ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال سایت به لوکال

pershianix
July 27th, 2011, 13:47
سلام. من قصد دارم سایتی که با وردپرس راه انداختمو بیارم روی لوکال. این کارارو کردم:

1- از دیتابیسم روی هاست بکاپ گرفتم.
2- وردپرس رو روی لوکال نصب کردم و دیتابیسی که بک آپ گرفته بودمو ایمپورت کردمو کانکتش کردم به وردپرس لوکال
3- آدرس سایتم توی دیتابیس رو به لوکال تغییر دادم. به این صورت که مثلا تمام آدرسهای سایتم به نشانیmysite.com رو به localhost/mysite.com تغییر دادم.
4- فایلها و عکسهای آپلودی هم به صورت دستی به لوکال انتقال دادم.

الان دیتابیس به درستی کانکت شده، صفحه ی اول سایت به درستی و کامل به صورت لوکال، لود میشه اما مشکل وقتی شروع میشه که میخوام روی ادامه ی مطلب، یا لینک دسته بندی، یا آرشیو و کلا هر لینک داخلی ای کلیک کنم. به این صورت که خطای زیر صادر میشه
The requested URL /mysite.com/1390/04/مرورگر-اینترنتی-بایدو-هم-از-راه-رسید/ was not found on this server.

ممنون میشم بگید مشکل از کجاست.

iMohsen
July 27th, 2011, 14:58
فایل htaccess رو هم گذاشتید تو مسیر اصلی ؟‌

البته این به نظر میاد زمان برگرداندن بک آپ encoding مطابق با encoding هاستتون نبوده و کاراکترها غیرعادی درج شده !

pershianix
July 27th, 2011, 15:55
آره. اون htaccess ی که توی پوشه ی اصلی وردپرس بودو کپی کردم توی پوشه ی اصلی وردپرس روی لوکال. منتها به خاطر قوانین نامگذاری ویندوز، فقط فایل به صورت htaccess کپی میشه و به هیچ نحوی نمیشه اونو به htaccess. تبدیلش کرد.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

در مورد کدینگ هم من utf8 زدم. اینم عکسش
http://www.irupload.ir/images/quyhlqozfkvk19y5hxsn.png (http://www.irupload.ir/)

pershianix
July 27th, 2011, 22:25
کسی جواب نمیده؟

m3hdi
July 27th, 2011, 22:28
یه بار latin1 ایمپورت کنید تست کنید

vahab00
July 27th, 2011, 23:44
دوست خوبم ديتابيست رو به UTF8 تبديل كن تا درست شه
با برنامه notpad++ راحتر اين كارو ميشه كرد
موفق باشيد
يا حق

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

راستي اگه سختته ديتابيست رو پ.خ كن درستش كنم برات بفرسم
يا حق

pershianix
July 28th, 2011, 17:38
یه بار latin1 ایمپورت کنید تست کنید
این کارم کردم اما نشد

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

دوست خوبم ديتابيست رو به utf8 تبديل كن تا درست شه
با برنامه notpad++ راحتر اين كارو ميشه كرد
موفق باشيد
يا حق

---------- post added at 10:44 pm ---------- previous post was at 10:28 pm ----------

راستي اگه سختته ديتابيست رو پ.خ كن درستش كنم برات بفرسم
يا حق

utf8 که بود اما بازم utf8 کردم و فایده نداشت

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

یه مورد جالب! بعید میدونم مشکل از کدینگ باشه چون حتی مثلا با کلیک روی این آدرس
http://localhost/mysite.com/page/2/
که هیچ کاراکتر فارسی ای نداره، بازم همون پیغام میاد. یعنی:

Not Found

The requested URL /mysite.com/page/2/ was not found on this server

مشکل از چی میتونه باشه؟

m3hdi
July 28th, 2011, 18:06
این htaccess رو قرار بدید

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress

ARYACLUB
July 28th, 2011, 19:24
چطور فکر میکنید مشکل از htaccess و تغییر ساختار پیوندهای یکتا میتونه باشه
چه ربطی داره

اگر پیوندها از حالت استاندارد تغییر داده بشه
اگر این فایل نباشه صفحه اول نمایش داده میشه و تک نوشته ها و صفحات دیگر سایت ارور داده میشه

شما به نحوه بکاپ و ریستور دیتابیس توجه کنید ( طبق اموزش دوستان)

