شما كانفيگ كرديد يا ديگري برات كانفيگ كرده اگه شما كانفيگ كرديد در قسمت روتينگ اند ريموت اكسس در قسمت راديوس سرور اون يكي تعريف كنيد.
reza2reza
August 4th, 2011, 11:07
نه کانفیگ کار بنده نبوده و این هم که شما گفتید متاسفانه سر در نیاوردم.خواهش میکنم اگه امکان داره تصویری توضیح بدید یا اگه ممکنه یه زحمتی بکشید خودتون برام این کار رو انجام بدیدوواقعا سپاسگذارم
ipsat
August 4th, 2011, 11:16
خوب شما يه دسترسي ريموت بده من برات رديفش مي كنم.
آي پي سرورها و اينكه ان تي تك تو كدام سرور باشه
اگر خواستيد دسترسي بديد تو پيغام خصوصي يوز و پس يكي از سرور بديد.
در صورت امکان پسورد هر دو وی پی اس رو بدین من براتون رایگان انجام بدم
ای دی یاهو : saraco@att.net
با تشکر
reza2reza
August 4th, 2011, 15:05
با سلام
در صورت امکان پسورد هر دو وی پی اس رو بدین من براتون رایگان انجام بدم
ای دی یاهو : saraco@att.net
با تشکر
جناب ipsat زحمتش رو کشیدن.ممنون از شما
seryos
August 9th, 2011, 16:29
باسلام
من یک سرور ویندوز دارم بر روی آن Nttac Plus را پشتیبانی سرور ویندوزمان نصب کردند
من بار ولم است از این برنامه ی اکانتینگ Nttac Plus را شنیده ام و استفاده از آنرا بلد نیستم من را لطفا خواهش می کنم تمعنا می کنم من را راهنمایی کنید
حالا مشکلات زیر را دارا می باشم آن مشکلات به شرح زیر می باشد :
01_من چه طوری یک یوزر یک ماهه طراحی کنم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
02_من چطوری یک یوزر یک ساعته بسازم که فقط برای یک نفر نباشد بلکه پیش از یک نفر بتوانیم آن را درست کنیم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
03_من چطوری بفهمم که یوزر کاربری که طراحی کردم مثلا یوزر کاربری m سرور ما کی کانک کرده و کی یوزر آن تمام می شود لطفا راه فهمیدن این کار را به من توضیعی دهید ؟
با تشکر از شما
reza2reza
August 9th, 2011, 16:35
باسلام
من یک سرور ویندوز دارم بر روی آن Nttac Plus را پشتیبانی سرور ویندوزمان نصب کردند
من بار ولم است از این برنامه ی اکانتینگ Nttac Plus را شنیده ام و استفاده از آنرا بلد نیستم من را لطفا خواهش می کنم تمعنا می کنم من را راهنمایی کنید
حالا مشکلات زیر را دارا می باشم آن مشکلات به شرح زیر می باشد :
01_من چه طوری یک یوزر یک ماهه طراحی کنم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
02_من چطوری یک یوزر یک ساعته بسازم که فقط برای یک نفر نباشد بلکه پیش از یک نفر بتوانیم آن را درست کنیم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
03_من چطوری بفهمم که یوزر کاربری که طراحی کردم مثلا یوزر کاربری m سرور ما کی کانک کرده و کی یوزر آن تمام می شود لطفا راه فهمیدن این کار را به من توضیعی دهید ؟
با تشکر از شما
در مورد ساخت اکانت،یعنی مشکل اول و دوم شما این آدرس به دردتون میخوره
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=1)
seryos
August 9th, 2011, 16:47
با سلام
جناب reza2reza اگر لطف کنید جوابش را در همین سایت برایم ارسال کن (http://www.webhostingtalk.ir/member/25322/)
با تشکر از شما
reza2reza
August 9th, 2011, 16:49
لینکش رو زیرش نوشتم دیگه،آموزش تصویرری کامل داده
saeedonline
October 15th, 2011, 20:16
لطف کنین آموزش اتصال 2 ویندوز به هم از Radius رو توضیخ بدین تا بقیه هم استفاده کنن . ممنون میشم ازتون