ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای ایجاد یک وبسایت با 5 میلیون سرمایه

mrtekh
July 31st, 2011, 17:59
باسلام

بنده برای آغاز شروع یک پروژه 5 میلیون سرمایه اختصاص میدهم

لطفا مرا برای راه اندازی چنین وب سایتی همراه سازید

پیشنهاد دهید

1eng.ir
July 31st, 2011, 18:04
فقط پول داری و میخوای سایت بزنی؟ همین؟!! o:-)

پیشنهاد: سرمایتو بذار جایی که تخصص داری :)

logofun
July 31st, 2011, 18:10
نمیخوام دلتو بزنما
اما بیکاری میخوای پول بی زبون رو بزنی اینجا ؟

مثلا ما که چندساله اینجاییم چی شدیم :دی

جایی کار کن که دیدت باز باشه

Doublex
July 31st, 2011, 18:13
چه عرض کنم به نظر بنده که توی کار دیگه سرمایه گذاری کنین
ولی اگر به عنوان سرمایه گذار هستی و امتیاز پروژه به نام ماست من یک پروژه خوب دارم .. آماده همکاری هستین پیام خصوصی بدین.

021teh
July 31st, 2011, 18:47
سرور اختصاصی بخر
کلو کن تو دیتاسنتر ها اجاره بده

agarb98
July 31st, 2011, 21:18
عزیز بذار بانک سودش بگیر یه وی پی اس هم بگیر سودش بده وی پی اس ;;)

mrtekh
July 31st, 2011, 21:27
سلام مجدد

دوستان اشاره کردن که تو کاری سرمایه گذاری کنم که تخصص داشته باشم.
بنده بالای 4 سال در وب سایت های مختلف به عنوان ادمین و طراح سایت سابقه مفید دارم که این آخری ها که در وب سایت کمیاب دات کام با آقای افرازه کار می کردم ( مدیر کمیاب آنلاین ) به عنوان شریک بعد از گذشت 5 ماه ایشون بدون هیچ دلیلی کمیاب دات کام رو پارک کردن روی کمیاب انلاین که این کار منجر به درگیری حضوری شد ( همشهری بودن ) به همین دلیل سرمایه خودمو میخوام تو یک بخش در اینترنت بزارم.

خودم ایده هایی دارم . ولی تجربه بهم نشون داده از ایده های دیگران باید استفاده کرد

ممنون میشم کمکم کنید.

alfagig
July 31st, 2011, 22:06
سلام دوست عزیز من شما که میگی تجربه داری
صحبت دوستان هم صحیح هست کار هاستینگ بد نیست خدا رو شکر در میاد حالا دوستان میگن بعد از چند سال چیزی نشد دلیل نمیشه شما این کار رو نکنی
تشویق هم نمیکنم که این کار رو بکنی

در صورت نیاز اگه احتیاج به مشاوره دارین منو در gtalk ادد کنید اگه وقت آزاد دارین راهنماییتون می کنم تا راحت تر تو این کار به هدفتون برسین

itjavani
July 31st, 2011, 22:22
عموما کسی ایده داشته باشه به کسی نمیگه ! خودش راه میندازه یا به دنبال سرمایه گذار میگرده :)
اگر مایل به سرمایه گذاری هستید یا حاضرید پولتون رو در اختیار ما قرار بدید و سودی ماهیانه دریافت کنید درخدمتم!

kargar
July 31st, 2011, 22:27
الان فقط تنها چیزی که میگیره یه چیزی هست که تفریحی باشه یا برای وب مستران یه کاری بکنه یا چت امثال این ها بازی آنلاین هم خوب میگیره

mrtekh
July 31st, 2011, 22:59
ایده خودم ایجاد یک وب سایت مثل لوکوپوک با تغییراته عمدست

ولی برای ایجاد چنین سایتی می خوام بدونم چقدر هزینه لازمه تا به بازدید روزی 20.000 تا برسه ؟

moh3nshirazboy
August 1st, 2011, 00:31
ایده خودم ایجاد یک وب سایت مثل لوکوپوک با تغییراته عمدست

