PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رم لازم برای نصب دایرکت ادمین روی vds

WebArts
July 27th, 2011, 12:54
دوستان من به یکی از فروشندگان VDS یکvmware ESxi VDS با رم 128 سفارش دادم و فروشنده پیغام داده

شما پنل زیر را انتخاب نموده اید :
VDS0

HDD = 15GB
BW = 300GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 128MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 10.000

این مقدار رم برای دایرکت ادمین بسیار بسیار کم هست و حداقل دایرکت ادمین به 512 مگابایت رم نیازمند است و نصب و ... غیرممکن است

به نظر بنده مناسب بود شما یکی از دو پنل زیر را انتخاب می نمودید :

VDS4

HDD = 55GB
BW = 1100GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 1024MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 38.000

ولی من دوستانی را میشناسم با همین رم سی پنل و یا دایرکت ادمین دارند و تازه روی openvz!
l
می خواستم نظر متخصصین را بدونم.
ممنون

taghikhani
July 27th, 2011, 13:09
اصولا لینوکس با رمی کمتر از 512 عملکرد خوبی نداره. بهتره به توصیه فروشنده عمل کنید

WebArts
July 27th, 2011, 13:10
لازم به ذکر است فقط دو سایت که در آینده پر بازدید خواهد شد روی vds برپا میشه و هدف سرویس فروش وب هاستینگ و هاست بیشمار دامنه نیست.

mohsen1
July 27th, 2011, 13:13
پس ترجیحا 384 یا 512 مگ رم استفاده کنید و از آنتی ویروس استفاده نکنید...

1eng.ir
July 27th, 2011, 13:19
vDs دیگه چه صیغه ایه؟! بگید vPs که مجازی ساز شرمنده نشه :)

DirectAdmin

We highly recommend a processor of at least 500mhz even though DirectAdmin will run on slower systems. A minimum 512 megabytes of memory is required (2+ Gig is preferred). A hard drive with at least 2 gigabytes of free space (after the Linux install) is also required. If you are expecting high traffic levels then you will need more memory, processor power, and hard drive space than we recommend here. Intel and AMD should work fine. Solaris/Sparc will not

cPanel

Processor 266 MHz processor
Memory 512 MB RAM (1 GB recommended when hosting many accounts
Disk Space 10GB hard disk

WebArts
July 27th, 2011, 13:27
پس بهتر نیست آپشن های دایرکت ادمین و سی پنل را در فرم سفارش برای پلنهای زیر 512 بردارید؟!

mohsen1
July 27th, 2011, 14:23
واسه تست کنترل پنل دایرکت ادمین 256 تا 384 مگ کافیه.
واسه تست سی پنل هم 384 تا 512 مگ هم کافیه.
ولی واسه میزبانی سایت حتما باید بیشتر از اینا باشه.

Warez-Host.IR
July 27th, 2011, 15:19
سلام
این سفارش امروز در سایت ما ثبت شده بود از پنل مشخص هست که مربوط به سایت ما هست
بهتر دیدم که خودم هم توضیح بدم هرچند که جناب لیالی در تیکت ها بهتون پاسخ داده بودند
اون چیزی که ما همیشه به کاربران توصیه میکنیم :
دایرکت ادمین حداقل رم 512 و سی پنل حداقل رم 1024 مگابایت
دایرکت ادمین را شما میتونید روی سروری با 256 مگابایت رم نصب کنید ولی عملاً هیچ کارایی نداره

این را شما مد نظر بگیرید که شما قرار هست فایروال و ... نصب و کانفیگ بشه , خوب برنامه های جانبی هم نیاز به منابع مثل رم دارن
قرار هست به گفته خود شما آپاچی تعداد زیادی یوزر را پشتیبانی کنه , به نظر خودتون با این رم میشه همه این کارا را کرد ؟؟

اگر این شدنی بود که دیگه سرویس دهندگان سرورهای با رم 12 - 16 - 24gb و ... خرید نمی کردن
البته به نظر من بهترین کار را جناب لیالی انجام دادن و به شما قبل از انجام سفارش اطلاع دادند که این پنل مناسب نیست و بهتر هست پنلی دیگه انتخاب کنید یا هزینه را برای شما بازگشت بزنیم
که هزینه حدوداً 9 دقیقه بعد به حساب بانک سامان شما واریز شد ;)

خوب حالا از بحث سفارش شما که بیایم بیرون خودم به همکاران گفتم که هیچ زمان روی پنل کمتر از 512 مگابایت رم دایرکت ادمین نصب نکنن و روی پنل کمتر از 1024 مگابایت رم یا حداقل حداقل 768 مگابایت رم سی پنل نصب کنن
چرا ؟؟؟؟؟
سرویس را تحویل کاربری میدیم , کاربر توقع داره سرورمجازی مثلاً با رم 256 بتونه حداقل یکی دو تا سایت با بازدید خوب را پشتیبانی کنه که عملاً غیرممکن هست
پس چرا کاری را انجام بدیم که مطمعاً , بعد با نارضایتی کاربر روبرو بشیم ؟؟
همون اول به کاربر بگین که آقا فلان سرویسی که شما انتخاب کردید مناسب کار شما نیست و ....
نه اینکه سرویس را تحویل بدید و بعد هر روز با هم درگیر باشید

این چند خط آخر منظور کلی بود با کسانی که فقط به فکر این هستن یک پولی از مشتری دریافت کنن و سرویس را تحویل بدن

سوالی بود در خدمتم
موفق باشید