سلام
وقت همگی بخیر
بنده مدیر سایت کیمیا اسکریپت هستم
با توجه به استخدام در یک شرکت و عدم توانایی برای رسیدگی به این سایت قصد فروش این سایت را دارم . در ماه اخیر درآمد سایت80000 هزار تومان بدون فروش قالب در ماه اخیر بود بود
رنک سایت70000 هزار و پیج رنک گوگل 3 میباشد
بک لینک : 220 عدد
دوستان از ارسال اسپم جلوگیری کنند.
بنده این سایت به علت کمبود وقت واگزار میکنم
منتظر پیشنهادهای شما هستم
ممنون
atilnic
July 22nd, 2011, 23:19
1 میلیون یکم بالا هست دوست عزیز.
لطفا در جی تالک پی ام بده با هم به تفاوق برسیم
با تشکر
kimiascript
July 23rd, 2011, 07:48
قیمت منطقی به نظرم میرسددرامد ماهانه سایت 100-200 هزار تومان است امکان افزایش این درامد به راحتی تا ماهی 300-400 هزار تومان هم وجود دارد، سایت سئو شده است وروی قالب برای سئو کار شده است .بنده به علت کمبود وقت سایت را واگذار میکنم و الا این کارو نمیکردم . به نظرم با شرایط سایت یک مقدار قیمت پایین هم گفتم
ممنون
1 میلیون یکم بالا هست دوست عزیز.
لطفا در جی تالک پی ام بده با هم به تفاوق برسیم
با تشکر
dertgtr
July 23rd, 2011, 19:04
نمی دونم چرا پست من در تاپیک شما پاک شد !
من مایلم بخرم البته نه به این قیمت . یه قیمت منصفانه بدید من مشتری هستم .
فقط من باید مطمئن بشم که دیگه سایت شما دی داس نمیشه .
چون ماه پیش - و چند ماه پیش - سایت شما زیر دی داس شدیدی بود.
اگر دی داس نمیشه من مشتری هستم.
kimiascript
July 24th, 2011, 08:21
وقت بخیر
به نظرم قیمت خیلی بالا نگفتم از این قیمت پایین ترم هم برام نمیصرفه پیج رنک سایت 3 هست ورودی گوگل 120 است درامد سایت هم منطقی است
سایت زیر دی داس نیست . مشکل دی داس از چند ماه پیش رفع شده است
ممنون
نمی دونم چرا پست من در تاپیک شما پاک شد !
من مایلم بخرم البته نه به این قیمت . یه قیمت منصفانه بدید من مشتری هستم .
فقط من باید مطمئن بشم که دیگه سایت شما دی داس نمیشه .
چون ماه پیش - و چند ماه پیش - سایت شما زیر دی داس شدیدی بود.
اگر دی داس نمیشه من مشتری هستم.
nasa_de
July 24th, 2011, 16:20
تو سایت زده که مدیریت تغییر کرد , نوشته شده توسط مدیر در تاریخ ۱۳۹۰/۰۳/۳۱ | مرتبط با : اخبار سایت | 43 بازدید
فروش رفت؟
kimiascript
July 24th, 2011, 18:21
وقت بخیر
خیر یک تغییر مدیریت داشتیم، فعلا در حال بررسی نظرات دوستان و گرفتم سایر نظرات هستم
موفق باشید
تو سایت زده که مدیریت تغییر کرد , نوشته شده توسط مدیر در تاریخ ۱۳۹۰/۰۳/۳۱ | مرتبط با : اخبار سایت | 43 بازدید
فروش رفت؟
sales data
September 28th, 2011, 17:41
سایت بسیار پر باری دارید لطفا یک حدود قیمت بفرمایید تا باهم به تفاهم برسیم . درامد شما معمولا چه مقدار است ؟ ماهانه ؟
با سپاس
Mohammad_reza
September 28th, 2011, 21:39
سایت بسیار پر باری دارید لطفا یک حدود قیمت بفرمایید تا باهم به تفاهم برسیم . درامد شما معمولا چه مقدار است ؟ ماهانه ؟
با سپاس
اینا رو یکم بالاتر نوشته ها ...
دوست عزیز ، من می تونم سایتتون رو ادامه بدم و هرچقدر درآمد داشت بصورت درصدی با هم تقسیم کنیم ... اگه موافق هستید پ.خ. بدید
mohsened
September 28th, 2011, 22:32
سلام
من حاضرم پست بزنم ولی سود رو به صورت توافقی تقسیم کنیم .
من به منبع های بسیار خاص اسکریپت دسترسی دارم که عمومی نیست . یک نمونه هم توی بخش اسکریپت همین انجمن گذاشتم .
Mehdi_Enter
September 28th, 2011, 22:37
یک قیمت نهایی بدهید لطفا :)
kimiascript
October 2nd, 2011, 13:12
ببخشید چند روز نبودم
اگر پیشنهاد قیمت از سمت دوستان باشه ممنون میشم، ولی انصافا پیج رنک ما 3 است ، رنک الکسامون بدک نیست سایت هم درامد داره قیمت حدود و مد نظر خودم 800-900 هست حالا بسته به نظر دوستان پیام خصوصی کنید قیمت های مد نظر تون یک سری قیمت دادند ولی برای این سایت زحمت کشیده شده نگران نباشید پست هم یک سری منبع بهتون میدم که کلی کارتون راه میاندازه .
با سپاس
si6arp
October 2nd, 2011, 14:45
میشه بگید درامد این سایت از کجا هست ؟ و چطور میشه این مبلغ رو ارتقاء داد ؟
kimiascript
October 2nd, 2011, 19:00
درامد سایت از تبلیغات ، فروش و ... است . در صورت خرید به شخص خریدار حتما راه های افزایش درامد آموزش داده میشود
ممنون
میشه بگید درامد این سایت از کجا هست ؟ و چطور میشه این مبلغ رو ارتقاء داد ؟
kimiascript
October 3rd, 2011, 21:00
آپ
mohsened
October 3rd, 2011, 21:03
حتما میخواید بفروشید ؟ شما میتونید آپ نکنید ولی توی سود شریک باشید . من حاضرم آپ کنم .
kimiascript
October 3rd, 2011, 21:14
بله . حتما قصد فروش داریم . متسفانه به پولش احتیاج دارم و الا نمیفروختم سود خوبی هم برام داشته ولی وجه شو احتیاج دارم
mohsened
October 3rd, 2011, 21:43
بله . حتما قصد فروش داریم . متسفانه به پولش احتیاج دارم و الا نمیفروختم سود خوبی هم برام داشته ولی وجه شو احتیاج دارم
باشه هرجور خودتون صلاح میدونید اما اگر نظرتون عوض شد با من تماس بگیرید : mohsened@ymail.com
kimiascript
October 4th, 2011, 10:47
چشم .فروش هم چنان ادامه دارد
ViToN
October 4th, 2011, 13:46
سلام خریدار هستم ولی قیمت کمی بالا هست . الکسا تون هم یک دفه افت شدیدی داشته علت را لطفا ذکر کنید .