ولی برای ایجاد چنین سایتی می خوام بدونم چقدر هزینه لازمه تا به بازدید روزی 20.000 تا برسه ؟

فقط برای این جور سایت ها باید هزینه سئو کرد

mrtekh
August 1st, 2011, 00:33
میدونم

هزینه سئو تا چه حد و در کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moh3nshirazboy
August 1st, 2011, 00:39
شرکت هایی مثل kaspid.com این کار رو انجام می دهند
یا یه دوستی دارم که خیلی خفن سئو کار می کنه طوری که طی مدت زمان کمی سایتتون صفحه اول گوگل باشه
انقدر کارش خوب هست که شرکت کاسپید استخدامش کرد
اگه می خواهید پیام بدید تا ای دی این دوستم رو بهتون بدم
نمونه کار هم بهتون میده

mrtekh
August 1st, 2011, 00:41
ممنون میشم برای آی دی این دوستمونو پیام خصوصی بزارید

GOD
August 1st, 2011, 01:33
به نظر من سایت بازی انلاین گزینه مناسبی هست

easyvps.ir
August 1st, 2011, 01:45
منم با بازی آنلاین موافقم
فعلا دست کمه

blueline
August 1st, 2011, 01:47
دوست عزیز من یک نظر عمومی میدم

سایت هایی که امکانات رایگا ن میدن و موضوع اونها چیزی هست که مخاطب رو هر روز مجبور کنه به اونا سربزنه به بازدید بالایی میرسه
من پیشنهاد می کنم ابتدا یک سایت راه اندازی کنید و (واگر مایل بودید) در ابتدا چند نویسنده استخدام کنید تا تعداد پست ها تون افزایش پیدا کنه و مطالب سایتتون زیاد بشه و بعد هم خودتون دنبال کار رو بگیرید

قزوین هاست
August 1st, 2011, 02:07
به نظر من برید تو کار ارائه خدمات در هر زمینه ای که دوست دارید
چون من از بازی خوشم نمیاد این پیشنهاد رو دادم
موفق باشید

mrtekh
August 1st, 2011, 10:14
دوستان منتظر دیگر پیشنهادات شما هستم

Doublex
August 1st, 2011, 13:36
5 میلیون نقده الان خدمتتون ؟؟
بازی آنلاین هم بنظرم خوبه ... الان مای اف سی کارش گرفته صفحه اصلیش هر تبلیغ یک میلیون ماهیانه میگیره ..
3 تا ایندکس داره این میشه 3 میلیون
چند تا صفحه دیگه هم تبلیغ داره که راحت ماهی 10 رو تو جیب میزنن.
البته هزینه سرور دارن .. برنامه نویسها وطراحها هم هستند اما چون برای شرکت خودشون هست و دربین سفارش هاشونانجام میدن براشون خوب سود داره.

mrtekh
August 1st, 2011, 13:40
بله نقده

ولی تبلیغات برای اینجور سایت ها خیلی مهمه

و برای هزینه راه اندازی اولیه نیاز به سرمایه بیشتری هست

moh3nshirazboy
August 2nd, 2011, 10:31
یه پیشنهاد دارم برات
برو با این شرکت صحبت کن : ايران سامانه | Sepehr ICT (http://iransamaneh.com/)
بگو که یک پرتال خبری می خواهی ولی گمون کنم پولت برای این کار کم باشه
بعد یه سایت خبری بیار بالا بعد شروع کن تبلیغ کردن چند ماه دیگه نتیجه می ده
سایت های بزرگ خبری از پرتالشون رو از این شرکت خریدن مثلا
سایت خبری تحلیلی تابناک | Tabnak.ir (http://www.tabnak.ir/)

mrtekh
August 2nd, 2011, 14:08
دوست عزیز بنده دنبال سرمایه گذاری در جایی هستم و می خوام شروع به کاری بکنم که حداقل ماهی 500- 600 هزار تومان برام داشته باشه

