توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تورو خدا کمک کنید مشکل بزرگ در وردپرس
sam_ki1
July 27th, 2011, 01:21
من یک قالب گذاشتم و ایرور این فایل و داد pluggable.php منم ایرادو جستجو کردمو مشکلو تو یکی از سایتا گفتم و گفتن پاکش کن (شوخی خیلی خطرناکی نکنین به خدا) اما حالا این ایرور همیشه میاد و هر کار کنم این ایرورو می ده البته کاره انجام میشه ولی این ایرور پدرمو در اورد تورو خدا کمک کنین گیر افتادم
اخطاره اغلب وقتی بخوام قالب عوض کنم یا افزونه فعال کنم میاد این ایروره کامل پاین می زارم
-------------------------------------------------------------
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ***********/public_html/wp-content/plugins/cystats_widget/index.php:1) in*************/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 897
---------------------------------------------------------------
m3hdi
July 27th, 2011, 01:24
اندکوینگ فایل function.php رو تغییر بدید
sam_ki1
July 27th, 2011, 01:39
راستی یه چیزی یادم رفت بگم فیو ایکون یک از قالبها روی سایتم مند گار شده و نمی دونم چه طور پاکش کنم
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
یعنی چیکار کنم داشی بیشتر توضیح بده کد نویسی هم بلد نیستم ها
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
یعنی چیکار کنم داشی بیشتر توضیح بده کد نویسی هم بلد نیستم ها
m3hdi
July 27th, 2011, 01:39
فایل function.php رو بفرستید براتون چک کنم (;
sam_ki1
July 27th, 2011, 01:44
نا امیدانه این پستو زدم اخه مدتی مشکلاتمو مطرح می کنم ولی کسی به دادم نمیرسه ممنون خدا راهتو روشن کنه
از کجا بیارمش یعنی کجای فیلهاست
m3hdi
July 27th, 2011, 01:48
توی پوشه قالب فعلیتون یک فایل باید باشه به اسم function.php اون فایل رو قرار بدید
اینم لینک دانلود البته من قالب ها رو عوض کردم بازهم همین مشکلو دارم
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
کی جواب می دی عزیز من منتظرم
:105::77::((:-ss:-ss
sam_ki1
July 27th, 2011, 13:54
تو رو خدا یکی بیاد کمک کنه مدیرتم دیگه باز نمیشه نمی تونم وارد مدیریت بشم
:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:((
iMohsen
July 27th, 2011, 14:21
برین تو این مسیر public_html/wp-content/plugins/ و پوشه های مربوط به cystats رو حذف کنید . این مشکل به خاطر خروجی خارج از انتظار از طرف پلاگین cystats هست .
m3hdi
July 27th, 2011, 15:42
دوست عزیز فایلی که قرار داید اشتباه هست
فایل function.php قالب رو قرار بدید
sam_ki1
July 27th, 2011, 19:28
ممنون اقا (iMohsen) مدیریت باز شد مشکل ایرور هم رفت اقا m3hdi شما هم دستون درد نکنه نمی دونم چه طور از تون با چه زبونی تشکر کنم چند ماهی کسی جواب منو نمی داد شما فرشته که نه کمه نمی دونم چی تو صیفتون کنم
راستی اگه تو قالب مشکل داشتم می تونم از تون بپرسم با تشکر اشما بچه های (کینگ پارس) هم از شما تشکر می کنن