PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواست شما از یک سیستم هاستینگ چیست؟

bepad
July 25th, 2011, 22:55
سلام

دوستان عزیز قصد دارم یک سیستم هاستینگ مناسب برنامه نویسی کنم لطفا بدون منحرف کردن تاپیک برای کمک به همه هاستینگ ها هر امکاناتی برای هاستینگ نیاز دارید بفرمایید که بتونیم از نظرات ارزشمند شما عزیزان استفاده کنیم

از همکاری شما نهایت تشکر را دارم
(جهت رعایت قانون تاپیک خواهشا بحثی جز لیست امکانات مورد نیازتون نفرمایید)
ممنون

taghikhani
July 25th, 2011, 23:22
api همه کنترل پنلها و ثبت کننده های دامین مطرح
گیت وی همه بانکها
امنیت بسیار بالا
موتور قالب با بالاترین امکان کاستومایز
سیستم حسابداری قوی
سیستم آرشیو و آمار مناسب
برنامه نویسی بروز و مطابق با اصول

بازم چیزی به ذهنم رسید میگم

saeed25
July 25th, 2011, 23:25
با دروود
ایجاد/پاک/مسدود سازی کاربران
ارسال صورتحساب دوره،اتصال آسان به پانل های مدیریتی میزبانی و دامنه
رابط کاربر پسند،و آسان

vahab00
July 25th, 2011, 23:29
سلام دوست خوبم
متوجه منظورتون نشدم . شما ميخوايد يه پنل جدا مثل سي پنل يا دايركت ادمين بنويسيد يا يه سي ام اس مثل whmcs يا ادونيس ؟
اين رو مشخص كنيد تا ساير دوستان هم نطررات پيشنهادات خودشونو بگن

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

ببخشيد به انجمن دقت نكرده بودم
تحويل آني
امنيت
سادگي محيط كاربري
كاربرد آسان
تنظيم و با انواع محصولات مانند هاست وي پي اس زسيلر و...
ثبت دامنه
پرداخت بانكي
امكان ثبت محصولات ديگر و متفرقه
پلاگين ها
امكان طراحي قالب به طور ساده و آسان
و...

bepad
July 26th, 2011, 10:30
ممنون از دوستان برای پیشنهادات حتما اعمال خواهد شد اما دوستان اگر اتصال اتوماتیک به پنل های دامنه و هاست قرار داده شود و همچین اتصال به تمام بانکها مسلما هزینه بالایی برای خرید باید بدهید ایا اینکارو میکنید؟

taghikhani
July 26th, 2011, 10:36
ممنون از دوستان برای پیشنهادات حتما اعمال خواهد شد اما دوستان اگر اتصال اتوماتیک به پنل های دامنه و هاست قرار داده شود و همچین اتصال به تمام بانکها مسلما هزینه بالایی برای خرید باید بدهید ایا اینکارو میکنید؟

الان whmcs رو با ماهیانه 15000 تومان میشه خرید با تمام این امکانات. نهایتا ماژول بانک هم 50000 تومان که به زودی همش رایگانش میاد.

bepad
July 26th, 2011, 10:43
بله اما در نظر بگیرید این سیستمی که قراره ما اماده کنیم فارسیه و با خواست ایرانی ها سازگار تر هست و اینکه ما میخواهیم قیمت ماهانه ندهیم سالانه باشد و سعی شده 90 درصد مطابق خواست هاستینگ های عزیز کشور باشد

taghikhani
July 26th, 2011, 10:44
بله اما در نظر بگیرید این سیستمی که قراره ما اماده کنیم فارسیه و با خواست ایرانی ها سازگار تر هست و اینکه ما میخواهیم قیمت ماهانه ندهیم سالانه باشد و سعی شده 90 درصد مطابق خواست هاستینگ های عزیز کشور باشد

بنده به شخصه حاضرم برای یک سیستم ایرانی با امکانات مشابه تا دو برابر قیمت رو بپردازم.