farid_havashem
August 2nd, 2011, 15:27
دوست عزیز ، فقط و فقط بازی انلاین
حدود 2 3 میلیون خرج برای راه اندازی 1سالش نیازه و 2 3 تا هم برای تبلیغات
مطمئن باش درامد فوق العاده ای خواهی داشت
فقط طرح رو از یک بازی پر طرفدار خارجی بردار و با سایت خارجی صحبت کن که میخوای توی ایران راه بندازی
شاید سیستم رو با یک قیمت پایین بهت بدن و اینجا با هزینه خیلی کمتر از طراحی بتونی فارسی شده اجراش کنی ، میمونه هزینه سرور که برای 1 2 سال اول حدود 3 تومان کافیه
بقیش برای تبلیغات
موفق باشید

moh3nshirazboy
August 2nd, 2011, 16:04
دوست عزیز بنده دنبال سرمایه گذاری در جایی هستم و می خوام شروع به کاری بکنم که حداقل ماهی 500- 600 هزار تومان برام داشته باشه

سایتی مثل تابنک کم کمش ماهی 15 میلیون در آمد داره

mrtekh
August 2nd, 2011, 18:24
سایت هایی مثل تابناک و خبرگزاری های دیگه زیر نظر ارگان های دولتی هستن پس اینجور سایت ها با 20 میلیون هم نمیشه راه اندازی و درامد زایی کنه البته از دید منه

Doublex
August 2nd, 2011, 18:34
سایت هایی مثل تابناک و خبرگزاری های دیگه زیر نظر ارگان های دولتی هستن پس اینجور سایت ها با 20 میلیون هم نمیشه راه اندازی و درامد زایی کنه البته از دید منه

کار نشد نداره .. خیلی هم خوب میشه. اما بحث مهم اینه که مجبورت میکنن خبرای ***** شده بزاری ... خبرهایی که به مزاجشون خوش بیاد.
اما با این اوضاع زرنگ باشی چنان بار خودت رو میبندی که تا آخر عمر نیاز به کار دیگه پیدا نکنی .
یه فکر میگم خدمتت تو ذهنت داشته باش : الان چیزی که در ایران نیست سلبریتی نیوز هست.
مثلا دوست دارن بدونن امروز شاکردوست چیکار کرده کجا فیلم بازی میکنه با کی رابطه داره چی میخوره چی میپوشه از اینجور خبرها.
که داخل ایران بصورت اصولی اصلا نیست.
برای اینکار نیاز به عکاس چندتا داری ... تو خارج از کشور این کار یک صنعت واسه خودش . "پاپاراتزی"
همین تابناک بنر صفحه اولش 7 میلیون تومان ماهیانه هست. شما میخوای چه کاری انجام بدی که هفــت میلیون بدست بیاری ؟
چقدر بدویی ؟
زرنگ باشی ایران جای فرصته ... چون مردم ایران 2 تا عادت بد دارن : 1. تن پرورن در بعضی کارها 2.به فکر در اوردن یه لقمه نون و گذاشتن سرشون رو زمین شب هاست.
بخاطر همین هست که الان وضعه هممون همینه.

mrtekh
August 2nd, 2011, 19:13
با تشکر از شما دوست عزیز

حرفه ی پاپاراتزی متاسفانه نیاز به یک فرد با تجربه داره
و فکر نکنم انجمین *****ینگ و بخصوص بازیگران و خواننده ها از این موضوع خوششون بیاد.

ایده ی بسیار جالبی بود . سعی می کنم روی این موضوع بیشتر وقت بزارم

alfagig
August 2nd, 2011, 19:16
کار نشد نداره .. خیلی هم خوب میشه. اما بحث مهم اینه که مجبورت میکنن خبرای ***** شده بزاری ... خبرهایی که به مزاجشون خوش بیاد.
اما با این اوضاع زرنگ باشی چنان بار خودت رو میبندی که تا آخر عمر نیاز به کار دیگه پیدا نکنی .
یه فکر میگم خدمتت تو ذهنت داشته باش : الان چیزی که در ایران نیست سلبریتی نیوز هست.
مثلا دوست دارن بدونن امروز شاکردوست چیکار کرده کجا فیلم بازی میکنه با کی رابطه داره چی میخوره چی میپوشه از اینجور خبرها.
که داخل ایران بصورت اصولی اصلا نیست.
برای اینکار نیاز به عکاس چندتا داری ... تو خارج از کشور این کار یک صنعت واسه خودش . "پاپارازی"
همین تابناک بنر صفحه اولش 7 میلیون تومان ماهیانه هست. شما میخوای چه کاری انجام بدی که هفــت میلیون بدست بیاری ؟
چقدر بدویی ؟
زرنگ باشی ایران جای فرصته ... چون مردم ایران 2 تا عادت بد دارن : 1. تن پرورن در بعضی کارها 2.به فکر در اوردن یه لقمه نون و گذاشتن سرشون رو زمین شب هاست.
بخاطر همین هست که الان وضعه هممون همینه.

