ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی درباره nginx

Neo2
July 26th, 2011, 16:27
سلام و عرض ادب. با کلی دردسر nginx رو جایگزین apache کردیم. چند سوال دارم

ما چندتا دامین داریم و میخواییم همه رو بیاریم رو این سرور. از اونجا که Cpanel, Directadmin و ... nginx رو ساپورت نمیکنن

نتونسم بقیه دامین هامو Addon domain بزنم و بیارم رو این سرور. froxlor رو هم امتحان کردم که بیشترین سازگاری رو با nginx داشت که اونم بی فایده بود

کسی میتونه بگه چطور به صورت دستی و از SSH و با تنظیم کدوم فایل ها میشه بقیه دامین هامو هم بیارم رو این سرور ؟

Neo2
July 26th, 2011, 18:50
اگر کنترل پنلی هم هست در این زمینه که مشکل addon domain رو برطرف کنه ممنون میشم معرفی کنید

Neo2
July 27th, 2011, 10:03
یعنی هیچ کسی بین شماها نیست که از nginx چیزی بلد باشه؟!!!
حداقل به 4 تا مدیر پیغام دادم هیچ کدوم بلد نیستین کانفیگش رو ؟

serverpars
July 27th, 2011, 15:54
سلام
شما میتونید از cpnginx استفاده کنید خیلی خوب کار میکنه.

Neo2
July 27th, 2011, 17:27
ممنون. اینا همه رو قبلا دیدم ولی هیچ کدوم به درد نمیخوره. بهتره آدم یه چیزی رو اصولی یاد بگیره تا هیچ وقت محتاج به ابزار نباشه

الان من نیاز دارم بدونم که چطور میشه MX record و SOA Record توی CentOS ساخت ؟ اینجوری میشه همه دامین ها رو به یه ای پی نسبت داد

ali_fattahi
July 27th, 2011, 20:25
نیاز به این همه درد سر نداره که . به صورت دستی توی کانفیگ هاتون اضافه کنید

Neo2
July 27th, 2011, 21:53
خوب لطف کنید بگید تو کدوم فایل و یه کانفیگ نمونه برای تعریف MX record و SOA Record هم بزنید که بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنونم

ali_fattahi
July 27th, 2011, 22:11
خوب لطف کنید بگید تو کدوم فایل و یه کانفیگ نمونه برای تعریف MX record و SOA Record هم بزنید که بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنونم

میشه یک بار درست و واضح مشکلتون رو توضیح بدید ؟
فکر نمیکنم MX record , SOA record اصلا ربطی به nginx داشته باشه .
در ضمن در اینجور مواقع که تعداد یوزر ها زیاده و توی انتقال مشکل دارید نیازی نیست که وب سرور شما کاملا nGinx باشه . شما میتونید همون Apache رو نصب کنید و با nGinx پـــروکـــســی کنید که اینجور دیگه نه توی rewrite مشکل پیش میاد نه توی virtual host ها و htaccess و ...

Neo2
July 28th, 2011, 09:36
در ضمن در اینجور مواقع که تعداد یوزر ها زیاده و توی انتقال مشکل دارید نیازی نیست که وب سرور شما کاملا nGinx باشه . شما میتونید همون Apache رو نصب کنید و با nGinx پـــروکـــســی کنید که اینجور دیگه نه توی rewrite مشکل پیش میاد نه توی virtual host ها و htaccess و ...

مشکل ما rewrite نیست و مشکلات برنامه نویسی احتمالی که ممکنه رو htaccess ها پیش بیاد رو هم کاملا برطرف کردیم. کلا از بحث Apache بیرون بیاییم بهتره که مفت هم نمی ارزه. یه بار استفاده از resource های سرور رو درحالت apache و nginx با هم مقایسه کنید یا کارایی بالای nginx رو ببینید ترجیح میدید که کلا وب سرور nginx باشه.
اتفاقا SOA record و MX record ربط داره. بعد از نصب nginx یه دامین از شما فقط لود میشه که رو IP اصلی و دایرکتوری /home/www-data/public_html هست.
حالا برای اینکه شما دامین های دیگه رو هم اضافه کنید ( یه چیزی مثل add-on domain تو دایرکت ادمین ) اول باید به nginx بگید که این دامین، رو چه IP ست هست و تنظیمات DNS اش چی هست.
البته با عرض معذرت از شما و سایر دوستان اینجا فکر نمیکنم کسی از nginx سردر بیاره. حتی از کسایی که تو این فروم هم ادعای نصب دارن و مدیر هستن هم سوال کردم جواب ندادن و نتونستن چیزی بگن
فکر کنم تنها کسی که حدودا 3 هفته هست تمام وقت دارم با nginx سر و کله میزنم خودم باشم
یه سری مقاله و داکیومنت هم دارم میخونم. ایشالا به نتیجه دلخواه میرسم
اینجا هم کسی اگه چیزی بلد باشه هم یاد نمیده، مگر اینکه اون مسئله خیلی ساده و ابتدایی باشه.
چون میترسه اگه کسی یاد بگیره بیاد فردا نون خودش آجر بشه

