توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس سی پنل فوری!!!!
blueline
July 23rd, 2011, 17:31
سلام
لایسنس سی پنل برای سرور مجازی
به صورت ماهانه
لطفا معتبر باشه (الآن از یک شرکت گرفتم بهونه مسخره آوردن گفتن نمیدونم مسیر خرید عوض شده و ... شما برید دوباره از مسیر جدید پرداخت کنید درخواست بدید تا پولتون رو دوباره برگردونند و ...)
لطفا زود تر بدید چون یا امشب یا فردا مهلتش تموم میشه
ممنون
s.w.a.t
July 23rd, 2011, 18:01
سلام
به صورت ماهانه
لطفا معتبر باشه (الآن از یک شرکت گرفتم بهونه مسخره آوردن گفتن نمیدونم مسیر خرید عوض شده و ... شما برید دوباره از مسیر جدید پرداخت کنید درخواست بدید تا پولتون رو دوباره برگردونند و ...)
ممنون
احتمالا شما همون دوستی هستید که از ما لایسنس گرفتید!!
ما اون نوع سفارش رو غیرفعال کردیم حدود یک ماه میشه!!! من نمیدونم چه جوری شما رفتی سفارش دادید از اون مسیر!!!
نمیدونم خودتون بودید یا دوستتون. بنده بهش در یاهو گفتم که از آدرس cpanel.almahost.co.uk اقدام به خرید کنید تا لایسنستون به صورت خودکار بعد از پرداخت فعال بشود.
حالا شما از راهی که ما گفتیم عمل نکردید رفتید به مشکل برخوردید مشکل شما میباشد!!
ممکنه این به قول شما بهنونه از نظر شما مسخره باشه!! ولی چون سیستم و نوع حسابرسی این دو سامانه کاملا باهام متفاوت هستش گفتم باید برید از اونجا سفارش بدید اگر خیلی عجله دارید و بتیکت بزنید تا مسئول مالی پولتون رو برگشت بدن.
----------
ظاهرا هم تیکت زدید و مسئول مالی گفتند با شماره شرکت تماس بگیرید.
از نظر اعتبار " در این زمینه به خود میبالیم که بالاترین اعتبار رو در بین همه همکاران در این زمینه دارا میباشیم. "
موفق باشید
s.w.a.t
July 23rd, 2011, 18:11
اینم عکس کسی که با بنده چت کرد و بنده بهش گفتم از کدام آدرس برید سفارش بدید!!!!!!
2853
amirlord
July 23rd, 2011, 18:14
اینم عکس کسی که با بنده چت کرد و بنده بهش گفتم از کدام آدرس برید سفارش بدید!!!!!!
2853
این که آیدی سجاد هست ! :d
Pooldar
July 23rd, 2011, 18:19
این که آیدی سجاد هست ! :d
آره من واسه یکی از مشتری هام میخواستم بهشون گفتم بره سفارش بده
دیگه ندونستم سیستم اینها چند گانه هست
s.w.a.t
July 23rd, 2011, 18:26
آره من واسه یکی از مشتری هام میخواستم بهشون گفتم بره سفارش بده
دیگه ندونستم سیستم اینها چند گانه هست
باسلام
اگر به صحبتها بنده که همون اول خدمتون عرض کرده بودم با دقت عمل میکردید این مشکل پیش نمیومد.
موفق باشید
Pooldar
July 23rd, 2011, 18:30
ببینید فرض کنید من اصلا با شما صحبت نکردم
تو گوگل زدم آلماهاست بعدش اومدم قسمت لایسنس بعدش سفارش دادم پولم واریز کردم
این کجاش غیرمنطقیه آخه ؟
https://secure.almahost.co.uk/cart.php?gid=13
شما باید از اینجا سفارش رو میبستی که امکان سفارش نباشه
s.w.a.t
July 23rd, 2011, 18:35
ببینید فرض کنید من اصلا با شما صحبت نکردم
تو گوگل زدم آلماهاست بعدش اومدم قسمت لایسنس بعدش سفارش دادم پولم واریز کردم
این کجاش غیرمنطقیه آخه ؟
https://secure.almahost.co.uk/cart.php?gid=13
شما باید از اینجا سفارش رو میبستی که امکان سفارش نباشه
باسلام
این تایپیک بر اساس فرض ایجاد نشده که بخواییم فرض بکنیم!
ولی به قول شما فرض میکنیم.
ما یک ماه پیش جلوی سفارش از اینجا رو بستیم. خیلی هم اومدن دیدن بسته هستش رفتن از سامانه خرید کردند.
حالا نمیدونیم به چه شکل ایشون رفتند سفارش دادن.
ولی بازم مشکلی نداره
یعنی کسی چیزی میخواد بخره توضیحاتش رو نمیخونه دقت کنید توضیحات به وضوح میگه که شما به عنوان مشتری چه کاری باید انجام بدید.
-----------
ولی به هرحال مثل اینکه طبق صحبت ایشون با بخش مالی مشکل ایشون حل شده
موفق باشید
NovinServer
July 23rd, 2011, 18:37
سلام
به صورت ماهانه
ممنون
در خدمت هستیم !
20,000 تومان ؛ فعال سازی پس از پرداخت به صورت فوری
s.w.a.t
July 23rd, 2011, 18:40
در خدمت هستیم !
