PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل رایگان برای ویندوز سرور 2008 برای هاستینگ ؟؟؟

alfa5xx
August 1st, 2011, 22:29
با سلام.
دوستان کسی کنترل پنل برای هاستینگ که رایگان هم باشه برای سرور 2008 سراغ داره به غیر از dotnet panle

?????

sajiran
September 1st, 2011, 03:39
zPanel هم برای لینوکس و هم برای ویندوزه

فکر میکنم فقط PHP باشه!

صفحه دانلود : ZPanel - The free web hosting panel - download (http://www.zpanelcp.com/download)

milade
September 1st, 2011, 14:21
میتونسد WebSitePanel استفاده کنید .
اما خب رایگانه و پر از باگ و کمبود امکانات .
به نظرم Plesk بگیر .
درسته باید هزینه کنی اما خیلی از مشکلات رو نداری ...

kingoftehran
September 1st, 2011, 14:51
با سلام
دوست گرامی از websitepanel استفاده کنید هیچ باگی هم نداره خیالتون راحت الآن ایران هاست هم روی وب سایت پنل کار می کنه امکاناتشم خداست و به نظر من بهترین پنل ویندوزی هست.

milade
September 1st, 2011, 14:58
سلام
شما که میفرمایید امکانات خداست چند وسال دارم از خدمتتون .

WebMail چیه ؟
MSSQL منیجرش چیه ؟
اگر باگی داشت کی فیکس میزنه ؟
ایران سرور هم روی پنل تستش WSP میده . پنل اصلیش هلم هست ( که البته هلم نسبت به پلسک ناقص تره اما اونم خوبه و ارزون تر ) .

مشکل اینه که هر Free یه سری معایب داره .
حالا ایشون فردا مشتری اومد خواست بک اپ بگیره و ریستور بزنه و ...
هی باید بشینه Add-ON نصب کنه تا ....

Maya
September 1st, 2011, 15:25
بهترین گزینه رایگان WebsitePanel است

kingoftehran
September 1st, 2011, 22:34
دوست عزیز وب میل که همیشه حتی روی هلم هم ما mailenable نصب می کنیم که خیلی حرفه ای هست.
2-mssql منیجیر نمی خواهد چون با یک بک آپ می تونید در 3 سوت تغییرات را ریستور و حتی بک آپ بگیرید.
3-سیستم عامل لینوکس مگر رایگان نیست ؟باگ هاش کی فیکس می شه ؟خیلی زود چرا چون آینده دار هست.هلم آشغال هست به دلایل زیر دات نت 4 را ندارد،بک آپ کلی ندارد.در کل پارالل هلم را خرید تا داغونش کنه.
4-دوست عزیز ایران سرور را بیخیال که با خرید هاستینگ ها و ادغام میهن نیک اوج گرفته شما ایران هاست را بچست که هاست دوم ایران هست سرورهاش رسما همگی websitepanel هستند.
خود من سه تا سرور ویندوز دارم که websitepanel هست پولش واسم مهم نبود ماهی 35 دلار پلسک چیزی نیست ولی پلسک سنگینه و مال لینوکسه آخه پنل php با عقل جور در می آید که روی ویندوز جواب بده؟
من همیشه می گفتم هلم تا وقتی که پارالل گند زد بهش الآن می گم websitepanel چون واقعا حرفهای هست حتی اگر 40 دلار لایسنسش باشه.

milade
September 1st, 2011, 23:31
والله من خودم زیاد توی جریان WSP نیستم .
اما خب میخوام ببینم قدرت مانورش چه قدره .
ایا Prel و PHP و CGI و Asp.Net و ... رو ساپورت میده ؟

اینکه میفرمایید با یک بک اپ ریستور درست ، ایا توی پنلش داره ؟ یا باید یوزر بفرسته هاست و ... ؟!

من حقیقتش برا سرور دوم موندم چه کار کنم .
Helm که تعطیل شده دیگه .دیگه اپدیت نمیزنه براش .
Plesk مصرف CPU پایینی داره هر پند لودش بالاست .
اما امکانات قابل قبولی داره .
اگر بشه بهم یه پنل WSP پ.خ کنید با یوزر پسورد تا تست کنم امکانات رو ممنون میشم .
من خودم برنامه نویس Asp.Net ام و الان راحت میتونم خودم WSP رو با قدرتی که دارم فیکس بزنم . اما خب بازم شرکت پشت محصول باشه خیلی بهتره ...

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

راستی اگر بخوام سرور اولم رو بکنم WSP ، ایا میتونم بک اپ Plesk رو روش بزنم یا اینکه پدرم در میاد ؟

kingoftehran
September 2nd, 2011, 10:05
با سلام
در مورد ریستور آره روی پنلش هست.
php و .. را هم ساپورت می کنه.
Demo وب سایت پنل داخل سایتش هست جهت هر گونه تست.
در مورد سرور اولتون اطلاعی ندارم که آیا راهی هست یا نه ولی معمولا روی ویندوز توصیه نمیشه در دسر داره.

milade
September 2nd, 2011, 10:08
امکاناتش خوب بود .
فقط خدا کنه اذیت نکنه .
دارم راه میندازمش برا سرور دوم ..

پس یعنی من میتونم به راحتی از plesk بک اپ بگیرم و توی اون ریستور کنم ؟!

kingoftehran
September 2nd, 2011, 13:24
فقط در مورد وب میلش که می خواهید کانفیگ کنید باید حرفه ای باشد.

نه بک آپ گیری از پلسک و انتقال آن به وب سایت پنل کار دشواری هست پیشنهاد نمیشه.

milade
September 2nd, 2011, 13:48
فقط در مورد وب میلش که می خواهید کانفیگ کنید باید حرفه ای باشد.

مگه نمیشه Horde نصب کرد ؟!

نه بک آپ گیری از پلسک و انتقال آن به وب سایت پنل کار دشواری هست پیشنهاد نمیشه.
به نظرتون چه طوری انتقال بدم که داد مشتری در نیاد ؟

مشتری های شما از این پنل تا حالا مشکلی نداشتن ؟ ( خدایی :دی )

fas
September 2nd, 2011, 13:56
cpanel هم برای ویندوز داره هم لینوکس ولی قیمت و یا رایگان بودن تریال اطلاعی ندارم #-o
cPanel Inc. (http://cpanel.net/index.html)

kingoftehran
September 2nd, 2011, 15:05
با سلام
من با هورد کار نکردم در ویندوز با mailenable بوده.
نمی دونم شاید راه کلی وجود داشته باشه 1 مقدار جستجو کنید.بهترین راه انتقال به صورت دونه دونه به سرور جدید و استفاده از یم سرور موقتی هست.
خیر،ما یک دونه ناراضی هم نداشتیم.