دوست عزیز شما یک مقدار داری آرمانی فکر میکنی
سلبریتی نیوز از لحاظ مدیریتی هیچ فرقی با یک سایت خبری مثل تابناک نمیکنه ( شما باید تیم خبر نگاری - بازبینی خبر - گروه نگارش و ... داشته باشی ) همچنین مجوز های میخواد که خیلی باید دنبالش بدویی

+ اینکه از لحاظ ارشاد و مقایرت داشتن با قوانین کشورمون به احتمال زیاد خیلی به مشکل میخوره

mrtekh
August 3rd, 2011, 10:09
دوستان بازم منتظر پیشنهاد هستم

Doublex
August 3rd, 2011, 15:31
دوست عزیز شما یک مقدار داری آرمانی فکر میکنی
سلبریتی نیوز از لحاظ مدیریتی هیچ فرقی با یک سایت خبری مثل تابناک نمیکنه ( شما باید تیم خبر نگاری - بازبینی خبر - گروه نگارش و ... داشته باشی ) همچنین مجوز های میخواد که خیلی باید دنبالش بدویی

+ اینکه از لحاظ ارشاد و مقایرت داشتن با قوانین کشورمون به احتمال زیاد خیلی به مشکل میخوره

دوست عزیز باید عرض کنم سایتی مثل فارس سینما رو ببینین ... تو این مملکت و این نظام بایستی برای هرکاری مجوز بگیری .. ثبت تو سایت ساماندهی خودش یک نوع مجوزه دیگه .. الان میگن تمام سایتها باید ثبت نام کنند. پس بحث مجوز بحث مجزایی نیست. در ثانـــی فیلم خصوصی پارتی بازیگرها رو حتما نمیخواین که بزارین.
در رابطه با نگارش بله قبول دارم چنین چیزی هست ولی خوب ایشون هم یکی از کارمندای این سایت میشن بخش زیادی رو خودشون انجام میدن.
بنده خودم عکاس و گزارش گر آشنا و خبره سراغ دارم که از دوستان خودم هستم. ایشون اکثر جاها حضور دارند و گزارش میتونن تهیه کنند. کارشون تعریفی هست. خواستین باز درخدمت هستم

mrtekh
August 3rd, 2011, 23:38
دوستان نظرتون با یک فروشگاه اینترنتی چیه ؟

mizbani.co
August 4th, 2011, 18:04
به نظر بنده ، هاستینگ بهترین گزینه میتونه باشه!

mrtekh
August 10th, 2011, 00:51
ایده ی دیگه ای نبود ؟

HematYar
August 10th, 2011, 01:24
اگر این مبلغ رو واقعا دارید ، به هیچ وجه تو اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنین .

mrtekh
August 10th, 2011, 01:27
دوست عزیز بسیاری از عزیزان رو بنده سراغ دارم که با مقدار کمتری از سرمایه من کارهای بزرگتری انجام دادن

sazsaz
August 10th, 2011, 03:03
مهم سرمایه نیست مهم پشتکار هست اگه توی هر کاری پشتکار داشته باشی موفق می شی اگه 5 میلیون که هیچ 5 میلیارد هم داشته باشی و پشتکار نداشته باشی یعنی هیچ البته می شه دست به کاری زد که با پشتکار زیاد به نتایج خوب رسید . بیشتر بچه ها حتی یک ریال هم نداشتند و از همین آقایون عزیز هاست گرفتن و وضعشون عالی هستش
البته اگر می خوای موفق باشی باید یک طرح نو دراندازی

mrtekh
August 10th, 2011, 03:07
بنده متذکر بشم که می خوام با این کار که به عنوان پشتیبانه زندگی انتخاب کردم , ادامه زندگیمو بچرخونم

