PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبان گیری از یوزرهای IBSng !!!

khasal
July 31st, 2011, 21:07
سلام
من میخواستم سرورم رو کامل عوض کنم و میخوام از IBSng یه بک آپ بگیرم
و فایل رو توی IBSng سرور جدید Import کنم. آیا کسی میتونه توضیح بده!؟؟؟

--- آموزش بک آپ گیری تو نت هست اما ننوشته این فایل کجا میره که بهش دسترسی پیدا کنم !!!!؟؟؟

اگه کسی بتونه واس این کارو انجام بده هزینش رو هم میدم.:109: :d
مرسی:79:

hassanshaikhi
July 31st, 2011, 21:38
توی این پوشه هست
/var/lib/pgsql

reza115
July 31st, 2011, 22:12
سلام
من میخواستم سرورم رو کامل عوض کنم و میخوام از IBSng یه بک آپ بگیرم
و فایل رو توی IBSng سرور جدید Import کنم. آیا کسی میتونه توضیح بده!؟؟؟

--- آموزش بک آپ گیری تو نت هست اما ننوشته این فایل کجا میره که بهش دسترسی پیدا کنم !!!!؟؟؟

اگه کسی بتونه واس این کارو انجام بده هزینش رو هم میدم.:109: :d
مرسی:79:
سلام

با دریافت هزینه در خدمتیم

آی دی یاهو :
reza_ajori

faranetwork
July 31st, 2011, 23:01
سوالی دارین به طور رایگان در خدمتیم البته دوستمون گفتن کجا میره بازم سوالی داشتین در خدمتم

amireza21
November 30th, 2014, 15:55
از یوزر ها چجوری میشه بکاپ گرفت ؟

hassanshaikhi
November 30th, 2014, 15:59
تاپیک مربوط به 3 سال پیشه

su - postgres

Backup :
pg_dump IBSng > IBSng.bak

Restore :
psql IBSng < IBSng.bak

k-h
November 30th, 2014, 16:22
بک آپبرای بک آپ گیری ابتدا وارد SSH لینوکس شده دستورات زیر را وارد میکنیمcd /su postgres
pg_dump IBSng > /var/lib/pgsql/IBSng.sqlخب حالا شما در مسیر var/lib/pgsql/ یک فایل بک آپ دارید که اون رو باید دانلود کنید و نگه دارید. برای اینکار میتونید از برنامه WinSCP استفاده کنید ریستوربرای ریستور ابتدا فایل بک آپ رو روی سرور مقصد در مسیر /var/lib/pgsql/ آپلود کنید.(با نرم افزار WinSCP)اگر از قبل رو سرور مقصد دیتابیس وجود داشته باشه باید اول اونو حذف کنید بصورت زیر :service IBSng stopsu postgres
dropdb IBSng
createdb IBSngexitبرای ریستور دستورات زیر رو میزنیمcd /su postgres
psql IBSng < /var/lib/pgsql/IBSng.sqlو در نهایت IBSng رو استارت میکنیمservice IBSng start