PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : unlock کردن دامنه برای انتقال

moh3nshirazboy
July 31st, 2011, 12:35
سلام خوبید؟
من یه دامین دارم که پانلش روی myorderbox.com هست
حالا می خوم از حالت قفل خارجش کنم تا بتونم انتقال بدم روی پانل راد کام
اگه راهنمایی کنید ممنونتون می شم

moh3nshirazboy
July 31st, 2011, 15:35
کسی نمی تونه جواب بده؟

1eng.ir
July 31st, 2011, 16:13
Radcom پنلش چیه؟

پ.ن: منطقت برای این انتقال چیه؟ مگه پنل فعلی مشکل داره؟ ...

alfagig
July 31st, 2011, 16:13
سلام دوست عزیز داخل پنل قسمتی داره که وضعیت لاک بودن دامنه رو نشون میده

از اون قسمت انحام بدین

اگه نتونستین اعلام کنید تا تا تصویرش رو بزارم

moh3nshirazboy
July 31st, 2011, 18:56
منطقم این هست که دامینم روی پنل مطمئن تری قرار بگیره.

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

سلام دوست عزیز داخل پنل قسمتی داره که وضعیت لاک بودن دامنه رو نشون میده

از اون قسمت انحام بدین

اگه نتونستین اعلام کنید تا تا تصویرش رو بزارم

والا من هرچی گشتم ندیدم
چندین بار هم با مدیر تک وب {شرکتی که دامین را برام ثبت کرده} تماس گرفتن گفتن جایی به نام لاک یا ان لاک وجود نداره
من این موضوع را به شرکت راد کام گفتم اونا هم می گن همچین چیزی امکان نداره و برای اینکه ما دامنه رو انتقال بدیم تنها راهش اینه که دامنه رو از حالت قفل خارج کنید
اگه شما بلدید و این امکان وجود داره که اموزش تصویریش را در اختیار من قرار دهید لطف بزرگی در حق من می کنید

منتظرم
سپاس

alfagig
July 31st, 2011, 22:14
دوست عزیزمون اینجا خوب توضیح دادن ببینید میتونید کمکتون میکنه
http://www.webhostingtalk.ir/f25/19925/

aminsm
August 1st, 2011, 22:46
منطقم این هست که دامینم روی پنل مطمئن تری قرار بگیره.

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

والا من هرچی گشتم ندیدم
چندین بار هم با مدیر تک وب {شرکتی که دامین را برام ثبت کرده} تماس گرفتن گفتن جایی به نام لاک یا ان لاک وجود نداره
من این موضوع را به شرکت راد کام گفتم اونا هم می گن همچین چیزی امکان نداره و برای اینکه ما دامنه رو انتقال بدیم تنها راهش اینه که دامنه رو از حالت قفل خارج کنید
اگه شما بلدید و این امکان وجود داره که اموزش تصویریش را در اختیار من قرار دهید لطف بزرگی در حق من می کنید

منتظرم
سپاس

اتفاقا من هم دقیقا کاری که شما میخواهید بکنید را میخوام انجام بدم با همان دلیل شما.
تو پنل directi باید theft protection رو غیر فعال کنی. (فکر کنم همانند گزینه unlock در tucows باشد)

من هم با اینکه theft protection رو غیر فعال کرده بودم (از رادکام)گفتند که باید unlock کنی، ولی بعدش متوجه شدم شاید به این دلیل نمی تونستند انتقال بدند چون دامنه من هنوز 60 روز از زمان ثبتش نگذشته بود.
جواب دادم گفتند که بله درست متوجه شدم و مشکل به این خاطر بوده، حالا باید 2 روز دیگه صبر کنم ببینم میتونم انتقال بدم یا نه.

moh3nshirazboy
August 2nd, 2011, 09:33
اتفاقا من هم دقیقا کاری که شما میخواهید بکنید را میخوام انجام بدم با همان دلیل شما.
تو پنل directi باید theft protection رو غیر فعال کنی. (فکر کنم همانند گزینه unlock در tucows باشد)

من هم با اینکه theft protection رو غیر فعال کرده بودم (از رادکام)گفتند که باید unlock کنی، ولی بعدش متوجه شدم شاید به این دلیل نمی تونستند انتقال بدند چون دامنه من هنوز 60 روز از زمان ثبتش نگذشته بود.
جواب دادم گفتند که بله درست متوجه شدم و مشکل به این خاطر بوده، حالا باید 2 روز دیگه صبر کنم ببینم میتونم انتقال بدم یا نه.

مرسی دوست عزیز از راهنمایی مفیدتون . حالا اگه شما این روشی که رفتید بهتون جواب داد یه خبری هم به من بدی ممنون می شم:x:x:x:x

alikeshavarz
May 22nd, 2013, 12:39
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
دامینی ثبت کردم موقع ثبت قفل دامنه رو زدم ، طرف میخواد الان دامین انتقال بده قفله از ریسلرکلاپ چه جوری قفله این دامینو آزاد کنم ؟
با تشکر