برای همین این فروم را برای مشورت انتخاب کردم

sazsaz
August 10th, 2011, 03:18
ببینید تمام این آقایونی که اینجا هستند و این موقع شب بیدارند برای امور زندگیشان بیدارند و مجبورند بی خوابی بکشند
من به شما بی احترامی نکردم من نظرم اینه که باید طرحی ایجاد کنی که بتونی از اون بهترین استفاده را ببری اگر من بودم توی کاری سرمایه گذاری می کردم که در نت کم هست یا اصلا وجود نداره

REXNET
August 10th, 2011, 03:19
تنها کاری که منجر به موفقیت شما میشه، کاری هست که اصول زیر درش رعایت شده باشه:

1. بهش علاقه داشته باشید در حد اعتیاد!!
2. علم و دانش اش رو کسب کرده باشید و خودتون رو بروز نگاه دارید
3. دانش مالی خوبی داشته باشید (علم پول، چیزی که درصد بسیار کمی از مردم جهان بهش توجه کرده اند و مابقی زندگی شان را با آن تغییر داده اند)
4. سخت کوش و با پشتکار باشید و سر مشکلات مایوس نشوید
5. صاحب بیزینس خود باشید (از همون هایی هست که فقط درصد کمی از افراد میتونن ایجاد کنند و بقیه به دلایل مختلف شاید حتی اگر مایل باشند، در آن موفق نباشند)
6. به دنبال طرح ها و ایده های جدید باشید (درسته که بعضی از طرح های موجود رو میشه به روش های مدرن تر اجرا کرد و به نتیجه رسوند، ولی در مورد طرح هایی که جای کار ندارند، خودتون رو زحمت ندهید و سرمایه تون رو برای تبلیغات بزرگ، هدر ندهید)
7. از افراد متخصص و با دانش و تجربه کافی، در امور مختلف مشورت کنید و از آن ها در کارتان کمک بگیرید.
8. شرکت خود را تا حد امکان کوچک نگاه دارید و از هزینه های اضافی و تجملاتی بپرهیزید.

خیلی چیز ها رو نمیشه گفت و نمیشه همه مطالب رو باز کرد، فقط کافیه به همین عناوین و مسائلی از این دست، خوب فکر کنید و البته عمل.

ارادتمند

021teh
August 10th, 2011, 03:35
بی خابی های شبانه عادت میشه دوست عزیز

این کار شما رو از همه چیز میندازه

زندگی

بیرون
هر جهنمی

بست باید بشینی پست این سیستم
یه هدفون بزاری تو گوشت اهنگ رو پلی کنی

تیکت جواب بدی

مشتری سوال میکنه جواب بدی

سرور نصب کنی تحویل بدی

بمونه که بعضی مشتری ها تیکت هاشون فقط برای پرداخت هست

بعضی ها روزی 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000 بار تیکت میزنید

sazsaz
August 10th, 2011, 03:40
بله دقیقا حرفتون درسته ولی این از علاقه ای است که ما به کارمون داریم

021teh
August 10th, 2011, 03:45
علاقه داریم ولش بعضی ها از پایه نابودش میکنند

نمونش ما

شب خابیدیم گفتیم از یک شرکت ثبت شده سرور اختصاصی داریم
بلده اینجا میناسنش

صبح پاشیدیم سرو رقطعه

تیکت کن فرداش روشن شده رمز رو بداشت من 1 ساعته دارم رمز میزنم

شد 2 روز قطعی

میگم دلیلش چی بوده من کلی ضرر کردم

جواب
رو سرور شما ddos میزدن دیتاسنتر خاموش کرده

sazsaz
August 10th, 2011, 03:50
بله یکی هم بود یه دامنه می خواست برای ما ثبت کنه الان دو روزه هنوز روی هاست ما قرار نگرفته این چیزاش آدم را داغون می کنه