برای بکاپ پیشنهاد میکنم از دامپر استفاده کنید

ضمنا به تنظیمات خواندن برید و ببینید "نوع نویسه‌ها برای برگه‌ها و خوراک‌ها" رو حالت UTF-8 باشه

m3hdi
July 28th, 2011, 19:33
چطور فکر میکنید مشکل از htaccess و تغییر ساختار پیوندهای یکتا میتونه باشه
چه ربطی داره

اگر پیوندها از حالت استاندارد تغییر داده بشه
اگر این فایل نباشه صفحه اول نمایش داده میشه و تک نوشته ها و صفحات دیگر سایت ارور داده میشه

شما به نحوه بکاپ و ریستور دیتابیس توجه کنید ( طبق اموزش دوستان)

برای بکاپ پیشنهاد میکنم از دامپر استفاده کنید

ضمنا به تنظیمات خواندن برید و ببینید "نوع نویسه‌ها برای برگه‌ها و خوراک‌ها" رو حالت UTF-8 باشه

دوست عزیز اگر htaccess به درستی موجود باشه حتی not found ها هم با وردپرس بارگذاری می شن
پیشنهاد می کنم دوباره پست های استارتر رو بخونید ;)

ARYACLUB
July 28th, 2011, 20:07
دوست عزیز اگر htaccess به درستی موجود باشه حتی not found ها هم با وردپرس بارگذاری می شن
پیشنهاد می کنم دوباره پست های استارتر رو بخونید ;)
شرمنده
من متن بالا را سرسری خوندم و فکر کردم مشکل ایشون نمایش فونت و سایته

پس به هیچ وجه به نحوه بکاپ از دیتابیس و غیره نمیتونه مربوط بشه
متن htaccessهستش که دوستان دادند و نحوه نامگذاری

که شما مشکل در نحوه نامگذاری دارید .

چند تا نكته هست كه بايد بدونيد:

چون ميدونم اكثريت قبل از آپلود واسه انجام كارهاتون از لوكال هاست استفاده ميكنيد بايد بگم كه ويندوز اجازه درست كردن فايل اصلي كه ما واسه فعاليتمون نياز داريم رو نميده چون .htaccess يه فايل بدون نامه !!!

اما با اين كد ساده php توي لوكال هاست هم ميتونيم اچتي اكسس رو ايجاد كنيم .
کد:

$file=".htaccess"; $fp=fopen($file,"w+"); fwrite($fp,"#is here our htaccess"); و در آخر اينكه اگه يه حرف يا حتي يه space اينور و اونور بزنيد باعث server error ميشه و سايت بالا نمي يادراحتترین روش بدون دردسر را هم بهتون بگم
چون تغییرا پیوندهای یکتا توی هاست و سرور برای سیئو بهتر هست و توی لوکال نیازی بهش نیست

شما برید به تغییرات پیوندهای یکتا و گزینه اول که پیش فرض هست را انتخاب کنید
و فایل htaccess را کاملا حذف کنید

vahab00
July 28th, 2011, 20:23
به بخش تنضيمات پيوند يكتا بريد و يكي از گزينه ها رو انتخاب كرده و اوكي كنيد
مشكل حل ميشه

pershianix
July 28th, 2011, 23:41
به بخش تنضيمات پيوند يكتا بريد و يكي از گزينه ها رو انتخاب كرده و اوكي كنيد
مشكل حل ميشه
از همه ی دوستان ممنون. مشکلم حل شد! همین کارو کردمو مشکلم حل شد! قبل از این کارم، رفتم از توی ابونتو فایل .htaccess رو یه نقطه گذاشتم قبلش و برگشتم به ویندوز و دوباره تست کردم اما بازم صفحه ها لود نمیشد تا اینکه تنظیمات پیوند یکتا رو روی پیش فرض گذاشتم و همه چی حل شد. قبل از اعمال تغییر پیوند یکتا، موقع ورود به وردپرس، پیغامی صادر شد که پایگاه داده باید به روز بشه و منم تایید کردمو پایگاه داده به روز شد. بعد که رفتم توی لوکال (چون دوباره .htaccess رو حذف کرده بودم و میدونستم که اونجا دیگه .htaccess ندارم) دیدم که یه .htaccess ساخته شده! حالا نمیدونم به خاطر به روز رسانی پایگاه داده بوده یا به خاطر تغییر پیوند یکتا. دستورات داخل فایل .htaccess ی که ایجاد شد هم این بود:

# BEGIN WordPress

# END WordPress

به هرحال الان همه چی درست کار میکنه. بی نهایت ممنون.