PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقاضای آموزش

haakem
July 27th, 2011, 18:56
سلام دوستان . من از vstar سرویس گرفتم . اما الان نمیدونم به چه صورت سرویس رو فعال کنم !!

کسی تجربه کار با vstar vps رو داره عزیزان ؟

amirlord
July 27th, 2011, 18:58
اگر vps لینوکس گرفته باشید که همون موقع فعال میشه ! اطلاعاتش هم بهتون ایمیل میشه!

haakem
July 27th, 2011, 19:00
من ویندوز گرفتم . لینک یک کنترل پنل رو بهم دادن و مگفتن آی پی سرور رو از اونجا ببینم . و مشخصات ریموت رو هم دادن ولی وقتی می خوام وارد ریموت بشم اروری میده مبنی بر فعال نبودن سرور . مشکل از کجا هست به نظرتون دوست من ؟

amirlord
July 27th, 2011, 19:04
چه اروری میده ؟! وقتی میرید توی پنل اونجا لیست وی پی اس هاتون هست به همراه آی پی هاشون . !

haakem
July 27th, 2011, 19:18
کار این vnc چی هست ؟

Login to your VirtPanel VPS Control Panel to get your VNC Access Details. You can use TightVNC to connect via VNC and it can be downloaded from TightVNC: VNC-Compatible Free Remote Control / Remote Desktop Software (http://www.tightvnc.com)

مثل اینکه سرور داون باشه . و نمیزاره از ریموت وارد بشم با آی پی و یوزر و پسورد !

مشکل از کجا هست به نظرتون دوست من ؟

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

الان سرور رو راه اندازی کردم . خوشبختانه مشکل خاصی پیش نیومد . Iis رو چطور تنظیم کنم دوستان ؟