REXNET
August 10th, 2011, 03:58
اکثر مشکلات تاخیر زا در ارایه خدمات، به اتوماسیون بر می گرده که متاسفانه خیلی از شرکت ها بهش توجه ندارند و برایش وقت و سرمایه قرار نمی دهند.

ra3ou1
August 10th, 2011, 13:40
سلام

فکر نمی کنم کسی ایده درست درمونی داشتخ باشه و بیاد اینجا ذکر کنه

کسی که ایده خوبی داره خودش انجام میده که استفاده و نفعش رو خودش ببره

به هر حال ایده های نو معمولا توسط خود افراد پیاده سازی میشن و به بهره برداری می رسن

نظر بنده هست و کسی رو هم ندیدم که تاکنون ایده خوبی داشته باشه و اشتراک بزاره

شاید با 100 هزارتومان اون چیزی که توذهنش هست رو بتونه پیاده کنه و چند برابر این هزینه سود بکنه

m2vooroojak
August 10th, 2011, 14:45
به نظر من با این سایت صحبت کنین یه سایت حرفه ای طراحی وب هستش
Iran web site design destination: PARSPAKE: where web design meets E-marketing. (http://www.parspake.com)
سایت تفریحی-بازی آنلاین با قابلیت زیرمجموعه گیری بزنید با جایزه
مثل مای اف سی
چون مردم ایران برای گرفتن جایزه هر روز مجبورند به وب شما بیان
توی سایت های معروف هم تبلیغ کنید
بنر 940*140

mrtekh
August 10th, 2011, 15:05
دوستان ممنون از کمکاتون
من خودم شخصا علاقه زیادی به سایت های دانلود دارم. ولی ریسکشو نمیخوام متحمل بشم.
ایده سایت های بازی آنلاین هزینه هاش خیلی زیاده . بنده با یک شرکت که اسمشو نمیارم صحبت کردم در این زمینه . ایشون به بنده مبلغ 15 میلیون تومان را بدون هاست پیشنهاد دادن, واسه همین این موضوع از ذهنم خارج شد.

REXNET
August 10th, 2011, 22:59
بازی بستگی داره به چه روشی پیاده سازی بشه... از ساده ترین انواع Flash و یا HTML5 و jQuery گرفته تا انواع تحت مرورگر Java Applet و ActiveX .... اگر بابت انواع ساده تر این قیمت رو گفته اند، قیمت معقولی نیست ولی در مورد انواع بسیار جرفه ای و تا حدودی سنگین، هزینه های بالاتری هم ممکنه داشته باشه.

شرکت ما حاضره در حداقل زمان ممکن برای شما چنین پروژه ای رو بسته به بودجه و قراردادهای امتیازی کنار اون، انجام بده. اگر تمایل به همکاری دارید، با بنده تماس بگیرید.

ارادتمند

moh3nshirazboy
August 11th, 2011, 00:22
بازی بستگی داره به چه روشی پیاده سازی بشه... از ساده ترین انواع Flash و یا HTML5 و jQuery گرفته تا انواع تحت مرورگر Java Applet و ActiveX .... اگر بابت انواع ساده تر این قیمت رو گفته اند، قیمت معقولی نیست ولی در مورد انواع بسیار جرفه ای و تا حدودی سنگین، هزینه های بالاتری هم ممکنه داشته باشه.

شرکت ما حاضره در حداقل زمان ممکن برای شما چنین پروژه ای رو بسته به بودجه و قراردادهای امتیازی کنار اون، انجام بده. اگر تمایل به همکاری دارید، با بنده تماس بگیرید.

ارادتمند

شرکتتون چیه اسمش؟
نمونه کارم دارید؟

REXNET
August 11th, 2011, 00:32
شرکتتون چیه اسمش؟
نمونه کارم دارید؟

Rex Technologies Ltd.

نمونه کاری که بتونید مشاهده کنید خیر، ولی توانایی اجرایی اش رو داریم.

sazsaz
August 11th, 2011, 01:55
آقا بازی سودی نداره من قبلا بهشون گفتم چه کنن ولی گوش نگرفتن

REXNET
August 11th, 2011, 02:04
چرا سود نداره؟! فقط به ایران نگاه نکنید، الآن سود بازی های آنلاین تو بازار جهانی کم نیست...