---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------

خوب خیلی خوب هم ربط داره و دقیقا مشکل ما هم همین تنظیمات MX Record و SOA,NS,A Record ها توی zone ها بود بود که برطرف شد.

ali_fattahi
July 28th, 2011, 12:04
مشکل ما rewrite نیست و مشکلات برنامه نویسی احتمالی که ممکنه رو htaccess ها پیش بیاد رو هم کاملا برطرف کردیم. کلا از بحث Apache بیرون بیاییم بهتره که مفت هم نمی ارزه. یه بار استفاده از resource های سرور رو درحالت apache و nginx با هم مقایسه کنید یا کارایی بالای nginx رو ببینید ترجیح میدید که کلا وب سرور nginx باشه.
اتفاقا SOA record و MX record ربط داره. بعد از نصب nginx یه دامین از شما فقط لود میشه که رو IP اصلی و دایرکتوری /home/www-data/public_html هست.
حالا برای اینکه شما دامین های دیگه رو هم اضافه کنید ( یه چیزی مثل add-on domain تو دایرکت ادمین ) اول باید به nginx بگید که این دامین، رو چه IP ست هست و تنظیمات DNS اش چی هست.
البته با عرض معذرت از شما و سایر دوستان اینجا فکر نمیکنم کسی از nginx سردر بیاره. حتی از کسایی که تو این فروم هم ادعای نصب دارن و مدیر هستن هم سوال کردم جواب ندادن و نتونستن چیزی بگن
فکر کنم تنها کسی که حدودا 3 هفته هست تمام وقت دارم با nginx سر و کله میزنم خودم باشم
یه سری مقاله و داکیومنت هم دارم میخونم. ایشالا به نتیجه دلخواه میرسم
اینجا هم کسی اگه چیزی بلد باشه هم یاد نمیده، مگر اینکه اون مسئله خیلی ساده و ابتدایی باشه.
چون میترسه اگه کسی یاد بگیره بیاد فردا نون خودش آجر بشه

---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------

خوب خیلی خوب هم ربط داره و دقیقا مشکل ما هم همین تنظیمات MX Record و SOA,NS,A Record ها توی zone ها بود بود که برطرف شد.

دوست عزیز چرا اینقدر دلتون پره و زود قضاوت میکنید ؟
اگه یکم دقت کنید میبینید که در فایل های کانفیگ nginx شما یک قسمت هست به نام

server
{
....
.....
....
}

داخل این server یک دستور به نام server_name هست که نام دامین های شما جلوی اون با فاصله جدا شده .
شما میتونید برای اون سایتی که چند تا دامین داره اینجور استفاده کنید

server_name website1.com website2.com website3.ir website4.org

و هر دامنه مربوط به اون هاست رو با فاصله از هم جدا کنید .

در ضمن از دستور ServerAlias هم بعد از server_name هم میتونید استفاده کنید که نحوه استفادش مثل server_name هست

Neo2
July 28th, 2011, 19:56
والا بیشتر از این ناراحتم که با هرکی مشورت کردم اول گفت پول
نه مشکل اینا نبود. و الان به هر شکلی که شد فهمیدم چش هست
الان به راحتی و دستی DNS ست میکنم و دوتا دیگه از دامین هامو آوردم رو این سرور که nginx نصب هست
این چیزی که شما میفرمایید واسه زمانی هست که یه سایت از چند سرور استفاده میکنه. مثل سایت های لچ یا سایت های چند سروری
تازه اینم یه قسمت از تنظیمات واسه اینجور سایت هاست که خیلی نکات دیگه هم داره
ما چون یه سرور داریم و چند تا دامین کلا روش کارش فرق میکنه
به هر حال از شما ممنونم که جواب دادید. ولی همون صبح تا ظهر اینقدر باهاش ور رفتم و مطلب خوندم که بالاخره درستش کردم
متشکرم

ali_fattahi
July 29th, 2011, 12:27
والا بیشتر از این ناراحتم که با هرکی مشورت کردم اول گفت پول
نه مشکل اینا نبود. و الان به هر شکلی که شد فهمیدم چش هست
الان به راحتی و دستی DNS ست میکنم و دوتا دیگه از دامین هامو آوردم رو این سرور که nginx نصب هست
این چیزی که شما میفرمایید واسه زمانی هست که یه سایت از چند سرور استفاده میکنه. مثل سایت های لچ یا سایت های چند سروری
تازه اینم یه قسمت از تنظیمات واسه اینجور سایت هاست که خیلی نکات دیگه هم داره
ما چون یه سرور داریم و چند تا دامین کلا روش کارش فرق میکنه
به هر حال از شما ممنونم که جواب دادید. ولی همون صبح تا ظهر اینقدر باهاش ور رفتم و مطلب خوندم که بالاخره درستش کردم
متشکرم

خیلی خوبه . راه حل رو اینجا بنوسید که ما هم ببینیم به nGinx ربط داشته یا نه ؟

دفعه اولمه ؟!! اصلا ربطی نداره!! اونی که از چند سرور استفاده میکنه از balancre استفاده میکنه !