20,000 تومان ؛ فعال سازی پس از پرداخت به صورت فوری
ولی به هرحال مثل اینکه طبق صحبت ایشون با بخش مالی مشکل ایشون حل شده
موفق باشید
پست قبلی رو مطالعه میکردید ;)
blueline
July 23rd, 2011, 19:00
سلام البته منتظرم هنوز که برامون لایسنس ارسال بشه ولی طی تماس تلفنی همه چیز ظاهرا حل شده
ولی در کل باید مسیر غیر فعال رو می بستند
حق با آقا سجاده دوست عزیز
s.w.a.t
July 23rd, 2011, 19:07
سلام البته منتظرم هنوز که برامون لایسنس ارسال بشه ولی طی تماس تلفنی همه چیز ظاهرا حل شده
ولی در کل باید مسیر غیر فعال رو می بستند
حق با آقا سجاده دوست عزیز
دوست عزیز اگر دقت میکردید در پست قبلی عرض کردم که که این مسیر یک ماه میباشد که بسته میباشد و اکثر مشتری های ما بعد از مراجعه به اون بخش به سامانه جدید میامند.(نمیدونیم شما چه جوری سفارش داده اید!!)
درضمن یه سوال؟! شما میخوایید یه چیزی بخیرید همیشه به همین شکل عمل میکنید یا توضیحات مربوط به چیزی رو که میخوایید بخرید رو هم میخونید؟!
لایسنس شما بعد از اینکه با مسئول مالی آقای آرایش صحبت کردید فعال گشت. حدود 15 دقیقه ایی میشود که فعال میباشد.
موفق باشید
blueline
July 23rd, 2011, 19:26
بله لایسنس رو فعال کردید الآن سی پنلم از تریال در اومد
ولی مسیری که غیر فعال هست رو باید بست دوست عزیز
اگر غیر فعاله چرا عضو میگیره ؟ چرا کاملا مثل سایت فعاله ؟ چرا می فروشه قبض صادر میکنه و به درگاه پرداخت آنلاین متصله؟
و برای پرداخت ما رو وارد سایت بانک میکنه
؟
و پول میگیره
شرمنده از کجا باید بدونیم غیر فعاله؟
این تاپیک رو که زدم رفتید غیر فعالش کردید
نمیخواستم چیزی بگم ازتون اسم هم نیاورده بودم
ولی برای دفاع از خودم و پشتیبانم همه رو باید می گفتم
payaserver
July 23rd, 2011, 20:38
15 $ به ازای هر دلار 1260 تومان در خدمتیم
021teh
July 23rd, 2011, 20:48
15 $ به ازای هر دلار 1260 تومان در خدمتیم
قبل از این که پست بدی پست های قبلی رو بخون
payaserver
July 23rd, 2011, 20:50
:))
پست مونده بود .. در حالت ارسال نشده ..
ارسال رو یادم رفته بود بزنم
s.w.a.t
July 24th, 2011, 02:20
بله لایسنس رو فعال کردید الآن سی پنلم از تریال در اومد
ولی مسیری که غیر فعال هست رو باید بست دوست عزیز
اگر غیر فعاله چرا عضو میگیره ؟ چرا کاملا مثل سایت فعاله ؟ چرا می فروشه قبض صادر میکنه و به درگاه پرداخت آنلاین متصله؟
و برای پرداخت ما رو وارد سایت بانک میکنه
؟
و پول میگیره
شرمنده از کجا باید بدونیم غیر فعاله؟
این تاپیک رو که زدم رفتید غیر فعالش کردید
نمیخواستم چیزی بگم ازتون اسم هم نیاورده بودم
ولی برای دفاع از خودم و پشتیبانم همه رو باید می گفتم
دوست عزیز نمیدونم شما با whmcs کار کردید یا نه! چون وقتی کالای عرضه نمیشه دکمه سفارش هم کار نمیکند!
اگر پست بنده رو به خوبی میخوندید عرض کردم که یک ماه هست که مسیر لایسنس وی پی اس و سرور اختصاصی رو بستیم! سفارش شما رو وقتی دیدم جا خوردم! چرا؟؟! چون مسیر بسته بود و از یک ماه پیش و تمامی مشتریان(چه قدیمی چه جدید) لایسنس ما وقتی مشاهده کردند که مسیر بسته میباشد و توضیحات محصول رو خوندند به راحتی رفتند و از طریق سامانه جدید اقدام به خرید کردند. که این کاری هست که شما نکردید. بالا هم گفتم که اگر توضیحات رو میخوندید این مشکل هیچ وقت پیش نمی آمد.
در مورد عضو گیری دیتابیس سامانه سی پنل و سامانه اصلی ما یکی میباشد یعنی شما وقتی در whmcs عضو میشود میتوانید با همان مشخصات ایمیل و رمز عبور به سامانه سی پنل لاگین کنید و خرید کنید.
در مورد رفتن غیرفعال کردن هم بله ما هنوز در حال بررسی هستیم که به چه صورت اون محصول دوباره فعال شده بود!!
بله اسم نیاورده بودید ولی با کلماتتون ما رو متهم کرده بودید و ما مجبور به دفاع از خودمون بودیم حتی اگر شما نامی از ما نیاورده باشید!!
در مورد فعال سازی هم وقتی همکار بنده آقای آرایش به شما گفتند که بروید و در سامانه سی پنل اقدام به ثبت سفارش کنید حدود 8 دقیقه بعد از ثبت سفارش شما بنده به صورت دستی لایسنس شما را فعال کردم.
در آخر ماهم برای دفاع از خود باید تمام ماجرا را کامل و بدون نقص بیان میکردیم که برای کسی شک و شُبهه ایی باقی نماند.