HematYar
August 11th, 2011, 02:56
دوست عزیز بسیاری از عزیزان رو بنده سراغ دارم که با مقدار کمتری از سرمایه من کارهای بزرگتری انجام دادن

بله بسیاری از همون عزیزان ، بدون بند پ نمیتوننی زندگی کنن . داری ؟ برو جلو .

mrtekh
August 11th, 2011, 02:58
قضیه بازی های آنلاین منتفی بشه بهتره

نظرتون درباره سیستم جدید که به صورت پیامکی است چیه ؟

البته به یک شیوه جدید

iPERSIAN
August 28th, 2011, 14:50
خب... من ایده های خوبی دارم که خودم دنبال انجام دادنشون هستم. البته به احتمال زیاد از نظر سرمایه کم میارم! حاظرم به همون میزان سرمایه شما (5 میلیون) بزارم و با یه آدم مطمئن شراکت کنم.

moh3nshirazboy
August 29th, 2011, 10:25
Rex Technologies Ltd.

نمونه کاری که بتونید مشاهده کنید خیر، ولی توانایی اجرایی اش رو داریم.

هیچ کی نمیگه ماست من ترشه !
توی ایران هر کی یک صفحه برنامه نویسی می خونه خودش رو خدا می بینه
مثل بعضی ها که پر تال وبلاگ دهی می فروختن و خودشون رو سلطان پی اچ پی ایران می دونن که حتی نسخه آخرشونم تا 10 میلیون قیمت زدن و مردم بیچاره هم گول حرفهاش می خوردن و می خریدن
ولی پرتالی که آماده کرده بودن سرشار ا باگ بود و هست و همچنین ضعف دیگر پرتالش این بود که پرتالش وبلاگ هایی رو که کاربر ها می ساختن بجای اینکه در کش ذخیره کنه رو در دیتا بیس ذخیره می کنه
به همین دلیل یکم که تعداد وبلاگ ها زیاد بشه سرور میترکه و دیگر پولتون دود شده رفته تو هووا

nasa_de
August 29th, 2011, 11:09
مثل بعضی ها که پر تال وبلاگ دهی می فروختن و خودشون رو سلطان پی اچ پی ایران می دونن که حتی نسخه آخرشونم تا 10 میلیون قیمت زدن و مردم بیچاره هم گول حرفهاش می خوردن و می خریدن
ولی پرتالی که آماده کرده بودن سرشار ا باگ بود و هست و همچنین ضعف دیگر پرتالش این بود که پرتالش وبلاگ هایی رو که کاربر ها می ساختن بجای اینکه در کش ذخیره کنه رو در دیتا بیس ذخیره می کنه
به همین دلیل یکم که تعداد وبلاگ ها زیاد بشه سرور میترکه و دیگر پولتون دود شده رفته تو هووا

ذخیره اطلاعات در دیتابیس چه مشکلی را به وجود میاره؟

moh3nshirazboy
August 29th, 2011, 12:06
ذخیره اطلاعات در دیتابیس چه مشکلی را به وجود میاره؟

به سرور فشار میاره
باید فایل ها و وبلاگ ها در فایل کش ذخیره شود

amirlord
August 29th, 2011, 12:10
به سرور فشار میاره
باید فایل ها و وبلاگ ها در فایل کش ذخیره شود
میشه بیشتر توضیح بدید ! :) مگه قراره فشار نیاره ؟!!! :)

moh3nshirazboy
August 29th, 2011, 12:20
اره
فرض کن همه وبلاگ های بلاگ فا و اطلاعاتش در دیتابیس ذخیره شده باشه. اون موقه چی می شه؟

amirlord
August 29th, 2011, 12:28
اره
فرض کن همه وبلاگ های بلاگ فا و اطلاعاتش در دیتابیس ذخیره شده باشه. اون موقه چی می شه؟
عزیزم شما مورد کش رو توضیح بده !