mohsen1
July 26th, 2011, 11:03
فرض که سیستم قوی درست کردی! حالا یه هاستینگ با چند سال سابقه کار بخواد از سیستم فعلی به سیستم شما شیفت کنه باید چیکار کنه؟
این همه مشتری و سفارش و ....
بهترین کار اینه که درکنار طراحی سعی کنی یه کاری کنی که بشه اطلاعات whmcs , adomis , siqma و ... رو به سیستم شما تبدیل و منتقل کرد وگرنه اقبال عمومی نخواهید داشت...

m3hdi
July 26th, 2011, 11:22
بهترین کار اینه که درکنار طراحی سعی کنی یه کاری کنی که بشه اطلاعات whmcs , adomis , siqma و ... رو به سیستم شما تبدیل و منتقل کرد وگرنه اقبال عمومی نخواهید داشت... کسی که بخواد همچین پروژه ای رو استارت کنه باید حتما همچین فکری رو کنه ، کار سختی ام نبابد براش باشه

تحویل آنیخیلی از دوستان این نکته رو گفتن
whmcs الان این قابلیت رو داره ، از دوستان کسی در رابطه با امنیت این مورد اطلاعی داره؟ این جوری که منطقیه این کار زیاد ایمن نیست

vahab00
July 26th, 2011, 11:55
در باب شوخي : ماكه نخواسم بسازي خودت پيشنهاد دادي :">
داداش اين شوخي بودا
بنده به شخصه whmcs رو ترجيح ميدم . سيستم كاملا پيشرفته اي هستش و خيلي ازش خوشم مياد . اما اگه يه سيستم ايراني تمام قابليت هاي whmcs رو داشته مطمئن باشيد خيلي زود با اگه با قيمت كم و لايسنس ارائه بشه فروش خواهد رفت و كار و تلاش شما را جبران خواهد نمود
اما
تحيول آني
متاسفانه تو ايران در حال حاضر تحويل آني يكي از شروط مشتريان هست . حتي بعضي ها انتظار دارند كه حتي سرور مجازي هم تحويل آني باشه
گفتم متاسفانه چون اين امر باعث ميشه كم كم تمامي هاستينگ ها به اين مورد رو بيارن و متاسفانه بدون چك كردن اطلاعات كاربر پس از پرداخت هاست ايجاد ميشه

ولي خوب به قول قديميا بايد مشتري مداري كرد ديگه @-)

خوب به هر حال موفق و سربلند باشيد
يا حق

hamidreza_s
July 26th, 2011, 12:39
من خودم ایده ای که در ذهنم هست اینکه که بشه سیستمی که طراحی میکنیم در اون ماژول ها و حتی قالب های دیگر سیستم ها رو نصب کرد. مخصوصاً ماژول های WHMCS. یا حداقل طوری باشه که راحت بشه با یک ویرایش سایده تبدیل کرد.(مثلاً میشه از یک الگوی طراحی آداپتور استفاده کرد). راستی قبلش بگم به این سیستم ها اصطلاحاً CRM میگن و این نوع اختصاصی شده برای هاستینک ها هستش.
شما میتونی برای بهتر شده کار چند مدل از این سیستم ها رو ببینی و بررسی کنی. نقاط ضعف و قوت اشون رو در بیاری. با کاربران و مشتری هاشون صحبت کنی. و یک سیستم جدید طراحی و تولید کنی.
راستی میتونی نسخه های اولیه را رایگان منتشر کنی. سایت تالار گفتمان MyBB یک کار جالب دیشب دیدم در سایتش کده. یه قسمت Idea داره کاربرا ایده هاشون رو بیان میکنن. و بقیه هم رای میدن تا در سیستم اعمال بشه. سیستم عامل ubuntu هم اینطوریه. البته نه به این شکل. برخی ویژگی ها رو به رای میزاره.
موفق باشی. التماس دعا.

