توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد Server4You.Com
xersis
July 28th, 2011, 17:06
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد Server4You داشتم
1- میدونیم که وارز نیست . ولی نمیدونم که به اسکریپت گیر میدن یا به فایل ؟ ما یک سیستم ریپدلیچ داریم که چند هفته ای هست که سرور فعلی کشش نداره . از server4you خیلی خوشم میاد .
2- با ایرانی ها مشکل نداره ؟
مشکلات و مزایاش رو به طور کلی و خلاصه عرض کنید ممنون میشم
mgp.co.ir
July 28th, 2011, 17:19
1- شکایت بشود حتما سرور جمع می کنند .
2- بعد از پرداخت از شما passport می خواهد.
faranetwork
July 28th, 2011, 18:02
سرور خواستین از Server4You میتونم بهتون بدم با پنل !!! و اینکه وارز بستگی داره location رو کجا بگیرین اگه از غیر آمریکا بگیرین زیاد گیر نمیدن و فقط گیرشون به سیستم های هک بانکی هست به وی بی نال و.... زیاد گیر نمیدن اگر هم گیر بدن بهشون میگین پاک کردم یوزر رو بعد بیخیال میشن......
itjavani
July 28th, 2011, 18:39
سرور خواستین از Server4You میتونم بهتون بدم با پنل !!! و اینکه وارز بستگی داره location رو کجا بگیرین اگه از غیر آمریکا بگیرین زیاد گیر نمیدن و فقط گیرشون به سیستم های هک بانکی هست به وی بی نال و.... زیاد گیر نمیدن اگر هم گیر بدن بهشون میگین پاک کردم یوزر رو بعد بیخیال میشن......
به اسکریپت نال گیر میده ، به هر چیزی که ابیوز بیاد گیر میده کلا!لوکیشن آلمانش بهتر از آمریکا هست ولی در هر حال قوانین جفت لوکیشن هاشون گیره! اگر دانلود از تورنت هم دارید حتما آلمانشون رو انتخاب کنید!
xersis
July 28th, 2011, 20:05
سلام
ممنون از همه دوستان
اسکریپت نال نصب نمیکنیم
فقط فایل ها مشکل ما بودن که حداکثر 1 هفته ای پاک میشن
فکر نکنم گیر چندانی بدن
نظر شما چیه ؟
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
دوستان نظری ندارن ؟
xersis
July 28th, 2011, 22:13
عزیزان دیگه ، لطف میکنن یه راهنمایی کنن ؟
faranetwork
July 28th, 2011, 22:30
تا report ندن گیر نمیده ....
xersis
July 28th, 2011, 22:38
کیفیت سرور هاش چی ؟
شما ازش سرور داشتید درسته ؟ راضی هستید ؟
پورت هاشون چی ؟ همونی هست که میگن ؟ یا بالا پایین داره ؟
faranetwork
July 28th, 2011, 22:52
کیفیت سرور هاش چی ؟
شما ازش سرور داشتید درسته ؟ راضی هستید ؟
پورت هاشون چی ؟ همونی هست که میگن ؟ یا بالا پایین داره ؟
من ازشون بیشتر از 15 تا سرور خریدم ....پورت هاشون 100 مگابایت هست ...کیفیت و آپ تایم هم عالی هست