agarb98
August 29th, 2011, 14:58
در زمینه بازی اینترنتی و وبلاگدهی توصیه میشه سرمایه گذاری کنید

REXNET
August 29th, 2011, 18:29

1. عادت بدیه که راجع به شخص یا شرکتی پیش داوری بفرمایید!! :)

2. فکر کنم شما خودتون یک صفحه مقاله مطالعه کردید، حالا رو هوا بدون هیچ دلیل منطقی و معقولی استفاده از دیتابیس رو اشتباه می دونید!! ;;) هر چیزی ساز و کار مخصوص به خودش رو داره و برنامه نویسی، انتخاب موتور دیتابیس و تنظیمات و نحوه تعامل با اون همه و همه در نتیجه کار سهیم هستند. ضمنا اصلا بفرمایید چرا دیتابیس ها بوجود آمدند؟! چه اشکالی در ذخیره سازی مستقیم در فایل وجود داشت که باعث بروز مشکل میشد؟! شما وقتی از تاریخچه و ساز و کار چیزی اطلاع ندارید لطفا اظهار نظر نفرمایید. در نهایت چیزی که ذخیره میشه روی همون HDD هست نه رو هوا !!! موتور های دیتابیس فقط به منظور بهینه سازی بوجود آمده اند و نه چیز دیگر!! سیستم های وبلاگ نیز معمولا برای کاهش بار سرور های دیتا، از روش های متعددی بهره می گیرند از جمله ذخیره سازی مطالب و قالب بصورت فایل های HTML و Join کردن اون ها به نحو مناسب هنگام تقاضا... روش های بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد و یا می توان ایجاد نمود که در صورت نیاز تیم های برنامه نویسی روی آن ها تحقیق خواهند کرد.

xerox
August 29th, 2011, 19:12
فقط پست اول و آخر رو خوندم

در راستای تایید پست قبلی باید بگم ویکی پدیا با اون عظمتش محتوا رو رو دیتابیس میریزه. دیتابیس هیچ مشکلی نداره فقط باید درست طراحی کرد، درست ایندکس کرد و موتور مناسب انتخاب کرد تا سرور حداقل فشار رو متحمل بشه.

در راستای پست اول هم باید بگم بگرد ببین الان ملت بیشتر چی نیاز دارن پولت رو بذار همونجا خیلی سریع هم برمیگرده. با 5 میلیون هم فکر کنم امپروتور Tunneling در ایران بشی.

ایده برای شروع یک کار و تجارت مناسب خواستید به صورت مشاوره در خدمت هستم.

sharax
September 3rd, 2011, 16:39
{اسپم} چرا بحث رو پیجوندین؟ من فقط صفحه اول و آخر رو خوندم، یک دقیقه برین صفحه اول بعد صفحه اخر ببینید به هم می خوره یا نه!؟ میگه ایده بدین بعد یکی می گه مثلا آره بعد تا آخر سوال این بنده خدا فراموش می شه!
دوست گرامی به نظر من برین با کمک یکی از دوستان که تو زمینه کلو کردن سرور هستند مشورت کنید و سرور خریداری و از طریق همان شرکت اجاره بدی تا اطلاعات خودتان کامل شود {اگه دوست دارین تو زمینه هاستینگ فعالیت کنید}
تو زمینه مدیریت یا راه اندازی سایت هم همیشه سعی کن اولین باشی تا بتونی بهترین باشی!
یا بهترین باشی تا اولین باشی{که نیاز به دانش فنی و تجربه کافی هست}
به نظر من شما اگر می خوای سرمایه گذاری کنی باید چند ماه تحقیق کنی بعد شروع کنی به سرمایه گذاری، کار تو اینترنت زیاده ولی...
در کل به عنوان یک بچه محل { هم استانی } یک کاری رو شروع کن که بشه با هزینه پایین راش انداخت بعد دیدی اون کار به فکر خودت سازگاری داره بعد سرمایت رو روش بزار

jafare
September 20th, 2011, 09:58
سلام
من یه سایت دارم و وقت کافی ندارم روش کار کنم. اگه همکاری یا پیشنهادی دارید ممنون میشم. iranonline.it