bepad
July 26th, 2011, 12:46
سلام

دوستان از نظرات ارزشمند شما بسیار ممنونم نتیجه گیری که کردم انشالله امکانات زیر لحاظ میشه
1- امکان تغییر قالب کاملا ساده
2- امکان انتقال اطلاعات یوزر ها از سیستم های پر کاربرد به سیستم ما
3- سعی در امکان اتصال به whm (یکم سخته)
4-ارائه نسخه تریال(اگر نال نکنن)

منتظر پیشنهادات دیگر شما هستم

mgp.co.ir
July 26th, 2011, 13:08
قسمت تریال حذف کند . به جاش demo نصب و محیط مدیریتی و کاربری را قرار دهید.

bepad
July 27th, 2011, 23:06
سلام

دوستان به نظرتون پرداخت زرین پال کافیه؟

taghikhani
July 27th, 2011, 23:09
سلام

دوستان به نظرتون پرداخت زرین پال کافیه؟

برای شروع شاید. ولی برای یک سیستم کامل نه.

bepad
July 28th, 2011, 10:54
سلام

ممنون از نظر شما taghikhan (http://www.webhostingtalk.ir/member/772/)

منتظر نظرات دیگر دوستانم هستیم

mgp.co.ir
July 28th, 2011, 12:04
در حال حاضر تعداد زیادی از دوستان از سیستم های بانکی : سامان ، ملت ، پارسیان استفاده می کنند .

اگر می خواهید کامل و بدون نقض باشد باید تمامی سیستم های بانکی را روی این cms فعال کنید.

bepad
August 8th, 2011, 19:27
دوستان عزیزم سیستم هاستینگ در حال اتمام کار طراحی و کد نویسی هست اگر نیاز جدیدی دارید یا نگفتید اعلام کنید

Maya
August 8th, 2011, 20:01
شما باید یک سیستمی بتوانید بنویسید که تمامی امکانات whmcs را داشته باشد + یک سری امکانات فراتر
در این صورت میتوانید روی این سیستم فروش خوبی داشته باشید

bepad
August 8th, 2011, 20:20
سعی شده امکانات خوبی نوشته بشه که هم با سلیقه ایرانیان بخونه هم اینکه مطابق جیب دوستان عزیز whmcs رو من میتونم اوکی کنم اما قیمتش دیگه زیر 600 نیست؟ایا واقعا هاستینگ ایرانی بیشتر از 70 پول میده؟نمیده دیگه;;)

vahab00
August 8th, 2011, 20:21
تنها زرين پال بدرد نميخوره
طوري بنويسيد كه امكان تعريف انواع ماژول ها مثل پرداخت آنلاين بانك ها رو داشته باشه
يا حق

bepad
August 8th, 2011, 20:41
تنها زرين پال بدرد نميخوره
طوري بنويسيد كه امكان تعريف انواع ماژول ها مثل پرداخت آنلاين بانك ها رو داشته باشه
يا حق

بله دقیقا حق با شماست اونم به لطف خدا اوکی میشه

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

هر امکاناتی لازم دارید لطفا دقیقا بفرمایید تا الان که داره کد میشه رایگان اضافه کنیم

ehsanx
August 8th, 2011, 21:01
به نظر من پرداخت بانکی یه نیاز اساسیه. بهتره به زرین پال محدود نشید.

