توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرتب سازی یک فیلد خاص
aghaee
July 25th, 2011, 13:52
سلام، من یک تیبل دارم که یه فیلد با نام idnum داره
این آی دی نام مقادیری داره که مهم نیست، میخوام با یک حلقه For این فیلد رو به ترتیب شماره گذاری کنم، مثلا در اولین چرخش حلقه for مقدار فیلد idnum در جدول بشه 1 و در رکورد بعدی بشه 2 در رکورد بعدی بشه 3 و...
میشه با یه query اینو برام آموزش بدین؟
با تشکر فراون
Rezash
July 25th, 2011, 21:47
اگر منظورتون اين هست كه مقدار فيلد idnum به ترتيب آپديت بشه و از يك به n شماره گذاري بشه :
راه حل ساده
$i = 0;
do {
$select = mysql_query("SELECT `idnum` FROM `table` WHERE `idnum`>$i LIMIT 1");
$select = mysql_fetch_array($select);
$select = $select['idnum'];
$q = mysql_query("UPDATE `table` SET `idnum`=$i WHERE `idnum`='$select' LIMIT 1 ");
$i++;
} while(!empty($select));
كد رو به طور ضمني نوشتم و چك نكردم ! ممكنه منطقا با توجه به داده ها و ساختار و يا از نظر سينتكس مشكل داشته باشه،خودتون بررسي كنيد.
aghaee
August 12th, 2011, 17:38
سلام
این کد جواب نداد، وقتی فیلد Idnum قبلا مقداری داشته باشه اونو تبدیل می کنه به صفر، همه رکورد ها رو
چند مورد:
فیلد Idnum قبلا هیچ موردی رو توش نداشته و خالی هست، من فقط میخوام فیلد idnum در رکوردها به ترتیب شماره گذاری بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
:: میدونید من برای چیدمان محصولات فروشگاهم در صفحه اولم از فیلد id که به صورت اتوماتیک هست استفاه می کنم، منتها وقتی یک محصول حذف میشه این ترتیب حفظ نمی شه و .....
به خاطر همون یک رکورد در نظر گرفتم که میخوام هنگام باز شدن سایت اول اون فیلد مرتب بشه بعد از روی اون محصولات چیده بشه