دو تا سوال دارم:
۱. آیا تقریبی از قیمت فروشتون رو برآورد کردید؟ و میتونید اعلام کنید؟
۲. برنامه زمانبندیتون برای اتمام کار تقریبا کی هست؟

bepad
August 8th, 2011, 21:49
سلام

سوال اول:
بله قیمت بین 60 تا 90 هست نسخه عادی و خودتون هم میتونید قالب بدید کد گذاری رایگان میشه طراحی قالب هم قیمت جدا دارد(البته سیستم دو قالب دیفیکال دارد)
سوال دوم:
انشالله برای 25 الی 30 مرداد برای فروش گذاشته میشود

SabaData
August 28th, 2011, 10:19
سلام
به نظرم بهتره كه اين اماكان رو هم ايجاد كنيد:
ايجاد فاكتور جديد براي كاربر توسط مدير.
اگه بشه تبديل اطلاعات رو براي سيگما و ادونيس هم اضافه كنيد بهتر ميشه
+
هنگام دريافت سفارش محصول مدير بتونه فيلد هاي اطلاعات مورد نظر دريافتي رو خصوصي سازي بكنه. يعني مثلا براي هر گروه خاص از محصول ( هاست، سرور اختصاصي، مجازي، ... ) بتونه فيلد هاي خاصي رو معين بكنه.

bepad
August 28th, 2011, 19:05
سلام
ايجاد فاكتور جديد براي كاربر توسط مدير>>>>ایجاد شد
اگه بشه تبديل اطلاعات رو براي سيگما و ادونيس هم اضافه كنيد بهتر ميشه>>>چون اون دو سیستم مالکان ایرانی دارد و بنده نمونه هاشو نخریدم دسترسی به اطلاعتشون هم ندارم تبدیل اونها باعث کاهش پیشرفت برنامه نویسی و رقابت در ایران میشه و متاسفانه برای حمایت دوستان عزیز اینکارو نمیکنیم
هنگام دريافت سفارش محصول مدير بتونه فيلد هاي اطلاعات مورد نظر دريافتي رو خصوصي سازي بكنه. يعني مثلا براي هر گروه خاص از محصول ( هاست، سرور اختصاصي، مجازي، ... ) بتونه فيلد هاي خاصي رو معين بكنه. >>>>> این هم قبلا گذاشته شد

از شما بابت نظر ارزشمندتون ممنونم
منتظر نظرات دیگر عزیزان هستم

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

دوست این مورد هم نظر بدید سیستم با این مشخصات+کد گذاری رایگان قالب را چقدر برای فروش قرار بدهیم؟
ضمنن سورس این سیستم به مشتری داده نمیشود طی تدابیری سورس بازخوانی میشود

موفق باشید
التماس دعا

irmpmn
August 28th, 2011, 23:13
امکان اتصال به سیستم پیام کوتاه جهت آلرت از طریق موبایل چه به مشتری و مدیر هاستینگ هم داشته باشه
با تشکر

h_zaman06
August 29th, 2011, 14:07
با سلام ...ثبت خودکار دامنه آی آر و جهانی ، تنظیم دی ان اس ، تغییر مشخصات صاحب دامنه ، ثبت خودکار هاست لینوکس و ویندوز هم داره ؟
اگه نیست که روش کار کنید بتونه انجام بده .

با تشکر

bepad
August 29th, 2011, 14:12
با سلام

در پاسخ دوست irmpmn
به دلایلی این امکان رو نمیتونم اضافه کنم
پاسخ دوست عزیزh_zaman06
ثبت خودکار هاست سی پنل روی سیستم اضافه میشود

منتظر نظرات دوستان دیگر هستم

با تشکر

sardarn
August 29th, 2011, 14:16
امنیت
پشتیبانی عالی
سادگی محیط
تحویل انی
همه محصولاتی ه می خوام داشته باشه.مثلا اگه هاست بخوامفدامین هم داشته باشه.
قیمت

hadi_am
September 18th, 2012, 20:51
از زمان باز شدن این تاپیک 1 سال گذشت...
ولی اون سیستم هنوز آماده نشد...
چرا هیچ کودوم از ایرانی ها پشت کار ندارن؟

mohsened
September 19th, 2012, 00:10
کمی صبر کنید . خبر های خوبی در راه است ... :)

به زودی وب سایت اصلی (http://www.artahms.ir) شروع به کار خواهد کرد و تاپیک معرفی در همین انجمن نیز زده خواهد شد .